מחצלל חדש {?} 
היי קוראים לי עידו,ולאחר מי יודע כמה זמן שהתעניינתי בעניין חלומות צלולים מאז שראיתי INCEPTION,החלטתי להפסיק להתעצל ולהתחיל לנסות גם. האמת שבחצי שנה האחרונה קורה לי דבר מאוד מוזר שחשבתי שזה אולי שיתוק שינה בהתחל כשקראתי את ההגדרה של זה,אבל אני בספק,אולי תוכלו לעזור לי: אני בעצם נרדם אבל מרגיש לגמרי ער,לפעמים אני אפילו רואה במעורפל את החדר,והתחושת זמן שלי מאוד אמיתית ואני מרגיש כל דקה שעוברת,לבסוף אני נרדם וכשאני קם בבוקר אני מרגיש כאילו לא ישנתי בכלל אם כי אני לא עייף - מישהו יודע מה זה הדבר הזה? אולי זו סתם הפרעת שינה?
דבר שני: התחלתי בכתיבת יומן חלומות,התפלאתי כמה חומר הצלחתי להוציא בניסיון הראשון ולאיזה פרטים קטנים הצלחתי לרדת - כבר מרגש! החלטתי גם לנסות לעשות בדיקות מציאות - אני מקווה שאני אהיה עקבי. אני מנסה לחזור על משפט קבוע לפני שאני נרדם כמו: 'הלילה אני אחלום חלום צלול' או 'הלילה אני אזכור מה שחלמתי' אבל מוקדם מדי לדעת אם זה אפקטיבי. רציתי לשאול,היום בחלום באיזשהו שלב דמיינתי שאני במגרש חניה בבית של סבתא שלי,ואני מנסה לעמוד על עמודים ולעוף כי אני אומר לעצמי בחלום שאני יודע שזה חלום,אבל אז התחלתי להרהר אם אני בעצם שוכב במיטה ומדמיין ומתיימר לחשוב שאני חולם צלול או שאני בעצם בחלום? - זה כבר צעד די קרוב למודעות שאני חולם,לא? רציתי לשאול איך אני ממשיך מכאן? לקום במהלך השבוע אחרי 6 שעות שינה ולטייל שעה בשביל לחלום צלול זו השקעה שהיא לא ממש פרקטית. אם אני אנסה להירדם בזמן שאני חושב על מה שחלמתי בלילה הקודם או בשנ"צ האם זו נקודת המשך טובה להיכנס לחלום צלול? (זה בעצם סוג של מילד לא?) תודה רבה ומצטער על האובר כתיבה! עידו
היי קוראים לי עידו,ולאחר מי יודע כמה זמן שהתעניינתי בעניין חלומות צלולים מאז שראיתי INCEPTION,החלטתי להפסיק להתעצל ולהתחיל לנסות גם. האמת שבחצי שנה האחרונה קורה לי דבר מאוד מוזר שחשבתי שזה אולי שיתוק שינה בהתחל כשקראתי את ההגדרה של זה,אבל אני בספק,אולי תוכלו לעזור לי: אני בעצם נרדם אבל מרגיש לגמרי ער,לפעמים אני אפילו רואה במעורפל את החדר,והתחושת זמן שלי מאוד אמיתית ואני מרגיש כל דקה שעוברת,לבסוף אני נרדם וכשאני קם בבוקר אני מרגיש כאילו לא ישנתי בכלל אם כי אני לא עייף - מישהו יודע מה זה הדבר הזה? אולי זו סתם הפרעת שינה?