מחר בMTV ב16:30 חצי שעה של 5 קליפים של לינקין בWISH LIST שווה לראות:) חבל
א אסף Day New member 12/5/05 #1 מחר בMTV ב16:30 חצי שעה של 5 קליפים של לינקין בWISH LIST שווה לראות חבל
C Cry For The Moon New member 12/5/05 #5 נצל"ש יאא ראיתי את הסרט Saw-uncut השחקן ששם דומה לצ'סטר!!!!!!!!!! וואייי!!!! גם הקול שלו!!! אתם פשוט חייבים לראות!!! איך שהוא צועק!!! לשחקן קוראים Leigh Whannel שם מוזר חחחחחחח
נצל"ש יאא ראיתי את הסרט Saw-uncut השחקן ששם דומה לצ'סטר!!!!!!!!!! וואייי!!!! גם הקול שלו!!! אתם פשוט חייבים לראות!!! איך שהוא צועק!!! לשחקן קוראים Leigh Whannel שם מוזר חחחחחחח
S SAMAR New member 12/5/05 #11 ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif הם ממש דומים!!!!!! הו! הצ'סטרים מתרבים!!![חחחחח לא שיש לי תלונות.... ]
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif הם ממש דומים!!!!!! הו! הצ'סטרים מתרבים!!![חחחחח לא שיש לי תלונות.... ]
G giant G New member 12/5/05 #13 כן שמעתי עליו סרט נחמד אני יראה את זה אולי אבל אנשים אני כבר ראיתי spongebob!!!ואני ממש רוצה לראות את sin city
כן שמעתי עליו סרט נחמד אני יראה את זה אולי אבל אנשים אני כבר ראיתי spongebob!!!ואני ממש רוצה לראות את sin city
G giant G New member 12/5/05 #25 בהחלט הוא שקסי ביותר הייתי מקרצף לו את החורים... קבלו תתמונה השקסית הזאת שלו לא הייתם רוצים לתפוס לו איזה רגל ולקרסם לו אותה? חחחח XDXD תלחצו על התמונה היא זזה...
בהחלט הוא שקסי ביותר הייתי מקרצף לו את החורים... קבלו תתמונה השקסית הזאת שלו לא הייתם רוצים לתפוס לו איזה רגל ולקרסם לו אותה? חחחח XDXD תלחצו על התמונה היא זזה...
S SAMAR New member 12/5/05 #26 ראיתי sin city הוא עדיי לא יצא לארץ, אבל מי שפתוח לקולנוע קצת שונה יאהב את זה!!! אני אישית מתה על הסרט!!! שיהיה לכם שמייח
ראיתי sin city הוא עדיי לא יצא לארץ, אבל מי שפתוח לקולנוע קצת שונה יאהב את זה!!! אני אישית מתה על הסרט!!! שיהיה לכם שמייח