אין לי ב'יה לתנת לך פעמים ביום במקומו, עד שיחZור רוצה
מ מצוטטת New member 10/4/06 #22 וגם אין לי ב'יה להעביר חוויות מתועדות דרך הדור השלישי ש'לי לכאן לחבר'ס שלך..... אני כבר למודת ניסיון
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 11/4/06 #25 תודה לכולם..../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif קטי... היית חייבת????... בקיצור, מרוץ החימוש הסתיים....הכל מוכן... שיהיה לכולנו חג שמח וכשר..
תודה לכולם..../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif קטי... היית חייבת????... בקיצור, מרוץ החימוש הסתיים....הכל מוכן... שיהיה לכולנו חג שמח וכשר..
ו ורד 3 New member 11/4/06 #26 תודה לכולם ??? האם ............ שמת לב שאת כל הברכות קיבלת מכולן ??? איך פיספסת ג'נטלמן ? כנראה מהתרגשות יתרה לקראת המפגש עם בנות העיניים המלוכסנות...חחח... רק שים לב כמה מעריצות יש לך... חג שמח וכשר גם לך !
תודה לכולם ??? האם ............ שמת לב שאת כל הברכות קיבלת מכולן ??? איך פיספסת ג'נטלמן ? כנראה מהתרגשות יתרה לקראת המפגש עם בנות העיניים המלוכסנות...חחח... רק שים לב כמה מעריצות יש לך... חג שמח וכשר גם לך !
ק קצין וגנטלמן היחיד New member 11/4/06 #28 ../images/Emo6.gif שמתי ../images/Emo23.gif, אי אפשר שלא.. בסה"כ טעות כתיב.. איציק 4 ..
K Kטלנית New member 11/4/06 #27 ../images/Emo88.gifבטח שבוודאי וכמובן גם יחד ../images/Emo3.gif מכל ה מאמי "טוס לשלום, וחזור בשלום" אוהבים אותך ג'נטלמון חג כשר ושמח
../images/Emo88.gifבטח שבוודאי וכמובן גם יחד ../images/Emo3.gif מכל ה מאמי "טוס לשלום, וחזור בשלום" אוהבים אותך ג'נטלמון חג כשר ושמח
ש שגית המקורית New member 11/4/06 #30 ../images/Emo124.gifאיציקקקקקקקקקק אפשר חיבוק שתהיה לך חופשה מהנה, סע בשלום, חזור בשלום ואל תשכח לנוח קצת... אוהבת שגית
../images/Emo124.gifאיציקקקקקקקקקק אפשר חיבוק שתהיה לך חופשה מהנה, סע בשלום, חזור בשלום ואל תשכח לנוח קצת... אוהבת שגית