מחצית בטורונטו

OrEl74

Well-known member
מנהל
מחצית בטורונטו

הראפטורס מובילים ב 16
לאורי עם 20 נק ומשחק ענק. גם דרוזן נותן יופי של משחק.
לברון זוכה ליחס ממש מוגזם מהשופטים אבל זה לא באמת עוזר לקליבלנד.
ולאב זוועה בכל מה שקשור להגנה!

billc

New member
היית חייב לנחס, תגיד עכשיו מהר משהו טוב על לברון

כידי לנחס הפוך

billc

New member
טורנטו מנצחת למרות שקלבלנד חזרה ואף הובילה

Nirwood

New member
אתה רציני?

קודם כל טורונטו הובילה במרבית הזמן במשחק, הם כבר הגיעו ל18 הפרש.

ברבע ה4 לו הכניס את הספסל והוציא את לאב הפצוע, והקאבס עשו קאמבק, ואף הצליחו לעלות ליתרון של 2 נקודות, אבל הם לא הצליחו לשמור על ההיתרון הזה יותר מהתקפה אחת של טורונטו, לקראת סוף המשחק נשרקו הרבה עבירות לקנדים, ובשילוב עם החטאות מה3 של אירווינג ופריי, נגמר המשחק בהפרש 6.

footballguy90

New member
ההבדלים בסדרה הזו בבית ובחוץ

תהומים.
&nbsp
הלוואי ויקרה הנס וטורונטו יקחו אחד בקליבלנד, כרגע ולמרות 2 הניצחונות היפים בקנדה, קשה לי מאוד לראות את זה קורה. אבל היה לי גם קשה לראות אותם משווים את הסדרה, אז מי יודע.
&nbsp
מגיע מילה גדולה לדרוזן שממשיך להשתיק מבקרים.
לא הבנתי למה לברון לא לקח את השומרים שלו לסל בפוסטאפים לקראת הסיום, ממש מיהר להיפטר מהכדור. אבל זה לברון.
&nbsp
גו ראפ

Nirwood

New member
לאורי ודרוזן, פאק מי אין דה אס, וואו...

איזו תצוגה.

לא מבין למה לו שיחק עם לאב שהיה פשוט מזעזע ברמות מפחידות.

אם הוא היה משחק יותר עם פריי, הקאבס היו מכניסים יותר שלשות.

אני גם לא מבין איך הוא משחק עם לברון 46 דקות ונותן לו לזרוק בערך רק איזה 17 פעמים, למה הוא לא זרק 25-30 פעמים?

אירווינג היה גדול.

אני מחבב מאוד את טורונטו אבל הקאבס בבית בפלייאוף הם מפלצת, אבל לכו תדעו, אם הקנדים יצליחו לגנוב ביתיות, יש מצב שהם עוד יסגור 4-2 על הקאבס (אמן).

ההרגשה שלי שזה יגיע למשחק 7, והקאבס יקחו, אבל לפחות הם יגיעו מותשים לגמר הNBA.

נ.ב

זה הזוי כמה כבוד לברון מקבל מהשופטים, לא שורקים לו צעדים, הוא מקבל עבירות שלא עשו לו, ממש VIP.

נ.ב.ב

ביומבו היה ענק, נתן 3 חסימות לפנתיאון (אחת על לברון שלדעתי היא הייתה חוקית, אבל הוא כמובן התבכיין והשופטים זרמו, השניה על לאב, והשלישית על סמית' שזרק לשלושה וזו חסימה שדי קשה לבצע), ובכללי תרם המון בצבע ובהגנה, הוא פשוט שחקן מפתח בקבוצה הזאת.

מדהים איך TT הדרדר בהשוואה לשנה שעברה, ואני לא מבין למה לעזאזל לו לא מנסה לשחק גם עם מוזגוב, זהו הבנאדם שרוף בעיניו?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין לי מושג כמה זה אמין (אני מניח שזה ממש לא)

אבל יש דיווח שלפיו אם הקאבס יקחו אליפות
לברון יחזור למיאמי

לי זה נשמע ממש לא אמין אבל זה לברון אז לך תדע

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא עקבתי מספיק אחרי טורונטו

גם במהלך העונה היו הבדלים כל כך גדולים בין משחקי הבית והחוץ שלהם?
&nbsp

לא התמקדתי בזה יותר מידי במהלך העונה בשביל לשפוט אבל מבחינת

מאזן יש להם מאזן חוץ של 24-17 שזה מה שהיית מצפה בערך מקבוצה עם המאזן הזה - לת'אנדר, לקליפרס ולקאבס יש מאזני חוץ ומאזנים כלליים דומים לזה של טורונטו.

FrecCo

Active member
מאז שבלאט התקשר לברך את טיירון לו על היכולת של הקבוצה

הקאבס ב0-2 בפלייאוף

&nbsp
לברון כבר עבר סדרות גמר מזרח קשות לא לשכוח, הוא לא מטייל כל שנה בסוויפ. ב2012-13-14 הוא עשה סדרות של 6 ו-7 משחקים.
לא נראה לי שיש מישהו שהיה אמיץ להמר על טורונטו גם אם הייתה להם את הביתיות (על אף שזה נראה שהקהל הביתי זה נטו מה שסוחף אותם לניצחון), אז בטח לא כשהם חייבים לנצח 1 בקליבלנד.
מאמין שאני מדבר בשם כולם כשאני אומר שהדבר היחיד שקרה הלילה זה שטורונטו רק הצליחה לעייף קצת את קליבלנד בדרך לגמר ולא שיש מתח אמיתי בסדרה, בניגוד מוחלט למערב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בלאט עשה להם פולסא דנורא

אי אפשר לקחת את הקרדיט מטורנטו ולהציג את זה רק כאילו קליבלנד מפסידה.
יש קבוצה בצד השני והם שיחקו מעולה.
&nbsp
הקאבס לא שיחקו רע בכלל
קלעו ב-47% מהשדה, לקחו יותר ריבאונדים (3, לא רציני) ומסרו יותר מטורונטו.
מה שכן, הם לקחו 41!!! שלשות שזה מספר שאפילו בגולדן אומרים WTF?
פשוט, טורונטו שיחקו טוב יותר וניצלו כל טעות של הקאבס בהגנה וכמובן, לברון לא מספיק לוקח אליו את המשחק ושוב חוזר לימים שפתאום הוא נעלם ולא שמים לב שהוא על המגרש בכלל.
&nbsp
הלחץ עכשיו על קליבלנד אבל נראה לי שהסבירות שהם יחזרו לעצמם בבית גדולה יותר מהסבירות שטורונטו פתאום תהפוך למפלצת חוץ.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
איזה גברים טורונטו. הישג פנטסטי שלהם להשוות ל2-2

הם הזכירו לי למה מראש התאהבתי בקבוצה הזאת לאורך העונה: הם משחקים אחד בשביל השני, משחקים חזק, קהל מדהים.
הלילה לא האמנתי שהראפטורס ישוו. בגיים 3 קליבלנד בכלל לא הופיעה ועדיין היו שם רגעים מלחיצים מבחינת טורונטו. הפעם לא רק שקליבלנד הופיעו למשחק, הם גם הצליחו לחזור מבור של מינוס 18 ולעלות ליתרון אבל לאורי ודרוזן שמו אינספור סלים גדולים.
&nbsp
ביומבו אנדרייטד כל העונה, הפציעה של ולנצ'יונאס שמה אותו במרכז והוא ירוויח המון המון כסף בזכות הנסיבות הללו. בסיום המשחק כשהוא זרק עונשין הקהל צעק לו MVP

&nbsp
טיירון לו שם ברבע השלישי את לברון על דרוזן, התאמה באיחור של משחק וחצי. משם קליבלנד רצה וגם אחוזי השלוש התחילו להתיישר אבל בסופו של דבר טורונטו שיחקה עם יותר אנרגיות, דרוזן קיבל את ג'ייאר וחגג עליו.
קייסי לדעתי עושה טעות בכיסוי על צ'נינג פריי. הוא שם עליו את ביומבו, אני פשוט לא מבין את ההגיון לשים את ההלפ דפנדר הכי טוב שלך על השחקן האחרון שמותר להביא ממנו עזרה. ביומבו צריך לשמור על לברון בהרכב הזה.
קווין לאב כל-כך חלש... הוא קיבל יותר מדי דקות במשחק שהוא פשוט לא תרם שום דבר. אם פריי היה מקבל עוד 5 דקות על חשבון לאב כנראה שתוצאת המשחק הייתה מתהפכת.
&nbsp
בסופו של דבר טורונטו צריכה להתגאות בעצמה אבל אני לא חושב שהיא תשיג עוד ניצחון בסדרה הזאת. זה היה מסוג המשחקים שגם לאורי וגם דרוזן קולעים זריקות קשות. 67 נקודות משותפות שלהם ב-65% מהשדה.

הבעיה שלהם היא סטאר קוואליטי

לפחות זה מה שעולה גם מהדברים שכתבת. זו קבוצה עם משלימים די טובים, שיטת משחק טובה מספיק (גם אם לא יוצאת מן הכלל) ומאמן לא מקובע. הבעיה שהכוכבים שלהם, גם אם אתה אוהב אותם מאד, הם שחקנים של יום כן יום לא וגם בפני עצמם מאד מוגבלים.
בטורונטו יש בעיה מובנית - הם לא יעד אטרקטיבי לכוכבי על - מיסוי גבוה (לא מבין איך לא פתרו את עניין המיסוי לשחקני ה NBA כל שיהיה הוגן כלפי כל הארגונים), מזג אוויר גרוע, במיוחד בזמן העונה הסדירה, ועיר לא ממש נוצצת (לפחות מבחינת דימוי). לאורי ודרוזן הם כנראה התקרה שהם יצליחו להביא מבחינת כוכבים. בסך הכל הם ממצים את מלוא היכולת של הקבוצה שלהם, ואני מתחיל לחשוב שטעיתי כשהנחתי שמול פורטלנד או דאלאס הם כמעט חסרי סיכוי (בדיון מזרח מול מערב שהיה כאן לפני כמה ימים).
&nbsp
במצב העניינים הנוכחי טורונטו יכולה לשחק כמה עונות בצמרת המזרח - אני מקווה שהם יצליחו להגיע לפחות עוד פעם אחת לגמר אזורי, ואולי גם לגמר אחד, לפני שהקבוצה הזו תמצה את עצמה. מקווה שיצליחו בזה.

billc

New member
קצת קר בטורנטו, אבל אין מה להשוות אותה אותה לחור

היא מקבילה לניו יורק, תל אביב, ופריס...

היא מקום אטרקטיבי ,יש להם מיסוי גבוה כמו כל הערים האלה, ניו יורק, לא אנג'לס ואחרים. ואולי קצת יותר בגלל שזה קנדה

בכל מקרה לדעתי בשנים האחרונות היא נהיית אפילו יותר אטרקטיבית

חחח אולי תל אביב, אבל אין מה להשוות את טורונטו לניו יורק

מבחינת אטרקטיביות, חוזי פרסומות, גודל שוק וכו'. הרבה שחקנים גם לא רוצם להגיע לשם כי לא בא להם לשחק בקנדה. זה לא שהיא מקבילה למינסוטה או מילווקי אבל היא לא אחד היעדים האטרקטיביים...

להבנתי המיסוי בקנדה משמעותית יותר גבוה

אם אינני טועה המס שם פרוגרסיבי - אז שחקנים ישלמו שם הרבה יותר מס כי הם בקטגוריה גבוהה. קר שם מאד, הימים בחורף מאד מאד קצרים, וזו קנדה - אתה יודע, זו ארץ אחרת... לא במקרה הרבה שחקנים שחותמים שם הם אירופאים שממילא עוברים מדינה.
נכון שהיא כנראה יותר אטרקטיבית ממילווקי מינסוטה ואינדיאנה, אבל היא בטח לא בדרג של השווקים הגדולים וכנראה אחרונה מבין הבינוניים. היית מעדיף אותה על אטלנטה?

למעלה