כבר כתבוו-בדידות הנני כאן עם יהורם גאון ואת התקווה.
ח חופיתוש של הפורום New member 22/7/05 #17 הם צילמו כי הם עשו קלטת של הפסטיבל אנחנו כבר הזמנו את הקלטת...
ע עשירה New member 22/7/05 #18 איך אפשר גם להזמין את הקלטת? גם אני רוצה להזמין את הקלטת יש לך אולי טלפון או כתובת למי אני צריכה לפנות? בבקשה זה מאוד חשוב לי.
איך אפשר גם להזמין את הקלטת? גם אני רוצה להזמין את הקלטת יש לך אולי טלפון או כתובת למי אני צריכה לפנות? בבקשה זה מאוד חשוב לי.
ח חופיתוש של הפורום New member 22/7/05 #21 הקלטת תצא עוד כמה ימים.... אני ינסה לברר לך את הפרטים בהמשך כי כרגע זה לא ממש ידוע לי...
ע עשירה New member 22/7/05 #22 תודה רבה אני אודה לך מאוד אם תוכלי להגיד לי או אפילו לשלוח לי הודעה פרטית כאשר יהיו לך פרטים על הקלטת
תודה רבה אני אודה לך מאוד אם תוכלי להגיד לי או אפילו לשלוח לי הודעה פרטית כאשר יהיו לך פרטים על הקלטת
ח חופיתוש של הפורום New member 22/7/05 #16 אני הייתי מאחורי הקלעים...היה סוף הראלי בא עם חולצה חומה כזאת וג'ינס ונכנסתי מאחורי הקלעים עם דודה שלי..היה לה מין שרשרת שמאשרת את הכניסה....היו בנות שאמרו לה להביא שלט להראל והלכתי איתה להביא..אולי הבנות האלה פה...חח היא צילמה את השלט שלכן..
אני הייתי מאחורי הקלעים...היה סוף הראלי בא עם חולצה חומה כזאת וג'ינס ונכנסתי מאחורי הקלעים עם דודה שלי..היה לה מין שרשרת שמאשרת את הכניסה....היו בנות שאמרו לה להביא שלט להראל והלכתי איתה להביא..אולי הבנות האלה פה...חח היא צילמה את השלט שלכן..
ח חופיתוש של הפורום New member 22/7/05 #20 לא נגמרו לי הבטריות במצלמה... אתם לא יודעים איך התבאסתי.... תגידו מי שהיתה שם היה לה במקרה שלט..כי דודה שלי צילמה אותו...ואני לא יכולה להעלות אותו כאן...
לא נגמרו לי הבטריות במצלמה... אתם לא יודעים איך התבאסתי.... תגידו מי שהיתה שם היה לה במקרה שלט..כי דודה שלי צילמה אותו...ואני לא יכולה להעלות אותו כאן...
B Britney Boy New member 23/7/05 #31 מישהי צילמה תמונות? אני גם הייתי שם, עדיף שאני לא אגידמי אני ... אני רוצה לישון ב2 עיניים סגורות אבל אם ישתמונות שימו בקשה..
מישהי צילמה תמונות? אני גם הייתי שם, עדיף שאני לא אגידמי אני ... אני רוצה לישון ב2 עיניים סגורות אבל אם ישתמונות שימו בקשה..