מחר ביצפר אנשים!

מית צאן

New member
מחר ביצפר אנשים!../images/Emo119.gif

מתרגשים? חוששים? דואגים? מרוצים? אני לשם שינוי לא מתרגשת, קצת מבואסת. אבל שמחה כי בהפסקות כייף. כי אנשים חוטפים לי את הקלמר ואז אני מפוצצת אותם במכותXP מהלימודים אני קצת פוחדת, אני פוחדת שיהיה לי יותר קשה, ומשום מה יש לי תחושה נוראית בנוגע למתמטיקה... למרות שהציונים שלי דיי טובים, אינלי ראש מתמטי במיוחד ואני קצת פוחדת וזה=/ נא לרשום פה את החששות, הציפיות, השמחות וכל השיט הזה לשנה הבאה! (זאתומרת- מחר@@~)

Shani Chan

New member
המ..בצפר T_T;;

לא רוצה לחזור ללחץ,גאדאמיט. לא רוצה ערסים ופרחות,גאדאמיט T_T אממ... מיעו?י-י;;

The Snow fox

New member
זה לא ממש איכפת לי.../images/Emo63.gif

אני אדיש לזה, כמו לכל דבר P: למען האמת אבל אני אפילו דיי שמח לחזור, מתחיל לשעמם.

X____________________X

כרגע שמעתי את המערכת החדשה שיש לי. .... תבריחו אותי ליפן בבקשה ;;

Nittle Grasper

New member
אין לי מה ללבוש.

לא, אל תבהו בי בטימטום, יש לנו חולצות בצפר ולא היה לי עצבים ללכת לקנות. ומשנה שעברה הן כבר קטנות, עובדה שלא הלכתי איתן בחצי שנה האחרונה של הלימודים XD [שמתי חולצות רגילות ועליהן ג'קט בצפר #_#.. לאמשנה] אז אני אגנוב מחברה שעברה בצפר חולצה למחר ואצא לי למסע קניות אחרי 4-5 שעות של "אני המורה החדש/ה שלכם לX והשיעור שלי יתנהל Y והשיעורי בית שלכם למחר הם Z" ;;;;;;;; כבר שנים שיש לנו שיעורי בית מהיום הראשון. איזה רשע טהור, לעזאזל. תנו לנו לצאת מההרגשה של החופש, מהקליטה של כל הכיתה והמורים החדשים, מהמקצועות המעאפנים ומהאווירה, ואז, רק אז, ורק אולי, אני מסכימה שתחשבו לתת שיעורים. ;[ חפרתי ;[

PakoLina

New member
T_T;

אני מתה מפחד. אני בטח אראה מחר כמו עכוז מבוהל שניסו לסקול אותו למוות ם-ם החטיבה הזאת מלאה בערסים ובפרחות TOT אבל!! D: לפחות אני אהיה עם ברצ'אן ועם יובל צ'אן ועם שני שונקה באותו בצפר ואני אטריד אותן בהפסקות! D: ו.. ציפיות? ללמוד. ._.

BlackEyedSpirit

New member
D: ../images/Emo29.gif

ט7~! רק מזכירה .__. והחטיבה עכשיו הרבה פחות מלאה בערסים ופרחות כי 95% היו בט' ועכשיו כולם עזבוווווווו D< אזאז.. יהיה טוב. ._.

Shipsi

New member
:ם

איך עכוז מבוהל שניסו לסקול אותו נראה?
ונראה לי ששכחת ממישהי...~רמז: שיו שיו~!~

PakoLina

New member
XDD|תוכיי|

ממ, אם תהיה לי תמונה שלי ממחר, אני אראה לך. P: וכן, הבנתי תרמז. XD

אני שונאת בצפר3:

שתגיע חופשת ראש השנה כמה שיותר מהר אומשו@.@; זה הציפיה שליP:

Envious

New member
לא רוצה T.T

אני בטוח בורחת לאנשהו שבוע אחרי T.T

BlackEyedSpirit

New member
ממ. למען האמת, ../images/Emo29.gif

לא ממש אכפת לי. דווקא יהיה נחמד לראות שוב את החברים כל יום. רק יהיה חסר לי הקטע של ללכת לישון ממש מאוחר כל יום. ;; ציפיות ?.. לשרוד #_#

Sakura Kinomoto

New member
אעה...><

המממ.... אני קצת דואגת..אבל לא ממש ממש>< כי יש לי כיתה די חדשה אבל כמה מעצבנים נשארו>< ו..אמ...עדיין לא קניתי יומן וקלמר ותיק ואני ממש ממש אוצה;; אבלע אולי אבא שלי יביא לי באוקטובר!D: תיק מארה"ב!D: אבלע..מה שאני אוהבת בבצפר זה שאני יכולה לראות את האנשים שאני ממש ממש אוהבת כל יום!D: ולעשות שטויות בשיעורים ובהפסקות!D: למשל בשיעורי פיזיקהXXDDD....חבל שלא יהיו יותר>< היה כ"כ כיף להציק למורה הקודםXXXXXDDDDD. בהצלחה כולם!!D: דאיסקייי!!!!3>

למעלה