מחר גיבוש...

THE sky angel

New member
מורני!! ../images/Emo50.gif מותק!!

אני מחזיקה לך אצבעוווות!!
!!!

שקסי

New member
מורן -בהצלחה איש!

בני משקים- נראה לי גם אורן הולך לגיבוש הזה...הוא התקשר להגיד מזל טוב לא כמו מישהו (אההם)

hadasbaril

New member
בהצלחה!אתה יכול לעשות את זה... ../images/Emo140.gif

אתה עם בן דוד שלי...... ואני הייתי במיונים לחיל חינוך

סיימתי את הגיבוש.....!

היה ממש קשה, אבל סיימתי בכבוד. נדע אם עברני רק ביולי, ככה שיש זמן... נשארנו בצוות שלי 5(והתחלנו מ24...). בלי קשר...,היה שם הרבה חבר'ה מהתנועה...(בעיקר לב שרון ועמק חפר,אבל היה גם משנה,גם גזר,גם חוף אשקלון,מטה אשר,גלבוע,ברנר ועוד.....) אז אני קצת פצוע, ודי לא יכול לזוז,אבל העיקר שאני שמח...:)

נעם123

New member
גיבוש בני משקים

ספר בבקשה את כל מה שהלך גיבוש, עם פירוט מירבי. תודה.

נעם123

New member
בני משקים

ספר כל מה שהיה, איזה משימות יש, מסעות, ההקפצה. בקיצור כל מה שיש.

טוב...

חלק יגידו שזה אולי לא המקום...,אבל הוא ביקש יפה,אז....: מגיעים בסביבות השעה 8 בבוקר לתחנה מרכזית בנתניה, ומשם יש הסעה שאוספת את הממויינים לבסיס צבאי באיזור(לא יודע אם מותר לי להגיד,ליד בית ליד...) כשמגיעים ישנן בדיקות רפואיות,שבהן מודדים דופק,אם הדופק בסדר אתה ממשיך הלאב וממויין לקבוצות(שהן ע"פ סדר הגעה,ולא ע"פ מבחן הברור),אם יש בעיה עם הדופק, מודדים לך חום,ואם הוא בסדר-אתה ממשיך עם כולם(אם לא-אתה נשלך ל"אוהל הפורשים"-ונוסע הבייתה...:( ) לי היה דופק מהיר מהתרגשות(כנראה...),ושלחו אותי לראות רופא,והוא קבע שאני בריא ומוכן לגיבוש... מתחילים להכנס לפעילות ממש צבאית... לבישת מדים,עמידה בלוח זמנים(מטורף!!!),שתייה,והרבה,הרבה תזוזים... לאחר כמה זמן(אצלי זה היה די הרבה,כי הייתי בקבוצה הראשונה שיצאה...), אוספים את כולם(לח' ענקית,כמובן...),ומחלקים לקבוצות חדשות(שלא יודע ע"פ מה הן נבחרות). ואז מתחיל הגיבוש באמת... טרטורים,תזוזים והרבה ריצות,זחילות,אלונקאות, ועוד דברים שהמפקד ממציא לפי מצב רוחו. חשוב מאעד לא לנסות להתחכם עם האדם שנרא "מפקד" כי מותר לו לעשות לך ה-כ-ל(כמעט...). עם המפקד יש שני אנשים(תצפיתנים) שירשמו כל מה שאתה עושה,אומר או מתנהג, חשוב להתייחס לדבריהם באותה מידה כמו לדבריי המפקד. אוכל: ניתן זמן קצר,בו הקבוצה מורשת לאכול,האוכל הוא "מנת קרב",שבה יש שימורים(בוטנים,לוף,שוקולד,סוכריות,תרכיז פטל וכמובן חלווה...) יש רק פותחן אחד, וחבילת מצות(ואולי,אבל רק אם באמת יאהבו אתכם,תקבלו 3 עגבניות... תחוייבו לשתות ממש הרבה מים(יהיו לכם שתי מימיות צמודות אליכם כל הזמן!) משימות יש הרבה: אתם(הצוות שלך) חלק מהצבא הבוליבי,ואתם מקבלים מידע מודיעיני על קבוצה גדולה של מתנגדי שלטון, שאמורה לעבור בשביל מסויים,ואתם חייבים לעצור אותה בכל האמצעים(חיים או מתים). אתה אמור להסתוות בשטח, ולהכין כלים לתקיפת האוייב(אני עשיתי משהו מגניב,שכלל בקבוק תבערה,מטען צד,רובה,מלכודת עם חבלים,מטען דמה ועוד...,וזה עבד די יפה...) משימה נוספת: לתכנן השתלטות על מבצר שממוקם על גבעה, שבתחתיתה ממוקמת היחלדיה שלך. אתם אומרים לתכנן את הכל על דף,ולחלק תפקידים בינכם,מי עושה מה. הקפצה: לא יודע באיזה שעה,אבל מקפיצים אתכם בבת אחת. רמקולים, אזעקות,צעקות וכו'...., חשוב לדעת שזה בסך הכל כדי לצמצם אנשים,ולגרום לכם לפרוש. בהקפצה יהיו "קצת" ריצות עם האלונקאות,הרבה תיזוזים, וישלחו אתכם לישון שוב... יגידו לכם להתחלק לזוגות שישמרו בלילה על האוהל. (את האוהל תצטרכו לבנות בזמן ממש קצר(אנחנו הצלחנו לעשות את זה ב4.3 דקות...) חשוב!,ממש חושב,לא לשבור שמירה. יש חוקים לשמירה שאותם יסבירו לכם(לא לדבר,לא לאכול ועוד...) ראיתי מישהו מהצוות לידי שנתפס וקיבל עונש-לזחול כמעט כל הלילה. בוקר- קמים ב6 יש אלונקה סוציומטרית- תחרות בין אנשי הקבוצה בינהם-מי מגיע ראשון וסוחב יותר. דבר אחרון...: ממש בסוף,לאחר שהורדת את המדים,ינסו לשבור אותך עוד קצת, ויעשו לך מסע אלונקות נוסף-אל תשבר,זה רק עד שער הבסיס...:) אני חושב שהגיבוש שלך מחר,אז שיהיה בהצלחה,אם אתה רוצה לשאול עוד,אני פה ממש תמיד-תרגיש חופשי... אם למפקד שלך קוראים יובל,או יש לך תצפיתנים שלאחד מהם קוראים "כושי"(בגלל שהוא שחור...) תשאל אותו למה אוכלים לוף ורק אז את החלווה...,טוב? רק שתדע...,כמה שיותר אנשים נשארים בסוף בצוות שלך, יותר טוב. הצוות שלי נשארנו הכי מעט(5),והתחלנו 24... בהצלחה, ואם מישהו מהפורום קרא עד לפה, מגיע לו צל"ש!....

למעלה