מחר הולכים לים!

rastotman

New member
מחר הולכים לים!

הרגע ראיתי פרחה בחוף בחיפה עם הנרגילה שלי [הכי זולה כמובן], אומרת שצריך להיות ככה כל יום. אני אישית הייתי היום ברמב``ם במכון לחקר השואה כי פלדי לא שובתת [אני לא כועסת {..גררר- כמו שאחרים נוהגים לומר}]- אבל מחר אנחנו לים בדיוק כמו הפרחה. ואני אוהבת אתכם! המחשב שלי מת, וחזרתי ואני לא יכולה להשלים שבועיים, אבל יש לי המון מה לכתוב לכם- המון!! שבועיים לא עבר יום בלי שבכיתי לחברות שלי שאני זקוקה למנת אינטרנט- ועכשיו אני לא יודעת מאיפה להתחיל כמו כשממש רוצים להשתין ולא מצליחים- או כמו שנאמר: אין דבר העומד בפני הרצון, אבל מה אם יש רצון והדבר לא עומד? ואני כבר אתחיל לעבוד על איזשהי הודעה ראשית שתספק אותי רגעית- מקווה שהיתגעגעתם- ראסטות.

rastotman

New member
ראיתי בחדשות של שמונה

-סתם פרט שהיה אמור להיות בהתחלת ההודעה ופשוט שכחתי לשים. ולא רק שאני מגיבה לעצמי, אני גם הולכת לשים פה עוד הודעה ראשית- ואני לוקחת לעצמי את הזכות הזאת רק בגלל שמזמן לא ראיתי אתכם, ואתם לא ראיתם אותי ובכלל לא התראנו..

ים, קיץ, אופוריה!

כמה שאני מצהירה את עצמי- טיפוס של חורף, אני פשוט מתגעגעת לקיץ!! או, תני לי להיעזר בציטוט של יהונתן גפן (נו, המלך!), מהשיר על זזי: `` כשנוסעים לנהריה/אני שואל- מתי נגיע?/ותכף כשמגיעים-/נו, מתי נוסעים?/בים רוצה לבריכה/ובבריכה לים/לוקחים אותי לפה/אני רוצה לשם..`` כי כן, ככה זה אצל בני האדם. והיום היה יום קייצי במיוחד! יוהו!! באתי עם גופיה לבית הספר, ובעזרת חברותיי נודע לי שכשאני מתכופפת יש לי מחשוף לא קטן..אבל הבלגתי, ואף יצאתי בקריאות מחאה! כי באמת, לא מספיק יש לי שבוע נוראי בחודש שמוכיח לי ודאית שאני אישה, גם את הצד היפה של זה אסור לי להראות? חה! `go woodstock 69!!!

נעמה, בבקשה, בבקשה, בבקשה

אל תקראי ליהונתן גפן ``המלך``. את גורמת לקונוטציה כאילו מדובר פה באלביס, או, רחמנא ליצלן, זוהר ארגוב. יהונתן גפן הוא כותב מדהים. אבל הוא לא ``המלך``, כי לקרוא למישהו ככה בתקופתנו זו לא ממש מחמאה... בבקשה? דולצינאה.

i got it

את צודקת.. אבל תראי, זה פשוט- יש בי הוקרה רבה לבנאדם. הוא אחד הכותבים הכי מדהימים שאי פעם היו כאן, והלוואי שישדרו את טקס נוצת הזהב כדי שאוכל לראות את הרגע בו הוא קיבל פרס על מפעל חיים. כל כך מגיע לו! גדלתי עליו, ובגילי אני קוראת את ספרי השירה שלו ונדהמת מכל שיר (חוץ משירי האהבה שאין לי איתם הרבה במשותף, קורה). אני קוראת את הטור שלו כל שבוע במעריב ופשוט מחייכת חיוך של השכסה על כל פסקה. זה באמת לא נראה טוב לקרוא לו - המלך, אבל הוא פשוט..הוא פשוט גדול מהחיים!! או, כפי שהוא קרא למאיר אריאל ז``ל- ``נרקומן של מילים`` אז תחשבי על זה...:)

למעלה