מחקר

טליה1107

New member
מחקר

היי בנות,
אני עורכת מחקר בתחום ההפרעות אכילה:
אם סבלתן בעבר או סובלות כיום, אשמח לשבת עם מי שתהייה מוכנה לשיחה, במקום שאתן תבחרו ובזמן שלכן יהיה נוח.
מי שמעוניינת ורוצה לקחת חלק אשמח אם תגיבי כאן עם כתובת מייל שלך , אני אצור איתך קשר ואסביר הכל.

שיהיה לכן סוף שבוע מקסים :)
טליה

טליה1107

New member
הערה*

מי שלא רוצה לפרסם את כתובת המייל שלה יכולה לשלוח לי מסר :)

מי זאת "אני" ולמה צריך לפנות אלייך במסר?

אני בעד שקיפות: כאשר מציעים לי להשתתף במחקר, לפני שאני טורחת לרשום מסר אישי הייתי רוצה לדעת את הפרטים הכי בסיסיים כמו מי עורך את המחקר ומה המטרה שלו.

מצטרפת.

בלי קשר לשקיפות, נעים יותר לענות כשיודעים למה ומה נושא המחקר, וכמובן איפה הוא נעשה ומי עומד מאחוריו.

טליה1107

New member
בשמחה אענה על שאלות

אני סטודנטית באוניברסיטת בן גוריון ואני לומדת סוציולוגיה, כלומר חקר החברה
המחקר שאני עורכת הוא במסגרת מחקר בנושא הפרעות אכילה בהקשר חברתי ולא הקשרים פסיכולוגים כמו שרוב המחקרים מתרכזים בהם כיום.
המחקר נערך במסגרת התואר והוא בנוי משני חלקים: ראיונות אישיים, כלומר שיחה של בערך שעה כאשר השיחה היא זורמת ולא בנויה בצורת תחקיר או משהו והחלק השני נעשה דרך ניתוח תוכן שאני עורכת באינטרנט.

אני מבינה את הערות שלכן וייתכן ובאמת היה צורך לפרט לפני שאני כותבת.
כמובן שכל הנאמר במפגש האישי נשמר באנונימיות ואף אחד לא רואה את החומר ללא אישור של המשתתפות.
לצערי אין לי את היכולת לחשוף את כל מהות המחקר כיוון שחשיפה עלולה להטות את חשיבתכן אבל זה לא מחקר שמחפש לנבור באישיותכן או לעסוק ברגשות נפשיים אלא להבין את הקשר החברתי של פיתוח ההפרעה.
כמו כן, בנות שמתחת לגיל 18 יכולות להשתתף באישור הורים.

שאלות נוספות?

למעלה