מחרים את www.moto4x4.co.il

טל_V

New member
מחרים את www.moto4x4.co.il

נכנסתי ל www.moto4x4.co.il נתקלתי בכמה הודעות שגיאה שאומרות שהאתר עובד רק עם בראוזר של מיקרוסופט על מערכת הפעלה של מיקרוסופט. אני בטוח שהרבה אנשים ישאלו את עצמם .. אז מה ?! לידיעתם של אותם אנשים, לא כל מערכות ההפעלה בעולם הם של מיקרוסופט (טוב שכך). רציתי לכתוב ל"בעלים" של האתר מכתב, אבל לא מצאתי שום לינק לדבר ולכן אני מנצל את הפורום הזה לשם כך. לדעתי הם טועים בכך שהם עובדים עם סוג כזה של טכנולוגיה. בעולם המחשבים קיימים סטנדרטים. מי שעובד אתם נהנה מתמיכה גורפת של כל מערכת הפעלה. מי שמבסס את האתר שלו על סטנדרטים פרטיים של חברה מסחרית אחת, גדולה ככל שתהיה, מגביל את עצמו ללא סיבה! תארו לעצמכם שהייתם קונים רכב שניתן לתדלק אותו אך ורק בדלק של חברה אחת והיה מותר לכם לתקן אותו רק במוסך אחד בכל הארץ ושרק לו היו חלקי חילוף. אני משוכנע שיום אחד הייתם נתקעים עמוק בבוץ, בלי דלק ובלי מוסך שיספק לכם חלפים. עד שהם יתקנו את האתר שלהם, אני יגלוש באתרים אחרים. ושלא יעבדו עליכם!

-רוני-

New member
טל בלי מלחמות יש לנו מספיק צרות

בלי מלחמות יהודים, מספיק שונאים אותנו השכנים בני הדודים והבן לדנים אז בבקשה רד מיזה אנו אנשים מבוגרים רוני

טל_V

New member
לא מדובר במלחמה.. פשוט אין לי ברירה

באמת שלא מדובר במלחמה. כרגע, גם אם אני רוצה, אני לא יכול להינות מרוב השירותים של האתר, אז למה לגלוש בו? מדובר בסוג של חופש בחירה. לדעתי הם נפלו "קורבן" בתמימותם. אני גולש היום על מערכת הפעלה (לינוקס) שעד כמה שאני יודע משתמשים בה למעלה מ 40 מיליון אנשים ברכבי העולם. בארץ מערכת ההפעלה עדיין לא ממש מוכרת, לדעתי בגלל העדר תמיכה בעברית עד לא מזמן. המגמות בעולם מצביעות על נהירה המונית לכיוון מערכת ההפעלה הזו. זו מערכת הפעלה נוחה מאוד, גמישה, לא רגישה לווירוסים והיא לא עולה כסף! רוב שרתי הווב בעולם מבוססים עליה, חברות ענק כמו יבמ SGI HP תומכות בפיתוח של המערכת. למי שלא יודע הפליייסטיישין של סוני הוא בעצם מבוסס לינוקס. לכן, לא מדובר כאן במלחמה, אני פשוט לא מבין למה שאנשים יבססו אתר מסחרי על טכנולוגיה שלא מאפשרת לכל הגולשים לגלוש בו. נראה לי לא נכון מבחינה מסחרית.

-רוני-

New member
טל בשבילי כל זה סינית עתיקה

אני יודע להדליק את המחשב וללחוץ על הסמל של הדפדפן וזהוא אז בבקשה רד מהנושא

למעלה