סיכום שעתיים וחצי תנאים מצוינים
התור מעט התקצר , התקדמתי מאד יפה פעם 13 ובהחלט תהליך השיפור נמשך גם בסקי גם בוויקבורד הצלחתי לגלוש חצי סיבוב על הבורד מתחילים צד חלש אך נפלתי בסיבוב בליינד , צריך לעבוד עוד, אבל מתקדם יפה.
בצד החזק בורד מתחילים אני שולט כמה סיבובים שאני רוצה צד חלש עוד לא , לסיכום התחלה סקי מהספסל , כבר למדתי לעלות עם בורד מהמיים בפעמים קודמות , מתקדם יפה תנאים מצוינים .
סקי קיבלתי טיפ נהדר מטל מסרי אלוף העולם ומאמן הנבחרת , איש מקצוע מעולה לעבוד עם הברכיים יותר , יש לי בעית כרכיים וקצת כואב אבל הסיבובים נהיו הדוקים וחלקים יותר בהרבה
המהירות בסיבובים עכשיו קבועה אין איבוד מהירות בסיבוב הקארווינג נהיה חד וחלק הגעתי בפעם הראשונה לכל מצופי הסלאלום במסלול שנמצאים שם לצורך אימוני הנבחרת עד עכשיו פיספסתי את חלקם במיוחד הורוד לאחר זוג מצופים שלישי בסיבוב ראשון , עכשיו הטכניקה משתפרת לקחתי גם אותו .
המטרה גלישת עפיפונים נראית קרובה יותר ויותר כל פעם בכבל, האימון בתנאים נהדרים ויחסית לאותה פעם באוף פיסט בפורמיגאל עם רוח של 100 קמ"ש טמפ -5 ושלג קופא בפנים שבה ממש סבלתי אני ממש נהנה .
התנאים הקשים עוד יחזרו אך בפעם הבאה אהיה הרבה יותר מוכן להם בזכות האימונים בכבל .