מחר בשברולט...

benny afro

New member
מחר בשברולט...

מחר בשברולט מסיבת סגירת הליין של "סבתא", עושים מסיבת פרידה ענקית, לכל חברי הליין, ובמסיבה יהיה הבר האקטיבי שמחלק שייקים חופשי, ופירות קייצים על שיפודים! מי שזוכר את הלהיט מהקיץ הקודם. פותחים רחבת צ´יל אאוט, למתעייפים, עם נרגילות, מוסיקה שקטה, כריות בסבבה. מחלקים ממתקים חופשי חופשי כל הערבבבבבבבב.... ובסוף הערב יוכתר " רוקיסט השנה של הליין", זה שירקוד כל הערב, ומובטח פרס גדול ושווה בהחלט.

בנייייייייייייייייייי

אני כל שבוע כותב את זה זה לא פייר!!! אבל חפיף השבוע לא זכרתי סליחה לכם חברי הפורום היקר

בני...אתה ילד רע?

מממ....כמה רוצה אותך- הלוואי ויכולתי לתאר זאת פה...אשמח לתאר זאת באוזנייך... מחר, בשברולט, אני אהיה, אלבש חולצה כתומה ומכנס שחור צמוד...מה אתה אומר- חוטיני אדום או שחור?... תענה מהר...

benny afro

New member
חוטיני אדום...אבל

אני אשאל את חברה שלי קודם, נראה מה היא תגיד... מי בא מחר אנשים חמודים שלי?

חחחחחחחח

אני בא מחר ויחצנתי בקניון ובכביש גולדה איפה שהאנשים רצים !! אני יספר לך היום איך עשינו את זה אני ומעיין וגם בביצפר שלי ובסנטר! אה ואני היום בא ניראה לי

Absolut May

New member
יבואו אנשים בכלל??

שמעתי שכמעט ולא יבואו אנשים וזה סתם הבטחות שיהיה כיף, לא כמו המסיבות האחרונות בהחלט. למה להאמין?!

RevitallicA

New member
אממ...

רציתי לבוא כי לפי השמועות זה הערב האחרון לפני הפירוק של הצוות... ויש לי חברים בצוות...! אבל ממה שהבנתי, לא יהיו הרבה אנשים... אבל יהיה כיף! ואין לי מצב לבוא... : (

n u t

New member
למה לא יהיו אנשים?

דווקא דיברתי עם מלא אנשים והם אמרו שהם יבואו... וגם נשמע נחמד...

גם אני יבוא את אתם חיבים לבוא ../images/Emo3.gif

סתם אבל תבואו יהיה סבבה

we come in war

New member
גם אינ בא רק בשביל בני

בני איזה חוטיני ללבוש לך ירוק והר או צהוב זוהר ?? בני CLAP YOUR HANDS

חולוני

New member
"רוקיסט השנה"

בטח איזה בן 14 ששומע קורן ולינקין פארק יזכה.. ומה הפרס? הדיסק החדש של קורן?

benny afro

New member
חולוני...אני רואה שיש לך בעיה...

עם השברולט... מה קרה? טראומה?? I LOVE CHEV

למעלה