מחר ב-X GAMES סופרמוטו...

StAv cR

New member
מחר ב-X GAMES סופרמוטו...

בערוץ ESPN... והיום ב-4 לפנות בוקר אצלנו, גמר הפריסטייל. אתמול בסטפ טפ ניצח טומי קלאוורס את בייטון...לאחר שניקה 32 פיט באוויר...דיגן ומק'ראת לא הצליחו... ובפריסטייל בינתים עלו לגמר: 1. טרויס פסטרנה (RM 250) 2.ג'רמי סטנברג-טווי'צ (CR 250) 3.נייט אדמס (YZ 250 ) 4.קני ברטרם (KTM SX 250) 5.אדמס ג'ונס(CR 250) בשעה 4 לפנות בוקר אצלנו...ערוץ 59-ESPN...הגמר! חייבים לראות. סתיו

TShavit

New member
טראוויס...

איזה תותח. שוב. כל החמישה בגמר היו כוכבי-על. ואגב, סתו, זה היה ב-5:00, לא ב-4:00... טל

StAv cR

New member
אמת...היה גם שידור ישיר באתר שלהם..

לא הבנתי למה פולגז פירסמו שפסטרנה "תולה את המגפיים"??? הרי שאם היה פורש,היה מתחרה באקס גיימס? וברשימת משתתפים לגרוויטי גיימס? הדבר הכי מבאס זה שכולם ציפו לראות אותו עושה את תרגיל המחץ-דאבל בק פליפ...עדיין תותח. ואגב טל, סתיו זה עם י'...
סתיו

TShavit

New member
ואני לא בטוח, סת-י-ו,

שיש שידור הלילה של הסופרמוטו ב-ESPN... כי לפי האתר שלהם, הסופרמוטו ישודר ב-ABC. אבל אני בכל מקרה מתכוון להשאר ער ולבדוק... טל

StAv cR

New member
ואין כזה ערוץ בחבילת ערוצים של הארץ

? כשגרתי בפלורידה אני זוכר באקס גיימס הקודם שיום אחד היה באי אס פי אן ויום אחר ב איי בי סי... בכל מקרה תעדכן אם יש בESPN או איפילו באתר... תודה סתיו

medwow

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif סופרמוטו ב ESPN

לפי תכנית השידורים שלהם כרגע, מסתמן שישדרו את מירוץ הסופרמוטו של ה X -GAMES בקרוב. הם כבר הראו PREVIEW. שווה לעקוב

LY 192

New member
אדי סיל מתאמן ל- X GAMES

היום היה איתו רעיון בחדשות ג'ילט והוא אמר שהאליפות הבאה הולכת להיות שעה שלימה עם ....פעם ראשונה בסופרמוטו... כן רבותי... מי אמר אני ולא קיבל תידלוק? סיל אמר שבצוות הטכני שלו יש שני אנשים שכבר מהיום מתאמנים על תידלוק מהיר. בקשר לאימונים שלו, אזיי בינתיים הוא "נטש" את האספלט והוא מבצע שני אימוני מוטוקרוס בשבוע ושלושה אימוני אופניים. לדעתו הכיוון המוטוקרוסי יתפוס בעתיד. ס'אוחתוק האמריקאים האלה . לוקחים כל בונבונירה אירופאית קטנה ומתוקה והופכים אותה למנת גלידה בגודל של בית עם ים קצפת - נשמע טוב אבל מי יכול לאכול את זה? מוגש כשירות מטעם עמותת "למה טייבל"

למעלה