מחקר

קופל א

New member
מחקר

דרושים גברים למחקר פסיכואנליטי מטעם אוניברסיטת תל אביב
אם אתה עד גיל 32, ומוכן להתנסות מעניינת ותורמת
אשמח לשלוח פרטים:
קופל אליעזר
[email protected]
0525-838686

Roy M

New member
ולמה אתה חושב, שעם השם קופל, נרצה

לסייע?
מספיק אדם בשם הזה, שהוא עוד א. קופל, הרס את הכדורסל

התבלבלת עם ש. מזרחי

זה ש-שיחד אחד שופט תעבורה בשם ש. בן-חריפאי והורשע בבית משפט.
זה שלא ידע על הבנק של מ. פנאן.
זה שדיבר עם ר. צ'ורציץ ול. מרסר בזמן שהם שחקנים תחת חוזה לפני סדרת גמר.
זה שהחתים את ח. קרן, מ. טפירו ואחרים כדי שלא יגיעו למתחרים, ייבש אותם או השאיל אותם לקבוצות תחתית כדי שלא תהיה לו תחרות באמצעות כספים שקיבל מרשות השידור בזכות קשרי הון-שלטון עם אוהד מכבי והחבר מ. קירשנבאום ושאר מושחתים ברשות השידור כגון ט. לפיד אביו הגזען של י. לפיד האידיוט שגם הוא קודם בניגוד אינטרסים ולמרות אפס קישורים לתפקידי מפתח ברשות השידור, אותו ניגוד אינטרסים שגרם למנכ"ל הערוץ הראשון לפטר אחד מ. גרטל אחרי שהעיז לבקר את מכבי בשידור.

Roy M

New member
אני עדיין לא סנילי ויודע מה כתבתי. זה שאת

עושה סלט, זה עניין אחר. (וברגע האחרון נמנעתי מהערה שובינסטית).
מזרחי הוא לא כוס התה שלי, כשהוא אומר "שמש", אני לובש דובון ומצוייד במיטריה.

אבל זה לא הופך את הקופל לשייה תמימה ולצדיק בעזה.
כל האיגוד רקוב, מושחת, מטונף, בטח כשאני רואה שמי שעושה שם כבשלו, זה אייזנברג, האיש וההרשעות, שכעת מנסה לשלם את החובות ע"י תביעות הזויות.
מזרחי הוא שקרן גדול, לכאורה, אבל מושחתים יש שם גדולים בהרבה

דברת על הורס הכדורסל

קופל ואייזנברג הם רק הסימפטומים של המחלה הממארת שנקראת ש. מזרחי.
ענף מת ושולי שלא מעניין אף אחד שבו אידיוט ועילג כמו אייזנברג הוא מלך.

Roy M

New member
יש לך טעות כפולה. כתבתי אך ורק

על קופל, בהתייחס לשם השואל.
שנית, הרבה אפשר להגיד על אייזנברג, אבל לא שהוא טיפש ועילג.
ביחס לכל אנשי הכדורסל, כולל פרשנים, לאיש יש עברית צחה ותיקנית
ואם היה טיפש, כבר מזמן היה נופל ברשת של עצמו

אפשר לאהוב או לא את ש. מזרחי

ולהסכים או לא לחלק מהדברים שכתבת, שחלקם גובל בהוצאת דיבה...
אבל לטעון שהוא אחראי להרס הכדורסל זה מגוחך. הוא לא מילא שום תפקיד מלבד מכבי.
ולהגיד את האמת? בלי מכבי הכדורסל בארץ אפילו לא מגיע לדרג ב באירופה...

Roy M

New member

דיבה?

שימון מזרחי הורשע בבית משפט על הפרשיה(שוחד) עם השופט שחר בן חריפאי, יש פסק דין.
מכבי באמצעות קשרי הון-שלטון השיגה כספים(ע"ע שוקי דקל, גוגל פשוט אגב(שלא לדבר על כספי רשות השידור) ).
לבן מרסר הודה בראיון לפני כמה שנים שמכבי דיברה איתו ערב סדרת הגמר, למה הם לא תבעו אותו?
שימון כמובן לא ידע על הבנק של מוני, אמין.
וכו' וכו'.
על מה אפשר לתבוע אותי על הוצאת דיבה?
יש לך בכלל מושג על מה אתה מדבר? זה ש-שכירי החרב של מכבי מצנחים שכירי חרב של קבוצה אחרת ומעלים לך את הזקפה הלאומית לא הופך את מכבי לחסינת ביקורת, האמת כואבת אבל זו האמת לגבי מכבי ולגבי שימון מזרחי.

כן בלי מכבי אין כאן כדורסל, כמובן.
בלי הקבוצה שגרמה לענף הזה למות ולהיות לא רלוונטי ולכן למשוך הרבה פחות ילדים ושחקנים עתידיים, אין כדורסל.
הגיון בריא

טיעון מאוד מקורי ובכלל לא מביך

ומי שלא אהד אף קבוצה? גם מקנא?
לא הפועל, לא מגדל, לא אליצור שקרכלשהו?

במי יש לי לקנא? בשחיתות? בשקרים? בזה שקבוצה אחת "שולטת" בענף שולי וזניח שמעניינת אולי 3 אחוזים באכו'?
הרי אם זה היה מעניין מישהו באמת, מולטי מיליונר כמו ג'ף רוזן לא היה משקיע פרומיל של אחוז מה-הון שלו.
גם לא גושינסקי בזמנו.

במה מכבי תרמה לכדורסל הישראלי? תרבות המתאזרחים שאח"כ הציפה את כל אירופה? רכבות הזרים?
שחיתות? דיבור עם שחקנים תחת חוזה(אח"כ מגדל המחליאה והצבועה עשתה אותו דבר עם קלי מקראתי) חוסר תחרות?
במה לעזאזל?

Roy M

New member
אז אסביר לך:

1. אלמלא ההצלחות של מכבי באירופה, ישראל לא היתה שולחת נציגות אפילו ליורוקאפ.
2. ללא השם הגדול של מכבי, שום אירוע כדורסל לא היה נערך בארץ.
3. לולא שחקנים קיבלו במה במכבי, כמו בורשטיין, אוחיון, ג'מצ'י ואפשר לדלות שמות מהעבר כמה שאת רוצה, הנבחרת לא היתה מבקרת קבועה ביורובאסקט.
4. מכבי היא זו שמחייבת את נציגיה להשתתף בקמפיינים של הנבחרת ולא מאפשרת כל התחמקות. כנ"ל לגבי גיוס של מתאזרחים לטירונות ע"פ החוק.
5. מכבי, גם אני חושב אחרת, מייצגת את ישראל וכל השם טוב בעולם על הכדורסל הישראלי בפרט והעובדה ששחקנים זרים מאוד אוהבים לבוא לכאן והופכים פרו ישראלים גם פוליטית, הרבה בזכות מכבי.

נו באמת

1. ה"הצלחות" של מכבי הגיעו באמצעות כספי ציבור, קשרי הון-שלטון וכו'.
באותה מידה קבוצה אחרת היתה יכולה להגיע ליורוליג ולהצליח לולא שימון היה מעקם את החוקים.
2. ע"ע 1.
3. ע"ע 1 ו2.
4. כמו בלו שהתחמק והתחמק והתחמק? כמו ההלשנה על בארי לייבוביץ שמנעה ממנו לשחק בנבחרת ולשדרג אותה משמעותית?
5. שחקנים זרים אוהבים לבוא לכאן בגלל שזו מדינה שמדברים בה אנגלית ברמה לא רעה, נותנים לזרים לעשן כאן סמים(כמו שלא מעט זרים העידו, לא שיש לי בעיה עם זה - שכל אחד יעשה בגופו מה שבא לו) והם לא משלמים מיסים(תודה שימ'לה).

Roy M

New member
כבר ציינתי, שגם אני לא מאמין למזרחי

הוא, כמו עמיתו אייזנברג, שקרנים דיפלומטים ומדופלמים.
אבל בעוד אשאני לא זוכר מהלך חיובי אחד של השאול לבית אייזנברג בענף, פרט לאי תשלומים, רמאויות וקומבינות, אני זוכר כמה מהלכים של מזרחי
למען הכדורסל בישראל.
מזרחי היה זה שדאג שרעננה בשנת 2000 יקבלו כרטיס שני לישראלית בסופרוליג.
מזרחי הוא זה שדאג לא אחת לירושלים ואירוח במלחה בעיתות חירום, כשקבוצות סירבו להגיע.
מזרחי היה זה שהצליח לשכנע ועדה שלמה שלא להעביר את הפיינל פור מת"א. (ולמרות שזה אינטרס של מכבי, זה עדיין אינטרס גם של ישראל)
מזרחי היה זה שסידר שישראל תארח בארץ משחקים וטורנירים, כמו דרג ב' של העתודה לפני שנתיים, למרות התנגדויות רבות של "חובבי ציון".

שאול איינזברג

הוא חלאה וטינופת וחוץ מצביקה שרף ואורנה אוסטפלד הבהמות לא נראה לי שיש מישהו שעדיין מעוניין לשתף איתו פעולה, אז הוא דוגמה למשהו?

על כל פעולה של שימון "למען" הכדורסל הישראלי יש עוד 3-4 שפגעו בכדורסל הישראלי.
כל מה שציינת לגבי שימון, גם אבי לוזון עשה....

Roy M

New member
את מתפרצת לדלתות פתוחות, ליטל

לרגע לא הפכתי את אייזנברג לראוי לפרס ישראל או לחסיד האומות. הוא רמאי, שקרן וגנב.
אבל הוא לא טיפש ובטח לא עילג.

הוא גם לא חכם במיוחד

אולי בהשוואה לאוהד בית"ר הממוצע הוא לא טיפש.
אבל לא מעבר לזה.

Roy M

New member
עשית לו מבדקי IQ? את הפסיכולוגית שלו?

מאיפה את יודעת?

עמיקם10

New member
אף אחד לא מפריע לקבוצה אחרת להיות כמו מכבי

השנה חיפה הוכיחה אמנם במשחק אחד-שהיא מסוגלת אבל כבר החליפה מאמן וחלק מהשחקנים. ז"א הניהול שם לא משהו. למי יש 11 אלף מנויים ועומדים בתור עוד אלפים.
לדבר עם שחקנים- זה תפקיד של סוכנים נכון שזה לא אתי לדבר לפני משחק קובע- אבל לא בגלל זה מכבי אלופה כמעט תמיד.
הלפרין הגיע לירושלים - כאילו שהם דיברו איתו בלילה בלילה..ואף אחד לא קופץ. היו הרבה שחקנים שחטפו אותם מהר לפני שמכבי תציע להם יותר ובגלל זה בארה"ב יש דראפט וטרייד. וחוקים. בארץ אין חוקים. נתנו לצ'ורצ'יץ ולמארסר לסיים עונה- ולקחו אותם. לגבי ידיעתו של שמעון על הבנק- שניהל מוני- אני חושש שהוא ידע אבל מי חשב שיהיה משבר עולמי. גם הוא לא.

אה?

אז אתה אומר שאף אחד לא מפריע לאף קבוצה להתנהל בצורה מושחתת, בזויה ולא ספורטיבית?
טיעון איכותי.

עם הצלחת של חיפה אפשר לאכול חומוס במקסימום, הם לא ישחקו ביורוליג ולא יגיעו לכסף הגדול.
לחיפה יש 11 אלף מנויים? כן בטח, רק בכדורז"ל הישראלי קבוצה תביא מעל 1500 מנויים(וגם את זה עושה בקושי הפועל ת"א)...
לדבר עם שחקן לפני סדרת גמר כשהוא בקבוצה המתחרה זה לא אתי אבל בגלל זה "מכבי היא אלופה כמעט תמיד"?
מה זה הטיעון המגוחך הזה?

הלפרין לא היה תחת חוזה בזמן שמגדל דברה איתו, מה לעזאזל?
(אגב מכבי לא באמת רצתה את הבלוף הזה אגב, לבלאט יש שכל ולא סתם הוא היה אלוף אירופה עם רוסיה.
לא שזה משנה... אם מכבי היתה רוצה אותו הוא היה במכבי אפילו ב100 אלף דולר פחות ולא באיזו קבוצה זניחה מאיזה חור בשם ירושלים ומשחק ביורוליג ולא באיזה מפעל פיקציה שממנו מגדל תעוף בשלב הבתים)

דברו עם צ'ורציץ ומרסר(לפי עדות של האחרון) ערב סדרת גמר והבטיחו להם חוזה ופי כמה וכמה יותר כסף כשהם יודעים שמי שהציע להם את החוזה צריך לזכות באליפות כדי להגיע ליורוליג ולממן להם את החוזים המדוברים כשהם משחקים בקבוצה שעלולה חס וחלילה רחמנא לצלן לקחת במקומם את האליפות, נו באמת...

מה זה הטיעון הזה על הבנק של פנאן? לא רק שזה לא היה לא חוקי בכ"כ הרבה סיבות, גם השקיעו שם שחקנים בקבוצות יריבות ושופטי כדורסל, זה ספורטיבי? זה הגיוני?
מה כאילו....

למעלה