מחר החזרת מוקפאים

מצב
הנושא נעול.
מחר החזרת מוקפאים

מחר החזרת מוקפאים
מה הסיכוי שלהם לשרוד את ההפשרה. אחר שנתיים וחצי. תודה. אני במתח.

adiyyy

New member
../images/Emo57.gifלאורליה

מחר החזרת מוקפאים
לאורליה
מקווה שכתבתי את השם נכון. העוברים שלי הוקפאו מ99 עד 2004 ,כלומר חמש שנים . לדעתי ,אפשר להקפיא לזמן ממושך יותר. בהצלחה.

העין ה 3

New member
שיהיה בהצלחה!

מחר החזרת מוקפאים
שיהיה בהצלחה!
הסיכויים שלהם לשרוד את ההפשרה הם כמו של עוברים שהוקפאו לפני חודש. בדרך כלל הם מוקפאים במיכלים של 3-4 עוברים ומתוכם שורדים כ-2-3. כמה מוקפאים יש לך? בכמה מיכלים? אם יש יותר ממיכל אחד, מפשירים אחד, רואים כמה שרדו ומחליטים בהתאם אם להפשיר עוד מיכל.

הרבה הצלחה ../images/Emo140.gif

שיהיה בהצלחה!
הסיכויים שלהם לשרוד את ההפשרה הם כמו של עוברים שהוקפאו לפני חודש. בדרך כלל הם מוקפאים במיכלים של 3-4 עוברים ומתוכם שורדים כ-2-3. כמה מוקפאים יש לך? בכמה מיכלים? אם יש יותר ממיכל אחד, מפשירים אחד, רואים כמה שרדו ומחליטים בהתאם אם להפשיר עוד מיכל.
הרבה הצלחה

לפני כמה ימים התפרסה בעיתון כתבה על אשה שלאחר 12 שנה החזירה עוברים מוקפאים וילדה תאומים, כך שעוברים מוקפאים יכולים לשרוד הרבה שנים. מאחלת לך הרבה הצלחה.

עמית@

New member
בהצלחה! ספרי לנו אחר כך איך היה.

הרבה הצלחה

לפני כמה ימים התפרסה בעיתון כתבה על אשה שלאחר 12 שנה החזירה עוברים מוקפאים וילדה תאומים, כך שעוברים מוקפאים יכולים לשרוד הרבה שנים. מאחלת לך הרבה הצלחה.
בהצלחה! ספרי לנו אחר כך איך היה.

anguly

New member
בהצלחה!

מחר החזרת מוקפאים
בהצלחה!
זה די אינדבידואלי - יש כאלה שהמוקפאים שלהם שורדים באחוזים גבוהים, ויש כאלה באחוזים נמוכים - למשך ההקפאה אין השפעה. בכל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה!

תודה תודה תודה

בהצלחה!
זה די אינדבידואלי - יש כאלה שהמוקפאים שלהם שורדים באחוזים גבוהים, ויש כאלה באחוזים נמוכים - למשך ההקפאה אין השפעה. בכל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה!
תודה תודה תודה
הופשרו ארבע מוקפאים. שרדו שלוש. שני תאיים שלוש תאיים וחמש תאיים. עכשיו מחכה לבדיקה. תודה לכולם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה