מחר איה באילת |דליגה|

hilali1

New member
מחר איה באילת |דליגה|

מישהו הולך
http://www.mouse.co.il/CM.shows_item_show,707,208,5977,.aspx

אושRתי

New member
אני יודעת על משהיא שנסעה לאילת..

מקווה שהיא תחזור עם לפה עם רשמים

איה בהופעה באילת

אז אחרי הופעה של הפיג'מות-כן כן-מה שגרם לקהל להיות מורכב בעיקר מבנות 6-12 צרחניות ושאר המשפחות שלהן.. איה, בן החמוד והלהקה הגיעו. וכך עם ניחוח קל של חלטורה(או שזה היה ריח הים-זה מבלבל..) דווקא פחות מצד איה היא די ניסתה להינות מכל העיניין-כך זה נראה-אבל כל המסביב היה קצת הזוי.. בכל מקרה היא התחילה עם קליפה אח"כ השיר של איתי,קיץ,מילים,יונתן שפירא,נגד הרוח,בוסה נובה,ואז הופתעתי עם ערב אבוד-מתה על השיר הזה וסיימה עם שיר אהבה פשוט. היה ממש נחמד להעביר את השבת ככה עם השמש והנוף של אילת והשירים של איה וזה המקום להתנצל שאין לי תמונות ככה זה כשאת מספיק חכמה לשכוח ת'מצלמה ודוקא היו יכולות לצאת תמונות יפות כי היא הופיעה על במה שהיתה ממש על החוף עם הנוף לים ולהרים,היא לבשה ג'ינס שחור וטישירט זרוקה כמה פשוט ככה היא נראתה טוב, רן היה מהמם עם חולצה ועניבה ורודות ולא נעים להגיד אבל היה קשה להתעלם מהאיקי שהיה על צווארו של איתמר:) בקיצור שונה מאד מאד משבוע שעבר עם הפסנתר אבל חוויה..

Nimrod121

New member
תודה רבה על השיתוף.

אני שמח שנהנת. הנוף באילת ממש מקסים. הייתי שם לא פעם. להופיע שם נראה לי עוד יותר מקסים.

../images/Emo6.gif

העיקר שאיתמר נהנה
כל כך מתאים לבנות בגיל ההתבגרות לעשות היקי אבל נו שויין כמה זמן לא ראיתי את כל הלהקה בהופעה רן

hilali1

New member
את מדברת על איתמר גרוס../images/Emo35.gif

שמחה שנהנית ותודה שבאת לשתף

Jen74

New member
אז אחרי התיאור וההסברים - תמונות

הייתי עם הבנות שלי (בנות 13) באילת ושמחנו לגלות שבדיוק בסופ"ש שלנו תהיה הופעה של איה ועוד יותר שמחתי באופן אישי שגם הפיג'מות יופיעו כי ממש במקרה אני מנהלת את פורום הפיג'מות
אבל זה כבר סיפור לפורום אחר.
אז בלי עוד תוספות קבלו את התמונות מההופעה

Jen74

New member
ובסוף....

היא גם חתמה לכל הילדים והילדות שבאו מאחורי הקלעים וחיכו בקוצר רוח לראות אותה
מאוד שמחתי שהיא התייחסה מאוד יפה לילדים וניגשה בסבלנות לחתום לכולם... וגם לבנות שלי

Jen74

New member
תמונה אחרונה חביבה

מהסאונד צ'ק... אחרי שהנגנים עשו את הבדיקה שלהם היה התור של איה...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifתודה רבה על התמונות../images/Emo13.gif

שמחה שנהנית וגם הבנות שלך
איה בהחלט מקסימה

ady18

Well-known member
תודה

נראית כוסית חבל על הזמן ותודה על השיתוף:)

למעלה