לא מסתדרת עם עצמי
New member
מחר אני רואה אותו...
וכל כך הייתי מאושרת כל השבוע... אז למה הדמעות לא מפסיקות.. הדמעות כל הזמן זולגות. כואב לי כל כך איך התדרדרנו למה יש אגדות וסדרות ששם הכל מצוין וטוב ובחיים לא ככה.. כל כך פוחדת מיום שבת.. מהרגע הזה שיהיה הכל ואז כלום פשוט כלום
אני לא מצפה שתאמר שנחזור, באמת שלא אבל כואב לי כל כך לאבד אותך.. ואני יודעת שאיבדתי לפני חצי שנה אותך אבל עכשיו הכל ממשי.. וזה כל כך לא.. אאמרנו "לילה אחרון בפריז" אבל הלילה הזה כל כך קשה. כל כך התכוננתי להכל באמת דאגתי שיהיה "מושלם" אבל הסוף יהיה מר וכואב.. אפילו היום בשיר שלנו היה השיר שלי.. ואני פשוט התחלתי לבכות באמת אעשה הכל למענך התכוונתי לכל מילה.. "אמות למענך
" אני לא יודעת אם שיקרת או לא אם אתה אוהב אותה או לא.. אבל זה כנראה משהו שתצטרך לברר לבד.. ואני פשוט יכריח את עצמי להמשיך.. "יש בי עוד כוח עכשיו שאתה הולך.. " ובתוך תוכי מקווה שתחזור
וכל כך הייתי מאושרת כל השבוע... אז למה הדמעות לא מפסיקות.. הדמעות כל הזמן זולגות. כואב לי כל כך איך התדרדרנו למה יש אגדות וסדרות ששם הכל מצוין וטוב ובחיים לא ככה.. כל כך פוחדת מיום שבת.. מהרגע הזה שיהיה הכל ואז כלום פשוט כלום