מחפש...

ram liran

New member
מחפש...

אהלן אני מעוניין לקנות מערכת תופים יד-שניה, הכי זולה שאפשר. של החברה הכי מחורבנת יד-חמישית, כל עוד אפשר לתופף עליה - היא תהייה אחלה בשבילי. אני מדבר על מערכת בסיסית - בס, שני טמטמים, פלור טמטם, סנר, רייד, קראש והייאט. אתם מוכרים משהו כזה? יש לך מושג כמה מערכת כזו צריכה לעלות? תודה מראש Ram-bo

tkz

New member
לא שווה לך! ../images/Emo91.gif

אחי חבר שלי קנה מערכת ב500 שח של MAX TONE איכסססססססססססססססססססססססס הוא היה אר"כ צריך לשלם אליה עוד 1000 שח בשביל תיקונים שהיא תשמע טוב והיא עדין לא נשמעת טוב אם כבר אתה קונה תקנה מערכת טובה, זולה. !! תשמע לי אתה תתחרט על הקניה שלך ותשב מבועס כל היום !!

ram liran

New member
תשמע...

אני לא מתופף, וגם אין לי שאיפות להיות אחד. אני בסיסט
פשוט... בזמן האחרון בא לי להרעיש קצת עם תופים, וגם נראה לי שזה יכול להיות אחלה אימון בקצב, אז אמרתי יאללה. אני לא רוצה להוציא יותר מדי. כל מערכת שאפשר לתופף עליה ותשמע סביר - תהייה אחלה. אם הייתי רוצה להשקיע ברצינות, הייתי קונה לודוויג.
Ram-bo

Master Boo

New member
תחפש

בmusicians.co.il או בzound.co.il או בכל לוחות יד שנייה- בעיקר בוואלה. יש שם מערכות טובות וזולות...

danezeq

Member
תנסה גם לחפש בפחי זבל ../images/Emo8.gif

אולי תמצא איזו גרוטאה מדיקטים?

tkz

New member
אתה יכול לקנות ב

לקנות דברים כאלה ב200-600 שח לדעתי אלה שמוכרים תופים ממש זבל שהם בני 100 שנה אבל זה ממש זבל 1! לא הייתי מוציא אגורה אחת עליהם

ram liran

New member
200-600??? עכשיו אנחנו מדברים! ../images/Emo13.gif

איפה אני יכול למצוא כאלה? איזה חברות סביר להניח שאני אמצא? למה במיוחד לשים לב? תודה מראש! Ram-bo

למעלה