מחר הוא טס...

Kטלנית

New member
מחר הוא טס...../images/Emo160.gif

קציצון.. תעשה חיים מתוק תהנה כמו שצריך אתה עושה את זה ב ג ד ו ל ... שמחה בשבילך מגיע לך מאמי

ג'נטלמן יקר

תהנה עד הגג, תעשה כל מה שרק אפשר ואל תפספס שום דבר! חיים רק פעם אחת. נתגעגע אליך מאוד! מחכים לתמונות ולסיפורים, אז תדאג שיהיו סיפורים מרתקים...

נסיעה טובה!!!

תעשה חיים תקרע את העיר תבלה, תהנה, תחגוג והכי חשוב - תחזור אלינו בשלום!!!
קרני

יערית

New member
הוא לא קציצון../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

נסיעה טובה איש ותמצה כל שנייה שם עד תום
.

m a y a 69

New member
תעשה חיים..

תנסה להתנתק מהכל ופשוט להיכנס לאוירה המיוחדת של המזרח ( ואני לא מתכוונת לסיאם סנטר). תבלה בכייף , תצבור חוויות ותחזור בשלום..

../images/Emo23.gifסע בשלום- חזור בשלום../images/Emo23.gif

והכי חשוב:הרבה תמונות והרבה חויות טובות!!! שמור על עצמך-ילד

חוזרת בי-

אתה לא נוסע עד שאתה מחזיר לי את המחשב לקדמותו. אתם משנים לי את ההגדרות במחשב=סבבה. אתם אוהבים לקרוא ולקבל מסרים בצורה אחרת=גם סבבה. אחרון- שנוגע במחשב- מחזיר אותו איך שקיבל אותו

מיסטר ג'נטלמן...

נסיעה טובה, שוב אלינו בשלום
שמור על עצמך, תהנה, תבלה, תמצה את הזמן.

מזל חי

New member
כל אחד והרגעים שלו

כל אחד והחג שלו ולא הייתי מוותרת על החג הזה אפילו לרומא ולקצין שבחר להנות בלי מצות
(לפחות לא יהיה לך "עוצר"
) עשה חיים וחזור בשלום

זלביה שלי ../images/Emo99.gif

דאנגרליליט טאדלניגוקינו גדאגדדאננ?????
זה היה בתאילנדית "שמור על עצמך ותעשה חיים ואל תשתה חשיש ותיזהר מהקטינות שם ותביא הרבה תמונות" מואהההההההההההההההההההההההההההההההה חוזרת לנקות לפסח

לאיש עם הגומות../images/Emo24.gif

עוד לא נסעת וכבר מתגעגעת
ויחד עם זאת מאחלת שתמצה את הנסיעה עד תום <אם בכל אפשר למצות נסיעה כזו>
שתחייך המון...
שתבלה כמו שרק אתה יודע...
שתדע תיאלנדיות חינניות... סופי אמרה "שלא תשתה לה חשיש שם"! ואני שואלת, הצטיידת בקונדומים?
נסיעה טובה איש יקר

Rinattt

New member
קציצון עוד מכתב אהבה לכתוב לך?

שלחתי לך באקספרס 3 עותקים
ושוב חוזרת על מה שאמרתי לך בבוקר אל תחשוב עליי, תעשה חיים משוגעים, אז מה אם אני כאן מנקה, מבשלת, מכבסת, מטפלת בילדים, עובדת, עייפה ומותשת וכו' [יש הרבה וכו'
] העיקר שתהנה אתה!!! והעיקר ביותר? שתחזור בשלום
מכיר את השיר "אם תלך מי יחבק אותי ככה? מי ישמע אותי בסוף היום? מי ינחם וירגיע... רק אתה יודע..." מי לעזאזל יענה לי לsmsים באמצע הלילה מייייייייייייייייי?
כבר מתגעגעת נשמה

../images/Emo57.gifסע בשלום ותחזור בשלום

תהנה תבלה תעשה חיייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםם ואל תשכח לספר לי איך שם ולהכין אותי לקראת הנסיעה שלי

d a n i e l s 5

New member
שרשורי המראות ונחיתות....

יש לי הרגשה שגם יהיה שידור חי...מהשטח :) אמרנו כבר.... נגיד שוב..... תעשה חיים מותק.

deena

New member
כבר מתגעגעת (:)

(מי יתן לי על הראש פעם בשבועיים?) נסיעה טובה

למעלה