מחר בגל"צ...

leka27

New member
מחר בגל"צ...

מחר (יום שישי) בשעה 13:00 ראיון של שעתיים עם עמיר
.
 

yoav האחד

New member
היו אחלה שעתיים

עמיר היה נהדר, ביטא את עצמו בצורה נפלאה, וגם המראיינת היתה מעולה. ראיון שהזכיר לכולנו למה אנחנו כ"כ אוהבים את האיש...
 

odery

New member
היה בהחלט מיוחד

הני היתה קשובה ,בשונה ממראיינים נדחפים ושתלטנים (מכירה אחת כזו :) ) היא נתנה המון מקום לעמיר להתרווח.מאד קיבלה וזרמה איתו,אבל לא זרימה פסיבית, נראה שידעה מראש מה יענה וכיוונה את הראיון בטוב טעם.ועל כך ח``ח לעורך. גם לעורך הדיגיטלי שם היתה חתיכת עבודה.עמיר נשמע רהוט ונינוח.היה מאד מאד מאד מקצועי.הלואי עלי כזה ביצוע.
 
../images/Emo20.gif היו שעתיים קסומות ../images/Emo20.gif

שמעתי היום את השידור וזה כל הזמן הזכיר לי למה אני כ"כ אוהבת להאזין למוסיקה של עמיר , עמיר פשוט זועק את האמת שלו , כששמעתי אותו מדבר נזכרתי כמה צניעות יש לו , הצניעות הזו מלווה אותו לכל אורך הקריירה שלו ובייחוד בהופעות - כשמסביב 1,000 איש מוחאים לו כפיים עולה אדם פשוט וצנוע עם ג'ינס וחולצה ושר את יצירות המופת שלו כמאמר השיר : "זה לא האור הגנוז , זאת רק טלוויזיה והבחור על המסך זה אתה רק קצת אחר , זה לא הילד השבור זה רק חוג של דרמה והבחור עם המקל הוא לא באמת עיוור , אז מה השעה - אתה מאחר" (מתוך "כוכב נופל") שיר שמבטא כ"כ חזק את השקר והצביעות שמסתובבים בעולם התקשורת וזכינו בדורינו להכיר את הקול השפוי מאחורי כל המסכים . שתהיה שבת שלום
 
אלולה לולה שלום

את יכולה להסביר את השיר "כוכב נופל" אני כבר שבוע שומע אותו ומאוד התחברתי אליו וניסיתי להבין יותר לעומק, הבנתי פחות הוא יותר שזה על כוכב מפורסם אגדה והכל צביעות ויום אחד זה ייגמא אתה תישכח והחולה והמשוגע עלייך יצביעו בראי בראי זה בעצם אתה מסתכל על עצמך ונשארת לבד? ושהוא אומר מה השעה אתה מאחר? מאחר לאן? עוד פעם חוזר לקטע של הגאולה מאחר לפגוש את המשיח?
 
תשובה לJuse Antonio Reyes

עמיר בעצמו אמר בראיון בגל"צ שהוא כתב את השיר הזה על תופעת "כוכב נולד" : איך בין רגע לוקחים נער תמים והופכים אותו ל"כוכב" ולכן, הוא שר בשיר "עלייך יצביעו כשתיפול" זה מחזק מאוד את עולם השקר והזיוף בכל עולם התקשורת כי כשהכל לכאורה בסדר הרי אף-אחד לא באמת מתעניין בכוכבים הללו הם סתם מסחטה של כסף עבור גופים גדולים כמעין "קשת" והמכונה המשומנת "טדי הפקות" , לדעתי כשהוא שר "זה לא האור הגנוז זאת רק טלוויזיה" הוא מתכוון לכך שלא צריך לייחס לדברים המשודרים חשיבות כ"כ רבה כפי שמייחסים לה כיום אלא להיכנס לפרופורציה ולהבין ש"זאת רק טלוויזיה", זה אגב, שיר שאני פשוט לא מסוגלת להפסיק לשמע אותו, הקול של עמיר כ"כ מהדהד חזק ואומר דברים כ"כ נכונים.
 

odery

New member
האפקט של השעון המתקתק ברקע

וה``אתה מאחר`` מראים שהפרסום,הכבוד וה``גלורי`` הם על זמן שאול ומזויף.
 

roeibo1

New member
שלום שלום לכולם. עזרה...

האם למישהו יש את ההקלטה של הראיון מיום שישי בגל"ץ. אני ישמח מאוד תודה מראש.
 

leka27

New member
ראיון מעולה...

שעתיים של תענוג וחיזוק לכבוד ימים אלה...
 
למעלה