מחר אני הולך לקנות שיפור 10 לצוללות

metec

New member
מחר אני הולך לקנות שיפור 10 לצוללות

מחר אני הולך לקנות את השיפור האחרון של הצוללות (לומרות שהספינות המטוסים והמסוקים שלי עדיין ברמה 9) קודם כל רציתי סתם להשוויץ קצת, ותאימנו לי שמגיע לי להשוויץ קצת. כי זה נורא קשה לראות מדינות פלצניות שמספר המטוסים שלך יותר גדול פי 3 ממספר החיילים שלהם שולחות עלייך מרגלים ואף מנסות את מזלן בגנבה. וחוץ מההשווצה רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שיש לו את השיפור הזה? (אני מאמין שיש לא מעט כאלו אבל רציתי לדעת אם יש כאלו בפורום). טוב אז הספירה לאחור מתחילה מחר אני משמיד לעצמי 95 מיליארד בשביל עוד 10 אחוז של צוללות

iCp

New member
למה אתה חושב שזה מעניין אותנו?

ואני בטוח שתגיד את זה אז כן אני גבר להגיד את מספר המדינה שלי!! 29189 נראה אותך מעיז בכלל.... וכל האחוקים שיגידו שאני מנסה להתנקם במדינה שאני לא מסוגל עליה שינסו לתקוף נראה אם הם לא יברחו... י'חבורה של כוסיות

AT2005

New member
מה הבעיה שלך??

דוקא אותי זה מעניין.. אם אתה מתעקש...

חחחחחחחחחחחחחחחח

ICP מה אתה נהיה לי פה עצבני הוא בכלל אמר לך משהו..לא אז אל תגיב.. ואותי זה מעניין כי אין הרבה כאלה שיש להם את השיפורים האלה..(אני בטוח שלך אין)..!

חבר, אל תתעצבן על metec. ../images/Emo13.gif

הוא בחור טוב, שדוגל בטקטיקה מעולה. אבל רק שתדעו, ש-iCp הוא אדם של כבוד - הוא אומר את האמת. הוא פשוט עצבני עכשיו, ואני מבינה אותו. iCp, אנחנו נחזיר לך את האדמה, מילה שלי.

התנצלות.

זו לא הייתה המדינה שלו. אמרתי זאת בלי לבדוק, מכיוון שסמכתי עליו. עקב העצב המובן שבו הוא שרוי, נוצר בלבול... אני מצטערת.

metec

New member
על פלצנים כמוך דיברתי למעלה

מדינות כמוך ממש מעצבנות אותי. מדינות שאני יכול להשמיד תוך שנייה. את האמת באמת עצבנת אותי קצת אני מתאפק לא לעשות את המהלך הרגיל שלי ולהציע 7 וחצי מיליארד למי שישמיד אותך. שמע קשה לי להאמין שאני לא יכול להתמודד איתך. יש לי 3 אנשים ב10 הראשונים שאפילו שאני לא בברית שלהם הם מוכנים לעזור לי רק בשביל שכשבעוד שבוע אני אסיים את כל השיפורים אז אני יבוא לברית שלהם ולא לברית אחרת. אבל אל תדאג אחי, אני לא מאלו שאומרים חכה חכה ולא עושה כלום. המספר שלך רשום אצלי בקובץ טקסט. בעוד שבוע אני יתחיל לטפל בך ובכאלה כמוך, יש לך מזל שיש עוד איזה 10 אנשים ברשימה שגם זקוקים לטיפול. ודרך אגב אתה יכול להגיב איך שבא לך להודעה הזאת. מעכשיו אני לא מתייחס אליך יותר. ודרך אגב (אם ניסית להפליל סתם איזו מדינה אני אדאג לברר את הזהות שלך ולהשמיד אותך)

פששש נראה לי ש..

metec יכול לחסל הרבה מדינות של הרבה אנשים שחשים את עצמם..חח ודרך אגב איזה שיפור יש לך במרגלים..?

metec

New member
14

אבל אני לא נוהג לבזבז תורים על חיסול אני נוהג לשלם לאנשים אחרים שיעשו את זה בשבילי

metec

New member
אפילו לא קרוב

ירדתי בכוונה בדרוג (מכרתי 70% מהנשק שלי, 300 מיליארד של כח צבאי נמכר) ובינתיים אני בסביבות הדרוג 300, אבל בעוד שבוע אני יתחיל לקפוץ בין דרוגים בשביל לחסל את כל המדינות שעצבנו אותי, ואחרי שכולם ייקבלו מה שמגיע להם אני יתחיל חזרה לעלות בדרוג.

noobster

New member
95 מיליארד??

כמה אתה עושה לתור? כמה תורות חסכת? הלוואי עלי שיהיה לי כזה סכום

shalom707

New member
מזל"ט

באמת אין להרבה אנשים את השיפור הזה...מעט מאוד מחזיקים אותו....תנו כבוד לבנאדם....חחחחחחח

metec

New member
אני עושה 335 מיליון לתור

שזה יוצא 283 תורים אבל בגלל שאני בונה מפעלים בתורים האלו אז ייצא לי שבערך תוך 265-270 אני ייקנה את השיפור.

jon2spivak

New member
לא בעיה בכלל

בישביל בן אדם שעושה 300 מיליון לתור תוף 320 בערך תורים יש לו 100 מילירד

bluh1234

New member
כן אחי לי יש

וויתרתי בשביל זה על ספינות רמה 7 ארטילריה ומסוקים רמה 7 ביום רביעי אני יעלה את הרמה של המטוסים ל 10

metec

New member
תגיד אחי איזה ברית אתה?

שמע יש לי כמה אנשים מבריתות גדולות שרוצים אותי, אבל אני לא צריך מהם שום עזרה במשחק אני פשוט רוצה ברית עם עוד אנשים כמוני. אני אשמח לשתף איתך פעולה. לי נשאר לעשות עוד את 4 השיפורים הכי יקרים, ו3 שיפורים של טילים (אטומי,כימי ואלקטרומגנטי). שמע אשמח לשתף איתך פעולה בתוך הברית שלך או מחוץ לברית שלך. ניסיתי פעם להקים ברית טכנולוגית אבל לא הייתה הענות גדולה מדי (4 אנשים).

iCp

New member
הקתולית (לא קטולית ולא קאטולית)

מ-ל-ח-מ-ה נ.ב מחכה לך מסר אישי

למעלה