מחר הטיול ו....

kndi can do it

New member
מחר הטיול ו....

ו..אני לא יודע איך לארגן את התיק
תעזרו לי...

Mellincolin

New member
תראה, קודם פותחים את הריצ'רץ'...

את הרשימה של הדברים שצריך להביא יש לך, נכון? אם כן, זה לא צריך להיות בעיה. פשוט שים בתיק מה שכתוב שם (הדברים שאתה צריך, לא דברים כמו אלתוש וכאלה. מקסימום תמיד אפשר להשאיל מהאחרים). הכי חשוב: תביא כמה שיותר בגדים חמים... לילה, דצמבר, נגב...
אם אין לך את הדף תגיד לי, אני ארשום לך מה צריך להביא כאן בפורום... אבל כרגע אני באמת חייב לטוס, מצטער שאין לי יותר זמן בשביל זה

Mellincolin

New member
אוקיי

-שק שינה -כלי רחצה+מגבת (לא תהיה שם אפשרות להתרחץ, להביא דברים כמו מברשת שיניים וכו'...) - שני זוגות בגדים להחלפה -בגדים חמים! -שלושה זוגות גרביים עבות להחלפה. ---------------------------------------------------------------------- שכל זה יהיה ארוז בצורה נוחה להעמסה, ולא קשור אחד לשני... ---------------------------------------------------------------------- בתיק הגב שאתה יוצא איתו למסלול: -3 בקבוקי מים ליטר וחצי+בקבוק רזרבי בתיק הגדול -פנס+סוללות -קרם הגנה מפני השמש -תכשיר נגד שפשפות -תכשיר דוחה יתושים\נגד עקיצות יתושים -עזרה שנייה - כלי תפירה -נייר טואלט -כפפות -כוס קשיחה, רצוי שלא מזכוכית -כובע גרב -אולר רב שימושי, אם יש -תרופות כלשהן אם אתה צריך -מעיל חם\סוודר עבה -נעלי הליכה (מובן מאליו אבל בכל זאת הכנסתי...) -כיסוי ראש -מכנסיים נוחים להליכה -חולצת טריקו - אסור לבוא עם חולצה בלי שרוולים -מזון לכל היום הראשון -שקיות אשפה -משקפי שמש לא כדאי להביא דברים שיש סיכוי שיישברו לך. וזהו. בהצלחה

Mellincolin

New member
למה?

בגלל שלא ישנים עם אותן גרביים שהיית איתן במסלול. בקור הזה, אם תישן עם גרביים ספוגות בזיעה אתה צפוי לקום עם בצקות ברגליים

למעלה