מחר גולדה מי שלא בא הומו
T The candle New member 13/7/07 #3 יש סשן גדול אל תשאל יותר מדי שאלות ואל תשכחו 15 שקל כניסה למי שאין מנוי
T The candle New member 13/7/07 #9 הסשן מתחיל ב5 בשבילך יענו ההוא דארקסטאר בגלל השאלות המיותרות הכניסה תעלה לך 20 לא כולל מע"מ של 15 אחוז
הסשן מתחיל ב5 בשבילך יענו ההוא דארקסטאר בגלל השאלות המיותרות הכניסה תעלה לך 20 לא כולל מע"מ של 15 אחוז
S shiker New member 13/7/07 #10 תקשיב שניה ענר .. יש לי 20 שקל ונסיעות עולות לי 10 שקל .. אז אפשר בבקשה כניסה ב 10 שקל ? ככה חד פעמי ?
תקשיב שניה ענר .. יש לי 20 שקל ונסיעות עולות לי 10 שקל .. אז אפשר בבקשה כניסה ב 10 שקל ? ככה חד פעמי ?
T The candle New member 13/7/07 #11 תשמע זה לא תלוי בי אני צריך לדבר עם הבוסים אבל בסדר נראה לי אפשר לארגן לך משהו בסגנון
D D A R K S T A R 36 New member 13/7/07 #12 יש לי כרטיסיית ניקובים של 4 כניסות ועכשיו אפשר להשיג כרטיסייה של 8 ניקובים ב60 שקל אצל הקיוסק למטה בגולדה אצל הזקן ההוא..
יש לי כרטיסיית ניקובים של 4 כניסות ועכשיו אפשר להשיג כרטיסייה של 8 ניקובים ב60 שקל אצל הקיוסק למטה בגולדה אצל הזקן ההוא..
D dor jjj New member 13/7/07 #15 הקטע של הגולדה עולה כסף ממש ממש ממש לא מצחיק תפסיקו עם זה כבר יא חופרים
T The candle New member 13/7/07 #16 מסכים איתך שלילי אבל מי שימשיך לדבר ככה אפשר לארגן לו שישלם דמי כניסה זה כבר נעשה בעבר
T The candle New member 13/7/07 #18 עזוב כמה קולה אפשר לשתות בסשן? ואם כבר נסטי זה הכי טוב בונא נתן אכל סרט בגלל שאנחנו כל הזמן קונים בסופר החדש שם שתייה הרבה יותר בזול אז נתן גם התחיל לאכול סרטים מוכר קולה גדול ב6 וחצי ונסטי ב8 וחצי
עזוב כמה קולה אפשר לשתות בסשן? ואם כבר נסטי זה הכי טוב בונא נתן אכל סרט בגלל שאנחנו כל הזמן קונים בסופר החדש שם שתייה הרבה יותר בזול אז נתן גם התחיל לאכול סרטים מוכר קולה גדול ב6 וחצי ונסטי ב8 וחצי