מחר אני

nanoosh

New member
טיסה נעימה! גם אנחנו טסים בעוד שבוע!

לא יכולה לחכות!

תמר36

New member
יווווווו איזה כיף לך, עם תינוקת בת חודש אני

יכולה רק לחלום על זה. תהני.

למה?

אני מכירה מישהי שהשאירה תינוקת בת חודש וחצי עם מטפלת ל24 שעות....כפול 14 יום..... (במקרה המטפלת היא המכרה שלי) והאמא יצאה לארה"ב לנסיעת עבודה. מזעזע לא??

kerenl2

New member
אני לא הייתי משאירה כך תינוקת כ"כ קטנה עם זרה

אני לא הייתי משאירה כך תינוקת כלכך קטנה..

אפילו לבד עם סבתא או דודה ...ולא רק עם זרים.

נונה17

New member
איפה האבא?

אם יש אבא שפנוי לטפל בילדה זה לא מזעזע. אם שני ההורים לא זמינים זה בהחלט לא במקום. אגב, גם גבר שיש לו ילד בן חודש וחצי, לא לעניין שייסע לחו"ל.

לדעתי אבא הוא לא תחליף לאמא- בגיל הזה...

אין מה לעשות... אפילו אבא מקסים כמו בעלי לא יכול להחליף- כי בעצם אצלינו ברחם התינוק חי במשך 9 חודשים (בעצם 10) ורק אותנו הוא מכיר.. ולגבי הסיפור המזעזע שסיפרתי קודם- גם האבא נסע לאותה נסיעת עבודה והתינוקת הושארה עם המטפלת לבד במשך כשבועיים. דרך אגב- המטפלת היא אפילו לא מכרה של האם... האם העסיקה אותה (אחרי ראיון עבודה שנקבע לאחר מענה למודעה בעיתון) כחודש לפני הלידה. אני במקרה מכירה את המטפלת- ולא את אם התינוק..ויכולה לומר שמזלה של האם שהיא מצאה אישה טובה ולא איזו סוטה או פסיכית.

תמר36

New member
לא מסוגלת לעזוב אותה, בטח לא לטיול. היא קטנה

וזקוקה לי מאוד. היא בוכה ורוצה ידיים כי היא בשלב של ההתכרבלות ורק כך היא נרגעת. היא מתפתלת מכאביי בטן ועדיין קמה בלילות. בתנאים כאילו אני לא משאירה לאף אחד. ביום ראשון נסעתי לשעור סיכום באוניברסיטה ואמא שלי שמרה עליה מהבוקר עד אחה"צ. היה לה קצת קשה כי עוד נכדים היו אצלה, ואני התגעגעתי אליה בטירוף. מצרפת עוד תמונה.

למעלה