מחר אני מקבל .........

מחר אני מקבל .........

מחזור.................הא התבלבלתי תעודה ואז תראו שאני באמת גאון של אמא !!!!!!!!!!! (אבל לא של המורה ) .תגיבו על האתר שעשיתי ושמישיהו מאתר המפתח לבצפר ימלא אותו

מי בדיוק הרשה לך...

להשתמש בכותרת שעשיתי? אולי אני לא רוצה שתשתמש בה? קצת חוצפה אתה לא חושב? כעיקרון אני מרשה לך, אין בעיה. אבל תדע פעם הבאה שצריך לבקש לפני שמשתמשים. עד כמה שזה נשמע מוזר, אלו זכויות יוצרים. בכל מקרה, תהנה

אני לא עושה את

האתר יותר.......וחשבתי שבגלל שעשית את זה רצית שנשתמש בזה....... מצטער אז....... יש לי שאלה אתה יודע פלאש ????

k4school

New member
טוב.. אז הנה התגובה../images/Emo13.gif בקיצור נמרץ

העברתי לעוגיפלצת תגובה נרחבת על כל מילה ומילה כמיעט
בעמודים. אנא היתייעץ איתו או עבוד ישירות מולי. בעיקרון העיצוב של החלק התכתון יפה מאוד, יש שינויים מיזעריים שביקשתי מעוגי והכי חשוב... למה זה עדיין לא באתר
אל תעלה את האתר בשתי מקומות.... פשוט העבר אלי למייל כל חומר מוכן ואני אעדכן. אחרת מה שקורה זה שאנחנו מובילים את הגולשים לקישור הזמני (והם עלולים לזכור אותו במקום את הקישור המרכז) במקום לתת להם להגיע לאתר המרכזי ולהנות מכל השירותים שבו. הערה : כבר פעמיים שאני שומע על שימוש בחומר ללא אישור היוצר (התמונה בפתיחה שהיתה קודם וכותרת כושהי כרגע). אנא שים לב כי בכל שאלה תוכל לפנות ישירות אלי או לאחד מחברי צוות האתר ואנא זכור כי מדובר באתר רציני בו עלייך להיתגאות ואין לעשות כל שימוש בחומר שאינו מקורי או באישור בכתב של המקור
שוב... עיצוב נאה של החלק התחתון וקישורים נהדרים מבחינת הרעיונות.... לכל הקישורים הנ"ל יש מקום באתר
רונן מנהל "המפתח לבית הספר" כתובת למישלוח החומר (הכן קובץ מקווץ של כל האתר ושלח אלי בכל פעם שאתה רוצה לעכן. [email protected]

k4school

New member
אה.. דרך אגב... אמיתי

כמי שמלמד פלש 4 ופלש 5 אני חייב לציין שזו תוכנת חובה כמעט לכל אדם שרוצה לעבור מתוכנה חובבנית )כמו ה power point או תוכנות המצגות והסירטונים בסגנון זה ) לתו7כנה מיקצועית קלה. אכן הפלש היא כבר תוכנה מיקצועית לסירטונים ומצגות, אך בין התוכנות המיקצועיות היא הקלה ביותר ביחס למה שיש לה להציע. ממליץ לקחת קורס או לנסות ללמוד לבד (ספר מומלץ: פלש 5 של הוצאת הוד עמי). רונן מנהל "המפתח לבית הספר"

אני

הגעתי למסקנה שאני לא יכול לבנות את האתר ואין לי זמן.... אני חייב להשקיע ב*ציונים שלי .............. *ראה תעודה גרועה. בגלל שזה אתר מקצועי וזה לא יהיה מקועי שאתחיל ולא הצליח להשקיע באתר כמוכם...אז עדיף שאתם תעבדו עליו רוצה שאני ישלח לך את כול החומר שבניתי איתו את האתר ????

k4school

New member
כנס לרגע בבקשה

א. אכן עדיף להשקיע בלימודים ב. שעה בשבוע כל אחד יכול להשקיע וזה מספיק כדי להחזיק מדור נחמד. ג. אנחנו לא נעבוד על המדור
מדובר במדור שאתם ביקשתם לפתוח
מדור של תלמידים ולא של מורים מדור בניהול תלמידים ובהחלטות של תלמידים. את המדור מנהל מבחינתי עוגיפלצת והגיע הזמן באמת להתחיל להכניס בו [ חומר. ד. כן אנא העבר אלי כל חומר שיש לך כרגע וזה יהיה תחילת המדור. ה. אנא פנה לעוגיפלצת והחליטו ביחד מי יכול לנהל את המדור ולבנות אותו. אם לא תמצאו מי שיכול לבנות את המדור כי הבעיה היא רק יכולת לכתוב html אז אנחנו נעזור אבל אם הבעיה היא רצון לקבל הכל מוכן ואין רצון לעבוד אז... מיצטער... זה המדור שלכם
ה. בכל מקרה אני אשמח אם תרצה ליצור קשר. שלח לי מייל עם טלפון ואני אתקשר בהקדם. ו. רק היום קיבלתי מעוגיפלצת מכתב עם רעיון הפעלה חדש ונחמד, אז איני מבין כל כך... אתם רוצים לנהל את המדור או לא ? רוצים לבצע את ההצעה של עוגי או לא ? עוגי... אנא צור קשר והסבר לי... שוב אם כל הבעיה זה שאין לך מי שיודע לבנות את המדור ואתם רוצים ומוכנים להשקיע אז אנחנו נעזור לבנות. רונן מנהל "המפתח לבית הספר"

shiri-d

New member
היי

אני יודעת לבנות html ואין לי בעייה, לבנות את המדור, אך הבעייה היא שכדי לבנות את האתר שלי השתמשתי בתוכנת דמו שהתוקף שלה נגמר, ועכשיו אני לא יודעת מאיפה להוריד אותה
אני יוכל לבנות את המדור, אבל לא עכשיו, זה ייקח קצת זמן... אתה יכול לראות את האתר שבניתי www.fontazia.20m.com והאיימייל שלי הוא [email protected] צור קשר
דבר שלישי: אני שלחתי לך מייל ואתה לא חזרת אלי
חבל
שירי

k4school

New member
אהלן..לא קיבלתי את המייל ../images/Emo10.gif משום

מה אם אני לא מגיב זה או טעות חמורה או כי לא קיבלתי
אני מגיב לכל מייל שמגיע אלי ואפילו בהודעה שהמייל הגיעה כדי שידעו. נסי לשלוח שוב ואל תתביישי להודיע לי בפורום המרכזי של הלימודים אם שלחת ולא הגבתי
אה... ועיניין המדור... אם תוכלי לשלוח לי טלפון אני אתקשר ונוכל להעביר לך את שרביט הבנייה, ביחד עם עוגי. והכי חשוב... המשיכי דרכך בלימודים (ראיתי את הציונים שפרסמת כאן
(זו היית את עם כל המאיות כאן, נכון? ) והמשיכי לבקר אותנו כמובן ולשלוח לי עבודות וחומר לאתר
רונן מנהל "המפתח לבית הספר"

shiri-d

New member
טוב, לא נורא...

כרגע אין לי כל כך איך לבנות את המדור, כי כמו שכבר כתבתי אני משתמשת בתוכנת דמו, ופג הזמן שלה, ואני לא מוצאת מאיפה אפשר להוריד אותה שוב... כי הורדתי אות לפני שנה או שנתיים... כן, זו הייתי אני אם המאיות... וה-75 בספורט.... שונאת את המורה שלי לספורט... ותודה על מה שכתבת... אני יצור איתכם קשר כשיהיה לי זמן (ואל תחשבו שאין לי זמן אליכם או משוה כזה... פשוט... יש בצפר.. וכדי להגיע לציונים כמו שהגעתי... צריכים הרבה זמן...) אני אשתדל להשיג את התוכנה שלי מהר, כדי שאני אוכל להתחיל לבנות את המדור... מה האימייל שלך
אני שלחתי לאימייך [email protected] שירי

k4school

New member
טוב.. זה מסביר מעט ../images/Emo13.gif

זה הדוא"ל של יריב ולא שלי יריב כרגע במילואים ובטח לא ראה את הדוא"ל. אני אכנס אליו לתבה ואוריד אלי את המייל שלו (לזה יש חברים
) דרך אגב אם את רוצה את יכולה להתחיל לבנות את האתר פשוט בוורד... שילחי לי חומר ואני כבר אתרגם אותו לשפה המתאימה. החלק המרכזי שצריך הוא מישהו שינהל את המדורים מבחינת איסוף חומר וכתיבת החומר. את התירגום אני עושה דיי מהר וזו תהיה תרומתי
בהמשך אולי נוכל לספק לך הסבר קטן כיצד בונים אתרים לא עם תוכנה שבכל מיקרה לא היה עוזר לי כי לוקח לי יותר זמן לתקן את הקודים של התוכנות מאשר לכתובת מחדש בתכנות כאשר יש לי את הבסיס מודפס (ההדפסה עצמה של התוכן לוקחת לי הרבה זמן, בתכנות לא) בכל מיקרה הנה המייל הישיר שלי: [email protected] וכמו שאמרתי טלפון תמיד עוזר (רוב חברי הפורום כבר שלחו לי וכבר דיברנו, אם כי אני לרוב ממליץ לא להעביר פרטים מזהים הרי מדובר על אתר בסיגנון אחר וגם אני מופיע בשמי המלא כמו כל המורים באתר) . . . רונן מנהל "המפתח לבית הספר"

shiri-d

New member
מה זאת אומרת ללמד אותי לבנות אתרים

... אני יודעת לבנות אתרים... אני יודעת html, הקטע הוא, שזה לוקח הרבה זמן לכתוב html וזה מעצבן... אז בתוכנה שלי (Home-Site) אפשר לעשות את האתר כמו בוורד וזה כותב לבד את ה-html ואחרי זה אפשר לעשות תיקונים... חוץ מזה... מישהו הציע לעשות מדור עם בדיחות על בצפר, אז לאחותי הקטנה יש איזה ספר מטומטם אבל נחמד, עם בדיחות על בצפר, אז אני יחפש אותו וישלח לך בדיחות... שירי

יש לי תוכנה טובה בישבילך

תוכנה קלה מאוד בעיברית לבניית אתרים קוראים לה HebMaster את יכולה להוריד אותה על ידי לחציה כאן

למעלה