מחר הסוף!!

mortou

New member
מחר הסוף!!

איזה יום עצוב זה מחר הפרק האחרון!!!!! "ושוב בכל העיר חפשתי את פניך, האהבה מעבר לפינה"

../images/Emo41.gif כדי שלא נשכח .... ../images/Emo26.gif ../images/Emo41.gif

אולי כל אחד ירשום איזה קטע הוא הכיייייייייי אהב ולאיזה שחקן הוא הכי ניקשר........
טוב אני...
אהבתי הכי את הקטע ש... ליאור פגש את אלונה בפעם הראשונהההה
ואת הקטע שהוא בא לעדן ...בוכה.... והם ישבו כזה ליד הדלת על הרצפה...
קטע מ-ד-ה-י-ם..

מסטולית

New member
הקטע שהכי אהבתי....

כששירלי הרביצה לילדה ההיא מהג'ודו אחרי שאבא שלה עזה... קטע ענק!!! ואני הכי אוהבת את שירלי כי קודם כל היא מהממת וחוץ מזה היא שחקנית מעולה וגם אנסו אותה!!!

ווואי את יודעת שעדיין לא....../images/Emo26.gif

ראיתי את הקטע שהיא הרביצה לילדה מהג'ודו ...
אמרו לי היא השתגעה שם
אבל בפרקים אחרי זה הם דיברו על זה אז התחלתי להבין ...

מסטולית

New member
וואלה הפסדת...

קטע מעולה!!!! אני לא ראיתי את הקטע שארז אנס את שירלי כי הייתי בטיול שנתי :( באסססססססה.....!

amc22

New member
כאילו מה יש כבר לראות בפרק הזה ../images/Emo4.gif

ממש הגזימו. אגב- שמתי לב שאת חדשה. אז אני עמית, ותהני בפורומנו
אם את רוצה לדבר: [email protected] מסנג'ר 191597163 אייסיקיו [email protected] מייל

amc22

New member
אחלה רעיון נויוש'../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

והקטע שאני הכי אהבתי... אין כזה דבר. אם היה אחד שהכי אהבתי לא הייתי רואה את הסידרה. הקטע שהכי ריגש אותי ושהכי נקשרתי... היו כמה: כשליאור בא לבכות לעדן. כשליאור אמר לאמנון שהוא אוהב אותו וכששירלי אמרה לדניאלה שהיא אוהבת אותו, כי הם די בכאסח, אז זה מרגש. הקטע שהכי הצחיק אותי... היה פרק אחד שליאור הצחיק אותי פעמיים. הפעם הראשונה היתה כשליאור קפץ על אמנון ואמר לו "מי גאון של אבא???" זה היה כל כך חמוד
והשניה, כשאלונה שאלה את ליאור "אז מה, אתה טס מחר לרומא?" והוא ענה לה "לא, למילנו" והוא אמר את זה בצורה כל כך מתוקה
והכי נקשרתי... לאלונה. אבל חייבו אותי להתקשר אליה, כי אני ממש דומה לה בחיצוניות ובדיבור

../images/Emo140.gif

אני הכי ניקשרתי למירי בוהדנה
אין קטע מיוחד שהכי אהבתי אהבתי את כל הקטעים שמירי בוהדנה הייתה בהם..
שלשום היה קטע ממש מצחיק שעודד התחיל למדוד את מירי נקרעתי מצחוק

למעלה