מחר אוניברסיטה.

Kuroi Tenshi

New member
מחר אוניברסיטה.

דודה שלי הבטיחה שהפרופסור לא ישאל "איך היה בחופש". אני חושב שלכל החבר'ה שעשו את הודו, תאילנד-תאילנד וכאלה לא אכפת מההופעה של איימי מאן שהייתי בה עם אח שעוד בתיכון. ב-10 בבוקר אני אהיה כמו המון אנשים אחרים עם עוד שלוש שנים לתואר ומעט זמן חוץ מזה. אני די בטוח שזה רע שיש לי מבוא לסטטיסטיקה יום אחרי שקלטתי ששכחתי נגזרות. אני לא מתחרט על זה לרגע, אבל אי אפשר להגיד שאני לא מתרגש. הדבר הראשון שאני חושב עליו זה שפעם הייתי ה"זקן"- מרץ 87 נחשב די מוקדם לקבוצת הגיל שלי- ועכשיו אני קטן מכולם ב-3 שנים לפחות. אני חושב שרק מהסיבה הזו אני אצטרך להשקיע אקסטרה, ובפעם הראשונה זה יותר מדי זמן, לא אכפת לי. גם אם זה ללימודים. Refuse to be denied, refuse to compromise... I raise my fist. האוני' חמש דקות מאח שלי, חמש מסבא שלי, חמש מקינו וקומיקאזה. אני צריך להשיג עבודה, ואני צריך לבלות יותר בקינו וקומיקאזה. אני צריך לראות בערך מאתיים סרטים שהבטחתי לעצמי לראות. אולי גם לכתוב אחד. Hold me. *_*

Gizmo16

New member
חנצ'וקקקקקקק../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo28.gif

המון בהצלחה מחרררר
וואו, כלכך מאחלת לך שכל ה"רגעים הראשונים" יעברו בשלום
השיעור הראשון, ההפסקה הראשונה, הקנייה הראשונה בקיוסק
הבנאדם הראשון שתדבר איתו, הבנאדם הראשון שתתידד איתו, הפרופסור הראשון שתראה... אם תצטרך כתף (או פלאפון
) לבכות עליה בסוף היום המרגש הזה, אתה יודע מי

As I Am

New member
אולי די? ../images/Emo103.gif

הבנו שהיית בהופעה של איימי מאן, די לנופף בזה ולתסכל את שאר המוגבלים-כלכלית של הפורום, שלא יכלו להרשות לעצמם את המותרות. >.> @#*$%^&.

למעלה