מחר בית ספר

idan888

New member
מישהו יודע אם יש מחר שביתה????

תענו אני צריך לדעת!!!!!

Scoob¥ Doo

New member
לכווווווווווווולםםם../images/Emo124.gif

היום היום אחרון של החופש כאיל שאתם לא יודעים אז מה שרציתי להגיד לכולם שתהיה שנה טובה בלימודים ובהכל
בלא תפסיקו לראות קטנטנות אפילו אם יש קצת עומס (תקליטו) ושהמורדים תצליח בארץ(בעצם למה שלא תצליח) ושהשחקנים יבואו לארץ שוב(בעיקר חורחה ובנחה) זהו אז שנת לימודים פוריה-ככה אומרים אפילו אם לחלק מאיתנו יש מחר שביתה.. ליהיייייי(שכבר שבוע לא כתבה בפורום)

לכל חברי הפורום

הגיע סוף החופש הגדול חודשיים של כיופים,בילוים ועוד....... והנה שנת לימודים חדשה בפתח: מורים חדשים,תלמידים חדשים ואין לדעת.. אולי יהיה כיף,מעצבן,ככה ככה,קצת כיף,קצת שמח. מחר מתחילים הדברים האלו. רוב אלו שלומדים בתיכון ובחטיבה מתחילים את שנת הלימודים מאוחר יותר (שביתה) כאן תברכו את כולם בשנת לימודים טובה נעימה וחדשה וגם לספר על כיתתכם ועל המחנכת שלכם ועל מה שאתם חוששים,שמחים שיהיה בשנת הלימודים החדשה. [URL='http://'] שנת לימודים חדשה טובה ופוריה לכל חברי הפורום[/URL] ממני ירין וינטר

כרגע לא ידוע...

אבל אם הבית ספר שלך שייך להסתדרות אז אין לך שביתה גם אם יגידו כי השביתה שייכת לארגון המורים ככה לפחות זה אצלי בבית ספר... כדי לברר תחפש באם אס אן אולי כתוב שם או שתשמע היום בחדשות.. ואגב יש למישהו את הקליפ סרה פורקה טה קיירו?????בבקשה

גלי87

New member
לי ולחגית יש שביתה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו באותו בית-ספר... ובכלל בכל הארץ מי שבחטיבת הביניים ותיכון והוא מארגון המורים אז יש לו שביתה. איזה כיף יש לי שביתה!!!!

גלי87

New member
../images/Emo51.gif גם לך....

אבל יש לי שביתה........שתהיה רק יום אחד (הלואי נמעס מהחופש) אבל בכל זאת-שתהיה לך שנת לימודים יפה ומוצלחת...

טוב....

אני יודע שלך יש שביתה אבל אני רוצה שהחופש ימשיך עד מתי שאני ירצה (חבל שזה לא יקרה) ושוב אני מאחל לכל הפורום: [URL='http://'] שנת לימודים פוריה ומוצלחת[/URL]

../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

אתם, עוד יכולים להנות משביתות כול השנה, אבל לי, בחיים לא יהיה שביתה

MISHchiquitita

New member
למה לא יהיה לך שביתה??!

ודרך אגב אני ממש לא מבינה את כולכם שאתם רוצים לחזור ללימודים! ממש ביעוס הלימודים האלה...... הסיבה היחידה שאני רוצה לחזור ללימודים זה כדי לראות את כול החברים מהבית ספר (ואני חושבת שזה גם הסיבה של רובכם) אז פשוט במקום זה אפשר להתקשר אליהם ולהזמין אותם הביתה ....... אוח אני מקווה שיהיה שביתה ארוכה כמה שיותררררר~!~!~!~!

בלונדהה

New member
יש !! אז גם לי יש שביתהההההההההההה

I am So Happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy תם יודעים שאבא שלי היה בתיכון היה להם איזה שביתה שהייתה 4 (!!) חודשים??????????????? איזה סבבה זה!! אבל דיי זה יותר מידי! תחשבו זה התחבר עם החופש הגדול זה יוצא ביחד חצי שנהההההההההה!!!!!! דיי אני רוצה רק עוד איזה שבוע חופש אפילו פחות וזהווווווווו!! טוף אני והנאומים שלי...חחח

ליהי ליהי ליהי כנסי דחוף

אני ממש ממש חייבת לדבר איתך על משהו מזה חשוב אז כשתקראי את זה תצלצלי אליי או שאם אני אהיה מחוברת למסנג´ר תכתבי לי הודעה ביי

charmingirl

New member
אתה יודע, יש כאלה שמדברים בטלפון

וזה לאו דווקא דף קשר פורומי..

Scoob¥ Doo

New member
אז זהו שקראתי את ההודעה רק עכשיו

והטלפון שלך לא עונים בוווווו

גלי87

New member
לחגית יש והיא.....

מוכנה לשלוח לך תרשמי את האיסיקיו שלך והיא תשלח לך.... [URL='http://'] איזה יופי,חגית למדה אותי לרשום בכחול ניסיון ראשון-מקווה שיצליח!!![/URL]

Feli te amo

New member
תודההההה!!!!!!!!

הנה האיי סי קיו שלי 153240705 ושוב תודה רבה רבה רבה

idan888

New member
מי שרוצה גם לי יש!!!!!

יש את הקליפ סרה פורקה טה קיירו ואת רסיסטירה..... מה שיש לחגית אני שלחתי!!! אני הקלטתי את 2 הקליפים האלה מי שרוצה שיכנס למנג´ר או לאיי סי קיו

למעלה