מחר היום הגדול

sporTV

New member
מחר היום הגדול

אחרי 9 ימים של חרישה ונבירה בספרות המתמטית, מחר יש את המבחן האחרון לסמסטר זה. היתרון שמצאתי ב-9 ימי הלמידה הוא שהם הרחיקו אותי מהחום המטורף שהיה בחוץ! החסרונות לעומת זאת, גדולים בהרבה
בסופ"ש ננקה את האבק מהאופניים ונרכב קצת לשחרר את הגוף והנפש. מה איתכם? יש תוכניות מיוחדות?

guta

New member
בהצלחה לך מר סטודנט ../images/Emo131.gif

התוכניות: היום- כנראה פאב כלשהו. מחר- ים, שיעורי-עזר ומסיבה במשמר הנגב בערב. מחרתיים- כלום בינתיים... סופ"ש מהנה לכולם

sporTV

New member
מ-ת-י-ש-!

לקח לי חמש שעות כולל הארכת זמן לסיים את הבחינה. אני מאוד מקווה שזה היה שווה את זה. אבל זה כל כך כייף להיות אחרי.... עכשיו אני רק צריך לישון קצת

eldza

New member
יופי שהסתיים

עכשיו תוכל לנחות אצלנו ביום שלישי

sporTV

New member
תמונה מוצלחת מאוד!

כמו שהבטחתי, רכבתי היום על האופניים והתיאבון נפתח לקראת יום שלישי

ראשגדול

New member
תוכניות ?? החודש הזה הולך להיות עמוס לעיפה ..

ביום שני יומולדת 27 .. מזדקנים :( והשנה אני מנצל את ההזדמנות שהבריאות בשיא , והולך לחגוג בגדול אתמול ארוחה בחוץ עם המשפחה שישי הבא חוגגים עם החברים בTLV וחמישי לאחר מכן שייט בספינת תענוגות ל4 ימים :) בכיףףףףףףף ומתישהו לקראת סוף החודש .. אני נכנס סוף סוף לבית משלי :) רק שלי !! מתבגרים

sporTV

New member
חתיכת התקדמות!

דבר ראשון, ברכות לרגל ההתקדמות לדירת החלומות
דבר שני שיהיה מזל טוב ענקי בשני ! ואל תשכח להתענג בשיט התענוגות.

סחטיין עליך אח שלי

כמה הערות קטנות, תבדוק טוב טוב מה קורה ביום שישי בTLV כי זה הערבים של שירזי ואם אתה לא רוצה לחוות ביום הולדת חדירה בדלת האחורית אז קח את זה בחשבון... אני לא עובר לגור לבד כי אני יודע שעם התשלום גז הראשון תגיע גם מחלת מין כלשהי.. אבל תהנה ותעבור בסופר פארם לפני... בקשר לשייט...חסר לך שלא תחזור עם תמונות מהבריכה שם!!

יו איזה יופי!!! ../images/Emo82.gif

איפה תגור? מעבר לבית חדש דורש הרבה אנרגיות אז אל תבזבז הכל בחגיגות תשאיר משהו.... את הברכות ליומולדת נשאיר למחרתיים

ראשגדול

New member
עובר לאשקלון

דירה במרינה , עם בריכה , ג'קוזי ,סאונה ,וחדר כושר קטן :) כחול .. אם תרצה לבוא לבקר .. דגים את הבחורות ישר מהחוף ..

guta

New member
בום עלייך!!

יופי של מקום!! המרינה שם פשוט בת של ****
(משטרת הצינזור).....חוף דלילה נמצא ממש קרוב למרינה....תעשה חיים!!!

guta

New member
אאחחחח, השנינות של יום ראשון בערב....../images/Emo13.gif

למעלה