מחפש ....

marelly

New member
מחפש ....

ספר למכונאי של TT600S בלגרדה 95 למי יש ? תודה דרור

KTM620SM

New member
אתה לא צריך ספר למכונאי

אתה צריך ספר למחורעי....

כ לוין

New member
כבוד הנשיא- ברשותך

עשיתי היקש לוגי וחיברתי את העובדה שריאיתי אותך ביום שישי ברינג בלי אופנוע, ואת בקשתך לספר מכונאים לאופנוע שברשותך- וראה איזה פלא: הגעתי למסקנה שהאופנוע שלך מושבת! מה קרה לאופנוע?

marelly

New member
אריה צעיר, תקשיב ..

ותקשיב לי טוב החישובים שלך כמעט נכונים,יש לך בעיה קטנה עם לוגיקה עם נעלם אחד או עשרה ... האופנוע התחיל לעשן יותר ממני וזה הפריע לחברה "שעדיין" מאחורי לכן חשבתי לעשות רינגים ,לבד ,וחשבתי ...חורף ,כי עכשיו חורף מתאים לי . אממה אין לי מושג אפה הרינגים יושבים ? בסעפת של הרדייטור בין קרבורטור לציפלונגים לייד התושבת מהקרבוניזיום ?! מבין ? אז תחפש לי ספר עם ציורים ואני אתן לך סיבוב על המפלצת או שלא האמת בא לי לרכב לאאלה אחרי שראיתי אותכם בשישי אז אולי אדחה את פירוק לשנה הבאה ביי

enigo

New member
תזכיר לי במסר...

אם אני זוכר נכון, יש לי קבצי PDF בבית, מהתקופה שאני הייתי צריך לעשות בדיוק את אוטו דבר. בסה"כ ממליץ להשיג מפתח ראצ'ט 12 לפני שאתה מתחיל לעבוד (יש בורג אחד של הבלוק שאי אפשר לפתוח אחרת) וכמה שיותר מפתחות אלן 5 (נדמה לי 5, אולי 5.5) - כי יש בורג אחד באמצע מכסה השסתומים שזה בן זונה של עבודה להוציא. כל כך קשה, שמי שפתח את המנוע של האופנוע שלי לפני, בכלל לא החזיר אותו למקום! (מה שלא הפריע למנוע לעבוד עוד 30K בערך...)

הרושמת

New member
../images/Emo5.gifבאמת אפשר לעוף ממה שיוצא לך

מהאגזוז, או למות ממחנק אני לא יודעת מה יגיע קודם

למעלה