מחר אני

מחר אני

עוברת את השאיבה. IVF שני והפעם אני מאוד לחוצה מהכל אפילו יותר מפעם שעברה. מה גם שיש לי שני ילדים בת בריאה ובן חולה עם ניוון שרירים ואני עוברת את הטיפול בגלל כל הבעיה הגנטית הזו, שהפעם המשפחה שלי לעומת הפעם הראשונה שממש תמכו בי במקום לעודד אותי ולעזור כל הזמן מעצבנים ואומרים לי למה את צריכה את כל זה עכשיו וכל הטיפולים האלה תראי איך את מרגישה כמו סמרטוט וכל הזמן יש לך כאבים וקשה לך עם הילדים והיית צריכה לחכות (למה? שהילד ידרדר עוד ואז אני אצטרך יותר כוח מהיום) וכל זה והתחלת עבודה חדשה (3 חודשים) למרות שכמעט שנה אני כבר בענייני הטיפולים. בקיצור אני הולכת על סף בכי מחר ובלחץ נוראי ובהרגשה כזאת של לבד. מצטערת שזה ארוך פשוט אני סתם בלי מצב רוח.

סיון01

New member
../images/Emo24.gif שיהיה בהצלחה!

ואת מוזמנת גם לפורום "הורים בטיפולים", עד שתעברי ל"הריון אחרי טיפולים", כמובן!

סנונית 1

New member
מחזיקה לך ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חזק חזק ../images/Emo50.gif

אל תלכי עצובה אנחנו פה נחזיק אצבעות ונעודד. זאת הבחירה שלך ותהיי שלמה איתה להצלחת הטיפול. אנחנו איתך. המון המון בהצלחה מחר ובכלל.

נועם@בת

New member
כל האצבעות מוחזקות../images/Emo45.gif

שולחת לך גם כוח וסבלנות. המשפחה שלך לא באמת נגדך, הם רק רואים כמה קשה לך ובדרכם מנסים להקל עליך. קשה לקבל מילים כאלה כשאת סמרטוט הורמונלי מנופח
. אין לי ספק שכל אלה שמקטרגים עכשיו יעזרו לך מכל הלב כשתהיי בהריון וכשתלדי
.
נועם

מאחלת לך מכל לבי...

שיהיה
עם כזו אמביציה על אף הקשיים הפיסיים המנטאלים והרגשיים העומדים בדרכך - אין כל ספק שאת בדרך להצלחה! שרון

Otisco 12

New member
../images/Emo39.gif קונצוניתי

שיעבור בקלות ובלי לחץ, ושיהיה המון הצלחה בהמשך, שמצב הרוח ישתפר, ושילדך ירגיש טוב, שיהיה לך עוד המון כוח בשביל ההמשך. בהצלחה מחר

LunaLi

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

רק אנחנו יודעות מה תריך בשביל לבנות ולשמור על משפחה, יש כאלה שילד אחד מספיק ולאחרים אלה ארבעה, אז לכי עם התחושות שלך ובהצלחה !!

למעלה