מחקר

Roy M

New member
אז אני חייב להבין אחת ותמיד: זה מושחת, ההוא

נבלה, אני לא יודע מה, השני לא מסביר.
מה את בדיוק רוצה מאיתנו ומהפורום, אם את רק אנטי מכל הסוגים?
אולי תשטחי את מדרשך, כדי שנוכל לדון במה כן?

אמר האיש שכולו אהבה :)

לא, לא כל אחד מושחת ולא כל אחד נבלה.

שימון מזרחי הוא מושחת וחלאה.
כנ"ל שאול אייזנברג.

יש מספיק אנשים ודברים טובים בכדורסל הישראלי, זה שאנשים כמו אייזנברג, מזרחי, אוסטפלד וצביקה שרף מתבלטים זה משהו אחר, תמיד החרא צף.

Roy M

New member
בניגוד להרצאות שלך, אני לא מתיימר ולא

התיימרתי להיות נער פרחים של וודסטוק.
רק שכרגיל חמקת מתשובה.
אולי תספרי לנו מה ומי כן, בפורום כדורסל.
הרי את לא כאן כי אין לך עניין בענף

הרצאות? כשזה בא ממך? נו שויין.

כל שאלה או טענה שהעלת נענתה בתשובה מפורטת.

מי כן? הפרוייקט של הפועל ת"א המתחדשת(אין לי קשר של תמיכה או אהדה הסר דאגה מליבך).
אנשים כמו עופר ברקוביץ שהקים את נס ציונה מהקרשים והעלה אותה 2-3 ליגות(עד כמה שידוע לי) בתור מנהל מקצועי, מבלי בכלל לדבר על העבודה המצויינת שלו כמאמן.
ועוד חופן של אנשים בענף המת הזה.

את מי אדוני לא מתעב בכדורסל הישראלי?
ניכר שגם את יו"ר הקבוצה שאתה אוהד אתה לא בדיוק מסמפט.

Roy M

New member
נדמה לי, שבאיזה פוסט קודם, הסכמתי איתך

בשמחה על עופר ברקוביץ'.
אפילו טענתי שהוא הסיבה שטפירו, עוד אושיה חיובית בענף, הלך לנס ציונה.
אורי קוקיה, אותו אני מכיר אישית, אדם מדהים, שחקן נשמה ודמות חיובית בענף, דוגמא שעבודה קשה מקדמת שחקן מתהומות הלאומית עד לנבחרת.

ואני דווקא חושב, שבתור אוהד מכבי, מגיע לי קרדיט שאני לא מתייפייף או מעמיד פנים ומכריז את דעתי על מזרחי וזה עוד לפני שכתבתי מילה על פדרמן והכנופיה שלו

לא ברור לי

איך אפשר להיות אוהד קבוצה כשאתה לא אוהב את האנשים שמנהלים אותה או את ההתנהלות?
או שמא לא מפריעה לך ההתנהלות שלהם?

טפירו אושיה חיביות? זה שנתן אגרוף בשתי הזדמנויות שונות לחברים שלו לקבוצה?
זה שהתבכיין לסמי בכר במשך שעה וקטע מומנטם("למה אתה עושה לי את זה, למה", עם דגש על לי)(על עבירות ברורות שבגינן יצא בחמש עבירות באותו משחק מול מכבי) במקום לחשוב על הקבוצה שלו?
שלא לדבר על ההתנהלות שלו בחייו האישיים(הסיבה בגללה עזב את מגדל ואת ירושלים עצמה לפני הקנדציה האחרונה)....

Roy M

New member
אין קשר בין חייו האישיים להיותו סמל בכדורסל

במשך 20 שנים.
וכן, ליטל. מותר לאוהד לצאת חוצץ כנגד הנהלת קבוצתו. מותר לי למחות על טעויות, על מישגים, על טמטום ובעצם אני מוחה נגד ההנהלה מהרגע שגירשו בבושת פנים את רענן כץ.
אוהד קבוצה, בניגוד למה שלימדו אותך, לא חייב ללכת ככבשה פועה אחרי ההנהלה ולעשות לייק לכל הודעה בפייס

כבשה?

אתה זה שאוהד קבוצה שבמשך שנים היא הסמל לשחיתות וזה לא מפריע לך.
אם זה באמת היה מפריע לך, לא היית אוהד של אותה קבוצה.
זה לא שאתה בן 60 ופתאום שימון התשלט על הקבוצה, הדרכים הנלוזות ידועות לכל מי שקצת מתעניין.

ה"גירוש" של כץ מפריע לך, אבל לדבר עם שחקנים תחת חוזים זה לא בעיה...
גם לא קשרי הון-שלטון, שחיתויות וכו'.

טפירו גם על המגרש כאמור הספיק לתת פאקינג אגרוף באמצע של פאקינג משחק, ולא סתם.
אלא לשחקנים מהקבוצה שלו, סמל אדיר....

Roy M

New member
אז אולי תפסיקי לחמוק ממתן תשובות ישירות?

שמא תגלי לעם הפשוט מה כן מעניין אותך בכדורסל?

מי מתחמק לעזאזל?

אתה אגב לא ענית לי על השאלה האחרונה.

מעניין אותי? NBA בכללי, שחקנים ספציפיים בישראל, באירופה או בNBA.
מעניין אותי שבנבחרת ישראל לא ישחקו בלופים רק בגלל השם שלהם אלא למי שבאמת מגיע, וכו'.
מעניין אותי שהכדורסל הישראלי יבריא מהמחלה הזאת שנקראת מכבי וכו'.

Roy M

New member
לא אוהב את ההתנהלות שלהם

לגבי החלק הראשון, מקובל. להתעניין ב-NBA, הגיוני.
החלק השני הזוי. מה זה "בלופים"? יש לך 12 שחקנים נורמלים שהם לא "בלוף"?
הכדורסל חולה, גוסס. אבל מתסבר שרפואה זה לא הצד החזק שלך. האיבחון שלך שגוי בשם המחלה והסימפטומים

שוב, לא ברור לי

איך אפשר להיות אוהד של קבוצה שכשהם מייצגים לכאורה את מה שאתה נגדו.
בלופים זה הלפרין שמקבל 30 דקות למשחק בלי שום הצדקה ולא משנה כמה הוא משחק גרוע(אלא אם זה מול גרמניה במשך רבע אחד כשהם זורקים זין כי כבר עפו, ומאז מתעשתים כי בכל זאת לא בא להם להפסיד והלפרין משותק, או בשאר משחקי גארבג' טיים או מול נבחרות פח אשפה), זה שטיוס בנבחרת ועוד פצוע, מה זה ?
שלא לדבר על פיאקסו בדמות כריס ווטסון רק בגלל שאפשר להביא מתאזרח, ולא משנה כמה הוא נגר מביך.
וכו' וכו'.

כל אחד והאבחנות שלו, קורה.. גם לך מותר לטעות.

שוב, לא ברור...

איך אפשר להיות אוהד של קבוצה שכשהם מייצגים לכאורה את מה שאתה נגדו.
בלופים זה הלפרין שמקבל 30 דקות למשחק בלי שום הצדקה ולא משנה כמה הוא משחק גרוע(אלא אם זה מול גרמניה במשך רבע אחד כשהם זורקים זין כי כבר עפו, ומאז מתעשתים כי בכל זאת לא בא להם להפסיד והלפרין משותק, או בשאר משחקי גארבג' טיים או מול נבחרות פח אשפה), זה שטיוס בנבחרת ועוד פצוע, מה זה ?
שלא לדבר על פיאקסו בדמות כריס ווטסון רק בגלל שאפשר להביא מתאזרח, ולא משנה כמה הוא נגר מביך.
וכו' וכו'.

כל אחד והאבחנות שלו, קורה.. גם לך מותר לטעות.

Roy M

New member
לא מבין מדוע את מסתבכת עם ההגדרות שלי

לאהוד קבוצה לא מחייב להסכים עם ההנהלה. קבוצה לא מחליפים בניגוד לאישה.
תראי כמה אוהדי מגדל מתעבים את ההנהלה הקודמת שלהם, זה מפריע להם להשאר אוהדים?
הרבה מסכימים איתי בטענות נגד ההנהלה. הנהלה תתחלף, הקבוצה לא.

לגבי הנבחרת, את צודקת, מיליון אחוז צודקת. אבל יש לך אלטרנטיבות ל-12 שחקנים?

אוהדי מגדל הם פתאטים ולא דוגמה לכלום

חצי מהיציעים במלחה מאוכלסים באוהדי בית"ר, זו קבוצה ש-שמטה את הפועל מהשם שלה בשבל בצע כסף.
זו קבוצה בלי כלום מאחוריה.

אתה בערך בשנות ה30 לחייך עד כמה שידוע לי, מכבי מתנהלת כמו שהיא מתנהלת כבר למעלה מ40 שנים.
זה לא שפתאום זה קרה ולמרות שהיית אוהד.

לא אלט' ל12 שחקנים, אבל בלופרין לא צריך לשחק 30 דקות.
מתאזרחים כמו ג'רון רוברטס או כריס ווטסון לא חייבים לקחת רק בגלל שאפשר.
גם מהנבחרת הזאת, לא היו צריכים 12 שחקנים אחרים אלא רק 4 אחרים במקום כדיר, חנוכי, טיוס וגרין.
זה הכל.

Roy M

New member
לגבי אוהדי מגדל, אני מסכים איתך ומי שמכיר

אותי כאן, כולל המנהלים, יודע מי נושא הדגל ברשת האינטרנט העולמית נגד הקבוצה הזו, אוהדיה והעיר עצמה.
לגבי, את טועה, אין לך שמץ של מושג.

גם לגבי הלפרין את יותר מצודקת ושוב, את רשאית לברר מי הוא אנטי-הלפרין מוביל בפורומים.
ועדיין, לא מצאת לי חלופות לאנטי-שחקנים שלך

Puskas

New member
הודעה יפה

אני כל כך לא אוהב את זה כשבאים ואומרים "ההנהלה חרא אז איך אתה אוהד את הקבוצה?" או במקרה של רונן ופורום כדורגל "הקבוצה תומכת בטרור כי הם משחקים עם השם של קרן קטאר על החולצה או הבעלים שלהם קטארי או הקהל שלהם פרו פלסטיני אז איך אתה אוהד אותם?"..
לא מבין למה אנשים מתעקשים לערבב ספורט עם משהו אחר..
לא נותנים להשאיר את הספורט נקי..
כפי שאמרת הנהלה תתחלף, דעה פוליטית מעניינת לי את הבצה (כן כן ככה כותבים את זה, בלי י' מסתבר), אבל קבוצה זו קבוצה.
קבוצה זו היסטוריה, מורשת, תרבות, סיפורים.. זה הרבה מעבר להנהלה רגעית.

סלים וארזה

New member
מנהל
אני חייב להגיב על משהו אנחנו לא יודעים שצ'ורה קיבל הצעה ממכבי ת"א. עובדה שעונה אחר כך הוא לא שיחק במכבי ת"א אלא חזר רק אחרי העונה הזו. מה שאנחנו כן יודעים (על פי עדות של שליח פיצה) זה שמוני פנאן נפגש עם צ'ורה לפני סדרת הגמר.
לי יותר נראה שצ'ורצ'יץ' היה מושקע בבנק של פנאן ולכן הפגישה האישית. הרי הצעה לעונה הבאה אפשר לקבל גם בטלפון, לא?

נו באמת

אחרי שהפרשה התפוצצה זה הרי הגיוני שצ'ורציץ יגיע למכבי בעונה שאחרי כן? מאוד הגיוני.
עצם העובדה שהוא חזר למכבי "במקרה" אחרי עונה בינונית באיזו קבוצה תחת נידחת באיזו עיר שכוחת אל בשם איזמיר ולא אחרי עונת שיא ועוד מול מכבי לא מעוררת חשד כמובן....

מה לגבי מרסר שהודה בראיון?

סלים וארזה

New member
מנהל
מה הקשר למרסר? כתבתי על צ'ורה יש לך נטייה לקחת נושא אחד ולחבר לו אינספור נושאים אחרים. אם מרסר הודה, אני מאמין לו. אבל על צ'ורצ'יץ' אף אחד לא הודה. בעבר לא ידענו על הבנק של פנאן, נכון? אז ההנחה הסבירה היא שמדובר בהצעת חוזה. אבל איזו קבוצה תציע חוזה לשחקן רק בעוד שנתיים? אני לא מכיר כזו. יותר הגיוני לי שצ'ורה ופנאן נפגשו אישית על מנת לדון בנושאים פיננסיים. כפי שכתבתי קודם, הבטחה לחוזה עתידי יכולה גם להתבצע דרך הטלפון. בנוסף אני לא זוכר שמוני פנאן התעסק בכלל בחוזים של שחקנים. יותר בקטע של לדאוג שהאוטובוס יגיע בזמן ושלשחקנים יהיה מזגן עובד בבית.

למעלה