מחר הניתוח !!!

מישמש33

New member
מחר הניתוח !!!

WISH ME LUCK עכשיו קצת עצבנית וחסרת סבלנות, כל החרדות מהניתוח, הרדמה וכל מה שמסביב עולים אבל אתגבר כי אין ברירה יותר היום בערב מתאשפזת צריכה לעבור הכנת מעיים לא מאמינה שצריכה לשתות שוב את הסופודקס הזה. בקיצור, תחזיקו אצבעות שיעבור בקלות. מירב

sivic10

New member
מחזיקה אצבעות חזק חזק

תהיי רגועה תני למומחים לטפל בך..אני מקווה שתשני טוב בלילה בהצלחה ושיעבור בקלות!

לוואנדר

New member
בהצלחה יקירה,../images/Emo50.gif

הי מישמש, הגיע הזמן-די לסבל ולכאב. מאחלת לך החלמה מהירה! מחזיקה לך אצבעות חמודה. נשיקות, לוואנדר

ליאל ד

New member
החלמה מהירה

מאחלת לך המון הצלחה, שניתוח יהיה קל ומוצלח! והכי חשוב שתהיה החלמה מהירה וקלה!!

זואילי

New member
מישמשונית יקרה../images/Emo24.gif

בשבת הבאה הכל כבר יהיה היסטוריה.... בהצלחה עם הסופודקס היום ואני בשבילך מתי שתגידו. אתקשר מחר ל
לשאול לשלומך. נשיקות וחיבוקים ממני

בהצלחה ../images/Emo50.gif

מחזיקה
שיעבור מהר, מוצלח ובקלות. ושיהיה זה הניתוח האחרון שתצטרכי לעבור. שוב המון המון בהצלחה ומחכה לשמוע שאת כבר אחרי ושהכאבים נעלמו.
מייקי

שיהיה בטוב../images/Emo20.gif

מדוייק ושלם, כך ישיביא להקלה המיירבית ולאייכות חיים. תחשבי שבשעה הזאת מחר, כבר הכל יהיה מאחורייך, אניש.

galim29

New member
מאחלת לך הרבה יותר מסתם LUCK../images/Emo8.gif

ומתכוונת לבוא להשגיח עלייך.... מחזיקה ידיים, רגליים וציפורניים שיעבור בקלות.... אוהבת מלאן ובוטחת בטובים ביותר שינתחו. אהיה בקשר עם
המקסים שלך לבדוק מה קורה ונתראה ביום שני...

../images/Emo24.gifהמןן המון בהצלחה

רק לפני שבוע וחצי נותחתי , מה זה מבינה אותך , תזכרי שנרדמים בשניות .. וכשמתעוררים כי כבר אחרי .. זו המחשבה שניחמה אותי --

מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

שיעבור בשלום,בקלות,ביסודיות ועם תוצאות משביעות רצון ועם שיפור ד ר מ ט י באיכות חייך וחיי משפחתך

vanilachip

New member
הרבה הרבה הצלחה!

שיעבור כמה שיותר בקלות ושההחלמה תהיה מהירה
והכי חשוב- שישפר את איכות חייך.

../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

בהצלחה בהצלחה בהצלחה. מאחלת לך שיעבור בשלום. בפעם המי יודע כמה: אחרי הניתוח תשימי
שאין לך חום וכאבים ואם חלילה וחס יהיו כאלה רוצי לרופא כדי לבדוק שאין חלילה זיהום
. המון המון

galim29

New member
מישמיש אחרי הניתוח שהיה מאוד ארוך וקשה

היה לה ניתוח מאוד קשה של כמה שעות טובות. היא נחה ובתקווה שכבר ישנה. זואילי הייתה איתה אחה"צ ומחר אני הבייביסיטר... קצת הקיאה ויש לה עוד דרך ארוכה לפניה אבל לפחות היא אחרי....

לא מצליחה לשלוח מסרים

כנראה יש איזושהיא בעיה. רציתי רק לדעת איפה היא שוכבת ואם אפשר לבקר. אם כן זה יהיה אחר הצהריים כי בבוקר אני עסוקה. בכל אופן תמסרי לה ד"ש ונשיקות.

למעלה