מחר אני "יוצא מהארון"

dragon4u

New member
מחר אני "יוצא מהארון"

כבר יצאתי מהארון אבל מחר יש ראיון עבודה חשוב. אני מתכוון להגיד להם שיש לי אפילפסיה ושזה לא מתנגש עם היכולת שלי להיות אגרונום מעולה ולתפקד בשטח. בראיון העבודה הקודם לא הזכרתי את זה ואולי זו הייתה טעות כי אז קיבלתי התקף תוך כדי עבודה וברכב של החברה, מזל שלא קרה כלום.... רק כולם בעבודה היו בשוק. אז תאחלו לי בהצלחה ושנהיה כולם בריאים. נ.ב. עוד חודש אני בדיוק שנה אחרי ההתקף האחרון שבו נשלל לי הרשיון, האם הדבר הראשון שעליי לעשות הוא לקבל מכתב מנוירולוג שלי שאני "נקי" כבר שנה??

מה הסיבה לכך שאתה מתכוון

להגיד בראיון עבודה שיש לך אפילפסיה? אם מדובר בעבודה חשובה מאוד כפי שאתה מציין,האם קיימת אפשרות שישנם הרבה מאוד מועמדים ודווקא אם תציין שיש לך אפילפסיה לא יקבלו אותך? אולי לא ישאלו אותך אם יש לך אפילפסיה? אולי עדיף שתתאר את היכולות שלך כאגרונום ואת יתר הדברים שבהם אתה יכול להביא תועלת למקום העבודה? במצב בו נמצא המשק היום, אני הייתי מוותרת על היציאה מהארון,אבל זו רק אני. בקשר לרשיון הנהיגה שלך,אם הוא נשלל ע"י משטרת ישראל פנה לנוירולוג ולמשרד הרישוי. בהצלחה בראיון.

חייםלוי

Member
מנהל
אני מסכים עם דינה

אם לא ישאלו אותך על מצב בריאותי אל תמהר לנדב מידע שלא שואלים עליו. כמובן שאם ישאלו אתה חייב לספר. בכל מקרה שיהיה

dragon4u

New member
תודה לדינה ולחיים

אני אחרי הראיון. בהתחלה לא היה צורך להזכיר את האפי. אבל כשאמרו לי מה מצפים ממני, כלומר לנהוג מהבוקר עד הערב ,כל יום ואמרתי שזה לא מתאים לי, אז הוספתי הסבר רפואי. הייתי יכול להגיד לא תודה ולהתראות, בל זו חברה שאני מחפש בה גם עבודה משרדית אז רציתי להיות כן וישיר איתם. בכל מקרה זה כרוך בהרבה שיווק ואני לא כל כך אוהב שיווק, אז לא נורא. אני מודה שקצת קיללתי שבכלל האפילפסיה הזו "נפלה עליי" , אבל יש דברים הרבה יותר גרועים בחיים, וארבעה התקפים במרווח של 19 שנים זה לא כל כך נורא. אז לכל החדשים בפורום - לא להתייאש החיים ממשיכים וגם אנחנו. בוקר טוב לכולם.

ruthty

New member
הי בוקר טוב בהצלחה מכל הלב../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

ruthty

New member
עוד משהוא חשוב טוב לפני כל צעד

מסכימה עם דינה

אני מקווה מאוד שהם ישתכנעו

מניסיוני זה טיפ טיפה מסובך ש/יש להם מתמודדים רבים על המשרה ועד כמה אתה טוב כפי שציונו ותלוי במידה רבה עד כמה אתה זקוק לרכב בזמן העבודה מניסיוני גם שהצגתי מסמכים מפרופ' אברמסקי על היציבות והשליטה שלי בבעיה הם ממש לא התלהבו זה קרה בחברת התרופות טבע- החיים מאוד מסובכים לא פעם קשה לשכנע טחנות רוח ולא תמיד רצוי להיות צודק ואולי עדיף להיות חכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה