מי שחם לו - ממשיך לכינרת...
F Flat spin New member 2/8/07 #22 זה רעיון, וגם זה רעיון ../images/Emo13.gif ../images/Emo22.gif למה לא תבוא איתנו מחר ? חוף שיטים. זה המקום.
זה רעיון, וגם זה רעיון ../images/Emo13.gif ../images/Emo22.gif למה לא תבוא איתנו מחר ? חוף שיטים. זה המקום.
א איגלו 124 New member 3/8/07 #31 גם אני אגיע מחר לכינרת שלום לכם חברים גם אני אגיע מחר לכינרת. שמעון מקווה גם לראות אותך. יגאל.
F Flat spin New member 3/8/07 #35 כולי תקווה שמסיבות ראויות ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo22.gif
G GOSFRABA New member 3/8/07 #32 אני? הייתי שמח להצטרף אבל RABOTA היא חיינו... מקווה להגיע לפעם הבאה. נשמע נחמד ומעניין לצפות. ותמיד כיף ל'צלמן' תעשו חיים
אני? הייתי שמח להצטרף אבל RABOTA היא חיינו... מקווה להגיע לפעם הבאה. נשמע נחמד ומעניין לצפות. ותמיד כיף ל'צלמן' תעשו חיים
E ekau20 New member 2/8/07 #24 ../images/Emo45.gif היה כיף חבל שאני צלם גרוע אחרת היו עוד תמונות של ההוג
G GOSFRABA New member 3/8/07 #30 יצאו, יצאו ודווקא יפות אבל נראה לי שהיו מעל ומעבר תמונות שלו במשך השנים (אני תמיד שמח לעוד שלא יהיה ספק... ). קבל עוד תמונה של המות' המדליק. שבוע הבא בתקווה שידור חוזר.
יצאו, יצאו ודווקא יפות אבל נראה לי שהיו מעל ומעבר תמונות שלו במשך השנים (אני תמיד שמח לעוד שלא יהיה ספק... ). קבל עוד תמונה של המות' המדליק. שבוע הבא בתקווה שידור חוזר.