מחר אני מתאשפזת

liatsw1

New member
מחר אני מתאשפזת

בס"ד יום שלישי הניתוח. עוד לא ארגנתי אפילו תיק. מנסה להדחיק עד לרגע האחרון. לא מאמינה ששלושת חודשי ההמתנה הגיעו לקיצם! אני מפוחדת בעיקר מכל נושא כריתת המעיים והשלפוחית, מקווה שהרופאים יהיו שליחים טובים של השם. והכי מקווה לחזור אליכם לכאן במהרה ולדווח שהכל עבר בשלום. זו הזדמנות להודות לכולכן על התמיכה לאורך כל החודשים ועל החיזוקים. אין כמוכן!

חברה יקרה!

בדיוק עכשיו עכשיו נזכרתי שרציתי לכתוב לך הודעת
והקדמת אותי אז
ממש ממש. אני מאחלת לך רפואה שלמה ו
שהרופאים יהיו שליחים טובים של ה' ושתצאי סוף סוף בריאה. אני שולחת גם
.

זואילי

New member
ליאת יקרה! הרבה הרבה ../images/Emo50.gif

את באמת בידיים טובות
. מאחלת לך שיעבור לך בהצלחה יתרה
הטיפים
הרגילים שלי:
שידאגו להביא לך מיץ חמוציות
, מהרגע שתוכלי לשתות. + כל יום (כשמותר) לרדת על בקבוק מים שלם. גדול. לשתות לשתות לשתות
. ככה תנצחי את הקטטר. + יוגורטים ביו(כשמותר לאכול).
מציעה לך לרכוש(אם תספיקי מחר), או שיקנו לך בהמשך, את המגינים לאסלה - שקיות שמתלבשות עליה, זה הרבה יותר הגייני ונוח מלרפד את האסלה בנייר טואלט. (קונים בסופרפארם). כמו כן - ארגני לך שקית שירותים
, כדי שלא תסתבכי עם להחזיק הכל בידיים (שימי שם גליל נייר טואלט רך, מגבונים לחים, תחבושת, תחתונים, מגיני אסלה). את גם יכולה לתלות את אותה שקית שם בחדר השירותים, כך שזה לא יגע בסביבה...
והשקית הזאת תמיד זמינה ומוכנה ואין צורך לבזבז זמן בלחפש את כל המצרכים.
חשוב - אם לא רשמו לך עדיין ואליום
, תדרשי!!!! ואל תסמכי על הרופא התורן שמקבל אותך מחר שיגיד "כן כן". תוודאי שזה נרשם. אחד בלילה מחר ואחד על הבוקר של הניתוח. זה מוריד המון מן המתח הנפשי ושומר על הל"ד רגוע...
ביום הניתוח ולאחריו - עדכני את מלווייך לדאוג שגב המיטה יהיה מורם כמה שיותר. ככה גם בשינה. הכל כדי להילחם בגז. כמובן שכשהאחיות יורו לך לשבת או להתחיל ללכת, אספי את כל הכוחות ותעשי את זה. תבקשי עוד כרית (בשביל להניח על הבטן), כדי ששיעול או צחוק בריא
יעזרו לך להחלים, ועם הכרית ללחוץ על הבטן. (מכופפים רגליים, עם הכרית את לוחצת על הבטן, תבקשי(ממלווה) שילחצו לך על החזה חזק - ואז תשתעלי. זה עובד. בדוק. לימד אותי פיזיותרפיסט בזמן האישפוז). זה מה שעולה לי בינתיים, בשעה זו של הלילה. תהיי חזקה ואופטימית ושובי אלינו במהרה.

מוסיפה עוד עיצות:

קחי איתך חוברת של תשבצים בשביל השעות המתות שיהיו לך מחר עד לסופודקס ולאחרי הניתוח.
עוד משהו שכדאי לך לקחת ושוב לשעות המתות ולאחרי: ווקמן ו/או mp3 עם דיסקים ו/או קלטות.
חובה חלוק חם ונעלי בית את לא רוצה להתקרר.
תסלחי לי אבל: לאחרי הניתוח תחתונים רחבים עם גומי רחב כדי שלא ילחץ על הצלקת.
את המטען של הפלאפון ואת הפלאפון תשימי במגירה בלילה ותסגרי טוב כי יש גנבות.
גרביים חמות ללילה מאד קר בבתי חולים בזמן הזה.
מציעה לך משהו שלי עזר: לקחת משהו לנשנש ופלים או דבר כזה כדי שלא תהיי מאד רעבה לפני הצום. זהו בערך מה שעולה לי כרגע.

ליאת שיהיה בהצלחה../images/Emo50.gif

שיעבור בקלות ובהצלחה. ושתהיה לך החלמה מהירה ותחזרי אלינו מהר.

טשומפי

New member
מקווה שלא מאוחר מדי

המון הצלחה בתקווה שהרופאים אכן ימלאו את שליחותם נאמנה. קיבלת המון עצות טובות... לא מצליחה לחשוב על משהו נוסף כרגע. אם את רוצה לשלוח לי מסר עם פרטים אני אשמח להתפלל/לומר תהילים. רפואה שלמה ומהירה טשומפי.

ליאת יקרה ../images/Emo24.gif

נכנסתי לשתי דקות והייתי חייבת להגיב, מקוה שתראי.. חושבת עליך ומתפללת שיעבור בשלום ובלי סיבוכים
מבינה מאד מאד את הפחד שלך ומקוה שהרופאים יבצעו את שליחותם נאמנה. מקוה שתחזרי אלינו כמה שיותר מהר
בהצלחה
ואחרי שכל המאושפזות יחזרו אלינו שלמות אולי נארגן מפגש לחגוג את החלמות הפורום?
יקירה, יודעת שזה לא פשוט, מחזיקה לך אצבעות חזק חזק וחושבת עליך ללא הרף

galim29

New member
שיעבור מוצלח ליאתי../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות... תהיי אופטימית וחיובית, תתמסטלי בהנאה, תתעוררי אחרי להחלמה מהירה וקלה ולדרך חדשה....

../images/Emo50.gif

שיהיה המון בצלחה, שיעבור בקלות ומהר מחזיקה לך אצבעות לניתוח קל החלמה מהירה

ליאל ד

New member
ליאת../images/Emo140.gif

אומנם קצת באיחור, אבל אני מאחלת שהניתוח יעבור בהצלחה, שההחלמה תהיה קלה ומהירה ושתחזרי במהרה לעדכן אותנו.

ליאתי, למקרה שאת מציצה מאיפשהו../images/Emo9.gif

מבינה את הפחד מאוד... מאחלת לך הרבה-הרבה
גם לי פתאום זה עבר מהר
מאז שכתבת. |חסמה|החלמה קלה ומהירה

ha1231

New member
שיהיה בהצלחה ותעברי את זה הכי קל שאפשר../images/Emo24.gif

וללא סיבוכים. כבר קיבלת כל כך הרבה טיפים כך שאין לי מה להוסיף. רק שתחזרי אלינו בריאה ושלמה במהרה...

lior362

New member
הי

בדיוק הקדמת אותי . רציתי לכתוב לך בהצלחה בניתוח . אז המון הצלחה . שיעבור בשלום

ליאת מוסרת תודה לכולן

דיברתי איתה הרגע בלחץ שלפני הניתוח ......מאוד מחזק אותה העידוד והתמיכה שלנו. נמשיך להחזיק אצבעות להצלחה ולבריאות והחלמה מהירה

ר ו מ י ה

New member
הגיע היום ../images/Emo24.gif

לו חיכית כל כך הרבה ימים. מתארת לי שהתחושה שלך נעה בין הקלה, לציפייה, לפחד, לתקווה וחוזר חלילה. מקווה שהכל ילך למופת ואת חנוכה הבא תחגגי לשם שינוי עם חיוך רחב וידיים מלאות
מחבקת חזק

למעלה