מחר בVH1

Miss CB

New member
אהההה... אני בטח אשכח.

כי ככה זה, אני מסיימת מחר דווקא מוקדם, ויוצאת מהבית רק ב3, ההיגיון אומר (הוא ומרפי) שאני אשכח, לא? אני ארשו םעל היד, אולי זה יעזור! ותודה על ההלצה

OzzzzzY

New member
זה היה כ"כ צפוי...

זה היה כ"כ צפוי שיהיו שירים מסריחים...כמעט כולם היו משני האלבומים האחרונים...חוץ מארבעה שירים... בבעעעע...אבל זה היה צפוי כ"כ...

2 נקודות אור

הקליפ המאוד מיוחד של high hopes , והקליפ הפסיכדלי של see emily play שבו ראיתי לראשונה את סיד בארט שפוי

OzzzzzY

New member
הצופים דווקא כן יודעים לבחור....

הבעייה היא שאין לערוץ ברירה , אלא לשדר את הקליפים (והופעות) ששודרו היום כי פ"פ בקושי הוציאו קליפים (וטוב שכך) , ואלה היו הקליפים/הופעות שהערוץ יכל לשדר... מה רציתם שישדרו את אקוס או AHM?!?....זה בלתי אפשרי אפשרי...

תיקון קל

בקליפ ל-see emily play לא הופיע סיד בארט. הקליפ צולם בתחילת 1968, עם גילמור. עוד כמה קליפים צולמו בתקופה ההיא, של שירים של בארט, בלעדיו, כאשר ווטרס עושה כאילו הוא שר וגילמור עושה כאילו הוא מנגן בגיטרה. האמת - די מוזר. אבל הקליפ הזה ל-see emily play הוא חמוד. הקליפ של high hopes הוא אכן מרתק. הוא צולם כולו בקיימבריג' והסביבה, ומתייחס לארועים ודמויות מילדותם של גילמור, בארט וסטורם תורגרסון - אם לא גם ווטרס.

באמת מאכזב

והמקום הראשון היה צפוי כמו העובדה שהשמש זרחה הבוקר... אבל high hopes באמת היה קליפ סוריאליסטי מגניב .....

Miss CB

New member
כך הפך ה-נהההה ל-גררר

העיקר שחיכיתי... וחיכיתי.. וחיכיתי... והם פשוט לא הפסיקו לשדר כלמיני מומטנרי--- ודיויז'ן בל =\ אגב, אמילי לקח אותי בהפתעה: זה שיר של בארט, מה גילמור עושה שם?! אבל טוב עניתם על זה בהודעה אחרת, נרגעתי
מה היה מקום ראשון אגב? ראיתי את כל שאר ה-9. איך אני מקווה שזה לא מאני. כל כך רציתי לראות את הקליפ של מאני.

emmily plays

New member
נככככככככוווווווווווןןןןןןןןןן!!!!!

מה זה כל ה momentary lapse of talent הזה??? איכסה של אלבום...אני לא מחשיבה את השנים האחרונים מבחינתי הם כמו הילדים החורגים, הכבשים השחורות, והמוגבלים של פלויד. יוחזר ווטרס לאלתר!!!!!!!!!!

אני שונא

את רוב מה שבא אחרי the wall יש פה ושם שירים איכותיים אבל בכללי זה נשמע כמו כל מוזיקת הרוק באותה תקופה , יוחזר סיד בארט לשפיות

Miss CB

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מומנטרי לאפס אופ טלנט חחחחחחח אהבתי! אישית אני לא ממש יכולה לשפוט, עוד לא שמעתי אותם, אבל מהכמה שירים ששמעתי בקליפים, אני די הופתעתי... זאת אמורת ברור שזה סגנון שונה, זה בנאדם שונה לגמרי שהנהיג את העסק, אבל השירים עצמם דומים אחד לשני וסגנון כזה... שירי דיוות... קשה להסביר, אבל מהשירים שהם חזקים בפזמון, זאת אומרת פתאום זה נהיה מרגש ואופטימי מוסיקלית כזה... בלה. אני עילגת היום.

למעלה