מחר אני עוזב את הבית

leopold5

New member
מחר אני עוזב את הבית

לפני כחודש נפרדתי מבן-זוגי, אך רק מחר אעזוב את הבית באופן סופי. נשארנו לגור יחד בתקופה האחרונה, וזה היה קשה אבל גם איפשר לנו לעשות כמה שיחות חשובות. אבל זהו, אני עוזב. יש הרבה כאב באוויר והרבה כאב בבטן, אבל זה מה שצריך לעשות. אני מקווה ששנינו נצליח להתנקות מעכשיו והלאה, ואולי לחזור ולהיפגש בעתיד כידידים. אבל עכשיו זה כבד, כבד, כבד. הוא עוד פגוע ממני מאוד. אני יכול להבין אותו. בכל מקרה, הערב אני אורז, ומחר אני עוזב. נקווה שזו תהיה התחלה של משהו טוב יותר לשנינו, ליאו.

עצוב, אבל באמת זו התחלה של משהו חדש.../images/Emo45.gif

יכול רק לדמיין את המצב הקשה שם כרגע. בהצלחה יקירי.
תעדכן אותנו.

outcider

New member
המון הצלחה ../images/Emo82.gif

שתמצא מהר אהבה חדשה, ותתגבר מהר על הכאב הישן (ואותם איחולים גם לאקס). קח נשימה עמוקה ותהנה מכל מה שיש לחיים להציע לאדם נפלא כמוך.

נפש יפה

New member
שניכם אהובים - ברורים - גבורים ...

ברוך ה` יום יום ... בין המיצרים יזרח אור לישרים - לקדושים ... אור לכא` תמוז התשסט` ... גם מזבח מוריד דמעות, עם שניכם אנחנו! ינחכם האל במעגלי צדק למען שמו ... ... ...

Nחמן

New member
נתנאל ליאו היקר והחמוד

אין מילים בפי לבטא את אהבתי אליך ואת צערי על הסבל שנגרם לך מסיבה לא ידועה. ישנה הלכה, ש"חייב אדם לברך על הרעה, כשם שמברך על הטובה (ואכן ברגעים הכי קשים של אובדן בן משפחה או חבר יקר אנו מברכים "ברוך דיין האמת"). נשאלת כל כך שאלה: עלל מה הברכה? הרי אנו איננו מעוניינים ברעה. אז למה לברך עליה? התשובה היא: איננו מבינים את ההבדל בין רע לטוב. לפעמים ה"רע", שנראה לך כך אינו אלא "זריקת חיסון", שנועדה לחשל ולחזק אותך לקראת העתיד. בהתחלה זה כואב נעט (יחסית) אולם בסופו של דבר התועלת עולה בהרבה על הצער שהיה ברגעים הראשונים. כיוון שאנו מאמינים, ש"כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד", אני מאחל לך, שתזכה לראות את האור הטוב כמו בשיר הבא (הוקדש כאן לאופיר לפני מספר ימים): שיר השלום מלים ולחן: לא ידוע ביצוע: א. מאדכי בן דוד ב. מוטי זינגבוים השמים מלאים עננים וניצוצות של כוכבים סובבים את העולם. יש בים כמו בני אדם, שמאירים את העולם, ויש אור לכולם. פזמון: אם נתחיל עכשיו כולנו יחד עם אהבה בלב, נוכל לחיות בלי שום פחד וגם נשכח את הכאב. רק אז העולם יהיה ביחד ולא נדע מלחמה, הכל יהיה כמו בחלום כשיבוא שלום. יש כוכבים יותר גדולים ויש מהם שאינם נראים, אבל כוכבים כולם. אם נעמוד יותר קרוב, נוכל לראות את האור הטוב, ונאיר את העולם פזמון: אם נתחיל עכשיו כולנו יחד עם אהבה בלב, נוכל לחיות בלי שום פחד וגם נשכח את הכאב. רק אז העולם יהיה ביחד ולא נדע מלחמה, הכל יהיה כמו בחלום כשיבוא שלום. אז אני מאחל כל מה שנכתב בשיר. אוהב מכל הלב
Nחמן

leopold5

New member
תודה חברים. זה מחזק. עכשיו אני אורז

עכשיו אני אורז הכל בארגזים, אוסף את החיים שלי, מרכז אותם היטב, ומחר אשלח אותם למקומי החדש. נתנאל

DannyDinn

New member
בהצלחה!!

כל סוף הוא התחלה חדשה. תהיה חזק, וגם חברך. תחשבו רק טוב ויהיה טוב.

avitano

New member
בהצלחה, כל סוף הוא התחלה חדשה...

ורק ככה מתקדמים בחיים הלאה שמור על עצמך אנחנו איתך

הייתי עד לפרידות רבות של בני זוג

ואין בהן שמחה. אבל יש בהן תקווה תיקון מצב ופתיחת דף חדש ומבטיח יותר. בספר שנקרא DECOUPLING כתוב שבכל פרידה של בני זוג, אחד מהם הוא היוזם שמתכנן את הפרידה במשך זמן, והשני ה"קורבן", שלפעמים לא יודע על הפרידה הקריבה והולכת עד לרגע "הפריצה לשידור" עם ההודעה הדרמטית. האלטרנטיבה, להשאר בתוך זוגיות גרועה, אינה פתרון, ולכן אני מסכים עם הפרידה ומשתתף בתקווה שלך למשהו טוב טותר לשניכם. בהצלחה!

Bennye

New member
חיבוקים ומילות עידוד

נתנאלוש כמה קשה לארוז חיים וללכת. כל הכבוד על האומץ ועל היושרה. מחבק אותך מכאן. שתנצל את המקום הזה לפתוח דף חדש וטוב יותר. חיבוק גדול, בני.

למעלה