מחר ברית!

חוה76

New member
מחר ברית! ../images/Emo57.gif

אנא - חשבו עלינו מחר ב-11:30 בערך..... הכל מסודר אבל אני כמובן קצת משקשקת..... חוץ מזה היה שבוע טוב ורגוע יחסית, ואני מפתיעה את עצמי ולא תופסת פאניקה יותר מפעמיים מקסימום כל שעה. נגה מסתדרת יופי עם כל הסיטואציה החדשה ואלון מפחד פחד מוות מהמפלצת הצורחת בעגלה עם השער השחור. כשהוא תופס אומץ ומלטף אותו אני נמסה. זהו. עדכון שם ותמונות במוצא"ש אם אני עדיין בחיים. שבת שלום ומבורך!

בשעה טובה../images/Emo57.gif

חושבת עלייך. בטוח שתהיי בחיים.... הכל יהיה בסדר ויעבור בשלום בע"ה מאחלת לך שהברית תעבור בשלום, שהכל יתקתק, ושאח"כ הקטן לא יסבול כאבים. שתעבור עלייך שבת קלה (הכל יחסי...) שמחה לשמוע שהיה רגוע יחסית, ושאת לא פניקאית כמוני
מתחילה לשקול אם לעשות לי עוד אחד... אבל רק אחרי שתספרי לי איך זה הפרש גילאים קטן......אני רגילה ל4 שנים הפרש
נשיקות קיווי

דיא

New member
../images/Emo24.gif

את רואה מה זה - כבר עבר שבוע. מאחלת ברית מרגשת, משמחת ולא כואבת מדי ליהודי הקטן. מזל טוב גיבורה שלנו. את אחלה אמא לאחלה שלושה.

happy

New member
מקווה שהברית עברה בסדר

ואתם כבר ממש אחרי. מקווה שהאפרוח ישן היום טוב (יהיה מסטול מהיין...) ונשמע איך קוראים לו. כל הכבוד על הקוליות בתור אמא ל 3

נאשא

New member
לכל שבת יש מוצאי שבת

או ראשון בבוקר. אני את הרפרוש האחרון שלי עשיתי, ומרשה לעצמי לפרוש למיטתי. בטוחה שאת פשוט עסוקה בטוב, או לחילופין שקועה בעוד איזה ספר
. לילה טוב , מקוה ששלך שקט במידות הנכונות.

חוה76

New member
שבוע טוב!

ובכן: ארז-יהודה שב לביתו יחד איתנו, אחרי שבת מאמצת אצל אמא וברית שעברה בשלום ובכיף. המוהל כבר ביקר שוב ואנחנו מתחילים לנשום לרווחה. איכשהוא תמיד אחרי הברית יש לי הרגשה שעכשיו כולם גמרו להתעסק לי בילד והוא לגמרי שלי. אז מה זה אומר: שעכשיו יש לי שלושה ילדים?!?!?!? אמאל'ה! אני מפתיעה את עצמי לטובה ומקבלת כל גרם של עזרה שמישהו בטעות מציע לי וככה הימים האלו עוברים בשלום ובלי פאניקה. וכבר עברנו שבוע. ביום שישי בערב בדיוק בשעות שבהן הייתה הלידה בשבוע שעבר היה לי עצוב. הלידה והשהיה בבית חולים היו בשבילי חוויה כל כך עוצמתית ומשחררת שאני ממש מתקשה להיפרד מן התקופונת הקצרצרה הזו. הייתי במין בועה טובה כזו עם עצמי ועם ארז ואני יודעת שקשה ליצור בועה כזו בחיים ה"מציאותיים". זהו. אני פורשת לשנת בקר נחוצה מאד ומענגת. לא היו תמונות מהברית (שבת-דתיים) ולכן אצלם קצת את הבחור כארז שלנו כדי להשוויץ. שיהיה אחלה שבוע.

ל ג י

New member
נפלא שאתם כבר אחרי ../images/Emo140.gif

מזל טוב, שוב, לארז המתוק שמצטרף לאחיו האוהבים. עכשיו ארז באמת שלך, ולא של אחרים (גם לא של אחיות טיפת חלב הדעתניות; והרי את אמא מנוסה לשלושה!). אנחנו כאן איתך בשמחות ובקיטורים. ל ג י

happy

New member
את נשמעת נפלא

חוה את פשוט קולית חבל"ז. מקווה שהצלחת לישון כמה שעות הבוקר. מחכה לראות תמונות של ארז.

נאשא

New member
מזל-טוב../images/Emo65.gif

איזה יופי של שם. נראה שמתאים לו מאד השם הזה, וגם לאמא שלו, בחורה כארז. שתשגו שניכם, ביחד ולחוד. חוהל'ה, את נשמעת מצוין, ממש להתגאות! מבינה מאד את הצער על חווית הלידה הנהדרת שנמוגה, ואני מקווה שהחוויה הזו עוד תמשיך איתך להרבה זמן ובפעמים הבאות רק תתענגי על הזכרון מבלי לבכות. את גיבורת על מכונפת, ואני אוהבת אותך (ועכשיו גם את ארז).

מסרבת להגיב עד שיופיעו תמונות ../images/Emo196.gif

ובינתיים רק משתתפת בשמחתך שהברית עברה, ועברה בשלום. גאה בך שאת מנצלת את העזרה המוצעת לך. ואם תמשיכי להתגעגע לחווית חדר הלידה, תמיד את יכולה להפיק צאצא רביעי
. את יודעת, יש דוסיות שעושות "שידור חוזר" בהפרש של פחות משנה...

נראה לי שמעמקי שנת הבוקר שלה

היא עוד מסוגלת להרים נעל ובכינון ישיר לפגוע לך בול בפוני!

תמי ס

New member
מזל טוב יקירה

שם נפלא ואת נשמעת (נקראת) נפלא. ואני כל כך שמחה. את בבית, ואת אמא לשלושה, ומה שנותר לי להגיד זה רק: "טפו חמסה על כולכם". ממתינה יחד עם הזברה (בחושך) לתמונות.

מזל טוב ארז יהודה

וברכות להצטרפותך למשפחת 76. אמא שלך נשמעת מאושרת וזה הדבר הכי טוב שיכול להיות. מקווה שיחד עם כל המשפחה תמיד תהיו בשמחה

למעלה