מחר ההחזרה

ישראלה2

New member
מחר ההחזרה

אחרי שבועות מתישים, בחילות, עייפות, הקאות מרובות כל בוקר וערב הגיע הזמן.מחר תתבצע ההחזרה. היבול אצלי הוא מועט- 5 ביציות. אבל מה שעודד אותי הוא שיש 4 הפריות מתוכן לאחר איקסי. זה מה שאמרו לי לפחות ביום שישי-מקווה שישרדו.

חגית6

New member
בהצלחה !!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

4 הפריות מתוך 5 זה מצויין, בטח ישרדו! מחזיקה אצבעות ! בהצלחה !!!!!!!!!!!!

ginger5

New member
מצטערת בילבי. זה היה צריך להופיע

במסר. אני אדבר איתך בטלפון. בכל אופן בהצלחה גם לישראלה וגם לבילבי

צוקה1

New member
ישראלה מאחלת לך הצלחה רבה

ומצפה לשמוע בשורות טובות-צוקה

קשכפית

New member
היי ישראלה שיהיה לך המון בהצלחה

מחר בהחזרה!!! מי יתן וזו החזרה אחרונה אינשאללה. אגב אני לא חוויתי את התופעות שאת מזכירה (בחילות, הקאות) אחרי שאיבה. מוזר באמת כל אחת מגיבה אחרת. שה
תזרח עליך.

ישראלה2

New member
תודה בנות, אתן מקסימות. ../images/Emo23.gif ושאלות

בינתיים אני משתמשת בכל מיני עצות של האחות המקסימה שמזריקה לי כבר שנים,כמו אכילת פירות יבשים-אני שבקושי נוגעת בפירות. והכי חשוב כמו שהיא אומרת "תהיי רגועה" אז אני מנסה בכל אופן-אני שצריכה להיות תמיד בשליטה והרוגע והשלווה רחוקים ממני ביום יום. גם עבודתי בביה"ס עם תלמידים תורמת את חלקה בחוסר השקט, החינוך קשה מאוד כיום. האם אחרי ההחזרה אפשר לטייל או שצריך לשכב בבית? אחרי ההודעה שראיתי בביה"ח שאחרי ההחזרה הולכים ישר הביתה, זה אומר שאפשר לחזור לשגרה כרגיל?מה דעתכן? (כמובן לא לנקות או להרים משאות כבדים מהסופר)

ישראלה2

New member
../images/Emo4.gifחזרתי מההחזרה

החזירו לי שני עוברים שלטענת הרופא "סבירים בהחלט"
מה זה אומר? שאלתי אותו הרי שניהם בעלי 6 תאים. השאיבה הייתה ביום חמישי והיום ההחזרה. לא יודעת מה להרגיש. מה זה סבירים בהחלט, טוב או לא טוב? הוא אמר שהם לא אידיאליים, אבל הם שלי הם העוברים המושלמים שלי ואני רק רוצה שיהיו בריאים וטובים אז מה אני אמורה להרגיש? הלכתי לשם מחויכת אחרי שאמרו לי 4 הפריות מתוך חמש. אמרתי טוב גם משהו לפחות יש מה להחזיר. ותאמינו לי אני כבר חושבת על הטיפול הבא ואיך אני שוב אעבור אותו והאם הביציות שלי טובות. בהתחלה הפריעה לי הכמות ועכשיו מפריעה לי האיכות אז מה קורה פה? מתי אראה את האור בקצה המנהרה? התחושות שלי כרגע קשות. איך עושים שיהיו יותר ביציות? יש דבר כזה בכלל או שנגזר עליי להיות עם שחלות שבקושי מגיבות ועם עוברים סבירים. הרופא אמר שבעוברים אידיאליים הסיכוי יותר גדול ובעוברים סבירים הוא קטן יותר. אבל האם הם בריאים או פגומים אני לא מבינה
.

ישראלה - מחזיקה לך אצבעות.. ../images/Emo57.gif

מקווה שאכן תראי את האור והשמחה... אי אפשר לדעת מה העוברים יחליטו, היו כל מיני הריונות... מאחלת שאצלך זאת תהייה ההצלחה!!!

יעליק27

New member
ישראלה ../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות ומקווה ויודעת גם שהיו המון מקרים של עוברים "סבירים בהחלט" שהפכו להיות ילדים מושלמים בהחלט
כך שעכשיו באמת תנסי לנוח עד כמה שאפשר, לחמם את הבטן עם הידיים ולהעביר להם אנרגיות חיוביות עם מחשבות חיוביות ותגידי להם כמה כדי להם להשתרש אצלך, שהם רצויים והכל יהיה בסדר
מחזיקה לך אצבעות

tglus

New member
בהצלחה. אגב אצלך 5 זה נקרא מועט?

לי כל פעם היתה אחת!!! מסתבר שמועט זה יחסי...

למעלה