מחפש

zorro5

New member
מחפש

הי לכולם! אני מחפש בחורה ש קורים לה דיקלה אלמליח אני חושב ש היא גרא בטורנטו אמייל שלה יספיקץאני חושב ש היא נשועה.תודה מיראש

גילוי דעת (לא משהו אישי נגדך)

מדי פעם עולים פה אנשים ומבקשים פרטים על כל מיני חברים שנותק איתם הקשר אחרי שהם עברו לקנדה. אז... באופן עקרוני אני מאמין שרוב הבקשות האלה לגיטימיות, אבל יחד עם זאת אני חושב שמי שנתקל בהודעות כאלה ומכיר את האדם שעקבותיו אבדו, צריך להיזהר לפני שהוא מפיץ את האימייל שלו או אומר "אני מכיר". יכול להיות שהאנשים שמחפשים את עליזה לוי או איזה חבר ילדות הם לא ממש תמימים. יכול להיות שהם מחפשים מישהו שמנסה להסתתר, או אפילו סתם מישהו שלא בא לו לחדש קשר עם חברי ילדות למיניהם. לכן, לדעתי, אם מישהו מכיר את הצד השני, השידוך צריך להתבצע הפוך. למשל במקרה הזה, לא להעביר את הכתובת של דיקלה אלמליח לזורו המסתורי, אלא להודיע לה שזורו מחפש אותה. וגם אתה, זורו, אם אתה מבקש חשיפה של מישהו, לפחות תשאיר איזה פרטים שלך, שדיקלה תוכל ליצור אתך קשר. ושוב - זה לא באופן אישי נגדך, אין לי סיבה להניח שאתה לא מותק של בנאדם, פשוט נראה לי שזה הדבר הנכון לעשות. נשיקות,

TC1979

New member
צודק מאד רן פורסט - זה לא

מדור לחיפוש קרובים ומכרים... ושוב, זה לא משהו אישי, פשוט חשוב לכבד את פרטיותם של אנשים.

בן זאב

New member
אל תתקמצן בפרטים...

אתה מצפה שהיא תדע איזה דויד אתה (מבין כל הדוידים שהיא מכירה)? תן פרטים מלאים ואולי גם תספר קצת על איזה רקע אתה מחפש אותה, ולא יזיק אם תתן גם כתובת אימייל כי אולי לא נוח לה להתקשר לסלולארי שלך בישראל. נו באמת אתה ילד גדול, הכל צריך להסביר לך?

למעלה