מחר את מגיעה.....

מחר את מגיעה.....

את בת 52
וזה אחד הפרטים הכי סקסיים, והכי יפים שאני אוהב לחשוב עלייך.
רוב זכרי העולם הם לא יותר מאשר קופים רדופי הורמונים, וסגידה לנעורי נצח הגובלים בפדופילה..
ומעולם לא התחברתי לגילאים האלה. האגו הגברי שלי לא היה צריך מעולם להכנס לדמות האב ו"לגדל ילדה" כדי שהזין הזכרי הגדול והיפה שלי יעמוד כמו תורן ביום העצמאות כי רק אם ילדה צעירה ממני אני מרגיש הגבריות השברירית שלי תרגיש מספיק בטוח, נהפוכו.
מעולם לא היה לי דחף לקחת מזכירה צעירה, או בחורה צעירה או הכפופה מתחתיי מלפני או מאחוריי.. הוא העומד 1.2.3....
נהפוכו.
אין לי מילים להסביר לך שאת בת 52 ואת כל כך סקסית בעיניי. בכל דבר שאת עושה. כנראה הרבה יותר מאשר היית מושכת בעיניי אילו היית בת 25......
בביישנות השקטה שלך.....אישה משכילה כל כך, מלומדת, חכמה נבונה, בשלה, שכל קרבות ומלחמות החיים כמעט יכולים להקרא ככתבי הילוגרף במקומות שונים בגופך....
והנועזות החצופה המרדנית הצבעונית והמדהימה, שאת לא פוסקת מלהפגין בקניית פריטי לבוש והנעלה שונים כל כך ושוברי שגרה,, אם יש נעל מוזרה או שמלה מיוחדת שאף אחת לא תעיז לשים על עצמה, או לנעול , ברור שהיא מחכה לך. את תהיי זאת שתקנה אותה.
ותשאיר את כולם פעורי פה, לא מבינים מאיפה זה בא להם.
המרדנית הנצחית.
כל אותם דברים קטנים שבגללם האנשים הקטנים סביבך לעולם לא יבינו "למה זה מגיע להם" הם בדיוק אותם הדברים שבגללם אני כל כך אוהב אצלך. אותך.
הברית הלא כתובה והלא נאמרת, של השונים, המיוחדים, היוצאי דופן, שחייבים תמיד להיות קצת אחרת מכולם, אפילו בלי שהתכוונו לכך.
תבואי, אליי מחר, הכי פשוט שאפשר, עם החיוך הביישני השקט והמסתורי שלך...עם הנעליים החדשות שקנית, הצבעוניות עם העקב המטורף של ה 10 ס"מ, שכשאת נועלת אותו על כפות רגלייך הסקסיות, את מגיעה כמעט ל 1.80....ועלייך תהיה רק איזה שמלה גרוזינית או בוכרית כמו שאת אוהבת... מה אכפת לי ? על הגזרה החדשה שעבדת עליה כל כך קשה.. כל דבר כעת יפה... רק שלא יהיה כלום מתחת... בשביל מה תחתונים ? בשביל מה חזייה ? במילא הכול עף תוך רגע. תחייכי את החיוך שלך... וכמו שתמיד אמרת לי..
שאת לא צריכה להסביר כלום, ולא להגיד שום דבר, כאילו מצאת את האיש שיודע בדיוק איך, ואיפה, ומתי לגעת בך, בצורה כל כך אינטואיטיבית, והכול זורם חלק בלי שום צורך לחפש...ומה שאתה עושה זה בלי לחשוב זה בדיוק הדבר הנכון...
רק שלא יהיה לך כלום מתחת לחצאית, שהכוס יהיה מגולח למשעי כמו שאני אוהב, כי הדבר הראשון שאני רואה אותך ככה, זה להתיישב על הכיסא הראשון שמזדמן לי אצלי בחדר.. לקרב אותך אליי להרים את השמלה הגרוזינית, ולהכניס את הראש והפה והלשון והשפתיים ואת כל פרצופי לכוס הנפלא הזה שחיכה לי כל הדרך מצפון הארץ ועד לכאן... ולחפור את לשוני דרכו פנימה ולענגו בדיוק כמו שהוא משתגע שיענגו אותו.. ולהרגיש
את ידייך המיומנות, אוחזות בראשי בלי שליטה, בחוזקה ודוחפות לי את הפרצוף יותר פנימה, את האנחות הבוקעות שם מהגרון שלך.. את גרגורי ההנאה החתוליים... והלשון שלי עושה עבודה יסודית, והשפתיים שלי מוצצות את שפתיי הערווה שלך ממש כמו למצוץ זין קטן.. ושותות את המיצים שאין לך שליטה שניגרים מימך..וכפות ידייך דוחפות את ראשי עד חנק עוד ועוד פנימה.. תלקק תמצוץ...את נאנחת..ורגע לפני שאת מרגישה שעוד טיפה ואת מתחרפנת לגמרי...אני עוזב ועולה למעלה... לנשק אותך ששפתותיך יטעמו את הקוס שלך... ואת רוצה כעת לרדת לי להגיד שלום לאושר שלך..
את לא מחכה לשום הסכמה שלי.. פותחת באגרסיביות חסרת סבלנות את המכנסיי ג'ינס הפשוטות.. יודעת כבר שאין לי שום תחתונים מתחת. שולפת את האיבר היפה שלך, ובלי לבקש רשות לוקחת אותו לפה ומוצצת אותו וחופנת אותו בידייך ולשה כאילו לא ראית זין יפה וקשה של גבר כבר שנים רבות....ככה בדיוק אני אוהב אותך...
בנסיבות אחרות האקט הזה היה ממשיך בלתפוס את ראשך בשערותייך.. ולהכניס לך אותו עד לגרון.. בכוח עד לחנק, לדעת שהקצה שלו דופק לך את השקדים... אבל למי יש סבלנות לזה עכשיו, זה יחכה לשלב הבא של הערב המתוק הזה...הוצאתי את זקפתי הקשה הכואבת... מפיך המתוק והתאוותני..לא יאומן כמה שאת קלה כעת, אין לך מושג כמה כייף להניף אותך באוויר, לתפוס מהרגליים ולהרים אותך ישר על השיש של המטבח... לפשוק את רגלייך עם הנעליים המדהימות האלה עם העקב של ה 10 סנטימטר וכל הצבעים שמסביב... לאחוז את האגן שלך ואת ישבנך המתוק למשוך אותו מעט אליי למרחק הנכון.. ואז לחדור אלייך פנימה....לתת לציפורניים שבקשתי שתגדלי במיוחד בשבילי לחבק אותי חזק לנעוץ אותם בגבי בעורפי,
לשרוט אותי בישבני החלק...
עד שאצעק מכאב.. בדיוק כמו שאני אוהב....
ואז לבעול אותך בכל הכוח....
בדיוק כמו שאישה אמיתית אוהבת וצריכה את הגבר שלה....
לשמוע אותך חצי גונחת חצי צועקת ... לי באוזן... תזיין לי את הצורה גבר....תזיין לי את הנשמה....
מה שלעולם לא תעיזי אפילו ללחוש לבעלך במיטה...
בשביל משפטים כאלה בלבד היה שווה כל הדרך שלא עד לכאן....
ברגעים האלה סוף סוף .. כולנו חוזרים למקור..
את נהיית מאה אחוז אישה.. נכבשת.. ואני מאה אחוז גבר כובש...
בדיוק כמו שאלוהים רצה מלכתחילה שיהיה...

ובסוף הערב הזה.. בוא לא ישאר מקום אחד בגופך שבו לא לקחת אותי.... פתח אחד שאותו לא פקדתי ועינגתי את שנינו
וזה את זה עד אפיסת כוחות...
נצנח
נתנשק. נתחבק. נתערסל כפיות זה לתוך זה שוב ושוב.. עד להרדמות
מתוקה יותר מכל דבר אחר בעולם.. בייחד....
ואני אסתכל עלייך או אולי רק אציץ מפעם לפעם בפנייך בחצי החושך בשנתך...
וכבר אדע שאתגעגע לנשמה הזאת שחבקה אותי וידעה, ולקחה לעצמה מה שלקחה...
ואהבה אותי הלילה הזה...
כמו לנצח קטן....

Lady Godiva7

New member
מקסים ממש..

yaron599

New member
מדליק ביותר...

משהו שצריך להיות נצח ...ולא כל כך קטן....

הילי 122

New member
אתה כותב נפלא

נהנתי כל כך לקרוא אותך .

תמשיך ,זה גורם לי לא לפחד מגיל 50

שאולי באמת אשאר כמו שאני תמיד.

תודה לך על כתיבתך .

תודה הילי....

לצערי הרב לא כתבתי כאן שום פנטזיה.
פשוט מצאתי בהפוך על הפוך את המקום הנכון לכתוב מה שהולך לקרות
ובמציאות זה היה פי כמה וכמה יותר נפלא ומתוק.
ולימד אותי כמה וכמה דברים חשובים גם על עצמי.
לא גומרים ללמוד אף פעם.
אני לא יודע כלום בקשר אלייך מאמי אבל גיל 50 אצל אישה זה רק ההתחלה
של החיים הטובים באמת.
מיליון ילדות בשנות העשרים לא מסוגלות ויודעות לקחת את מה שצריך לקחת
ולהנות כמו שמסוגלת להנות אישה בשנים האלה
אם יש גיל שבו אפשר סוף סוף לזרוק את כל העכבות בסקס לכל הרוחות ולא לדפוק יותר חשבון לאף אחד
אבל באמת לאף אחד
זה הגיל הזה
והלאה

זה לא כזה פשוט

זה תלוי באשה האם היא מינית ומוכנה להעיז מינית
ויש נשים שהפו לאמהות וזו היעוד עבורם מרגע שילדו
ואז בגיל 50 הופכות לסבתא גנובה המסורה לזוגיות שלה

הכל תלוי באשה וכמה היא חופשיה ולא מחויבת לבן זוגה
אבל אם זה קורה בזוגיות שלה זה משהו אחר לגמרי
זה כמו לצאת לירח דבש שני עם הבעל שמותר לו להעניק למאהבת של חייו
ועכשיו שהיא סיימה להיות עסוקה כאם ילידיו היא הופכת למאהבת סוערת ומסעירה עבורו
זו שהדליקה את הניצוץ בזוגיות כשהיתה צעירה ותוססת , וכמה היא גמישה וספורטיבית בגיל 50
וכיום נשים בגיל 50 מתעמלות גמישות וחתיכות באמת , זה לא ה50 של פעם

למעלה