מחפש.. מישהי שתכין לי קנעיידלעך...לערב
ת תאנה New member 7/4/01 #2 מצטערת מוכנה להשקיע בגפילטה פיש ובחזרת. ואם תשאל אותי - החלק הכי טעים בארוחת ליל הסדר זה הביצים הקשות...
מצטערת מוכנה להשקיע בגפילטה פיש ובחזרת. ואם תשאל אותי - החלק הכי טעים בארוחת ליל הסדר זה הביצים הקשות...
ג גוגי=GUGI New member 7/4/01 #3 מסכים!!! אני מביא ביצים קשות... אבל תכיני קומפוט... ותגידי....(צריך לבוא עם מתנות לחג??)
ת תאנה New member 7/4/01 #5 שום קומפוט מה זה בית של פולנים??? רק מוס שוקולד. השילוב של השוקולד והיין - עושה לי את זה. ורק ששבור לא יכניס שום לתוך המוס - נראה לי אצלו יש גינה של שום בבית
שום קומפוט מה זה בית של פולנים??? רק מוס שוקולד. השילוב של השוקולד והיין - עושה לי את זה. ורק ששבור לא יכניס שום לתוך המוס - נראה לי אצלו יש גינה של שום בבית
ת תאנה New member 7/4/01 #8 את שמלת השבת של תאנל`ה - מזתאומרת מה אלבש? כל מה שאשים ישמש כמגבת מטבח לידיים הקטנות של אוכלי הבמבה!
ג גוגי=GUGI New member 7/4/01 #9 לא לא לא מקובל..עלי רוצה שמלת חג מיוחדת! ואין במבה...(אסור בפסח..) יהיה ..די ג`יי? ו..ס`אמקום העולם..אני קולט שיש לי רק 6 סגריות בבית!!
לא לא לא מקובל..עלי רוצה שמלת חג מיוחדת! ואין במבה...(אסור בפסח..) יהיה ..די ג`יי? ו..ס`אמקום העולם..אני קולט שיש לי רק 6 סגריות בבית!!
ת תאנה New member 7/4/01 #11 מותר בפסח ואת השמלה אני שומרת לארועים שאחרי. נא לא לבקש פרטים! ועם הסגריות אני ממש לא יכולה לעזור. תאנה (שמתחילה לפנטז על השמלות בארון)
מותר בפסח ואת השמלה אני שומרת לארועים שאחרי. נא לא לבקש פרטים! ועם הסגריות אני ממש לא יכולה לעזור. תאנה (שמתחילה לפנטז על השמלות בארון)
ג גוגי=GUGI New member 7/4/01 #12 קצת הבנה...פליז... הרב עובדיה פסק!! ג`ינג`ים וגורילות.. לא אוכלים במבה בפסח!! לא בראש`לי להסתבך איתו.... ספרי על מה שבארון...?
קצת הבנה...פליז... הרב עובדיה פסק!! ג`ינג`ים וגורילות.. לא אוכלים במבה בפסח!! לא בראש`לי להסתבך איתו.... ספרי על מה שבארון...?
ת תאנה New member 7/4/01 #15 אז תעבור לערוץ הפרטי. לפני שאני אבקש ממך פרוט על סוגי הסבונים שיש לך במקלחת
N noam011 New member 7/4/01 #16 גוג - השריטה שלך יכולה להיות נושא טוב לעבודת מחקר בחוג לאנתרופולוגיה באונ` תגיד, זה מחמיר עם השנים או שזה קבוע מאז שאתה זוכר את עצמך ?
גוג - השריטה שלך יכולה להיות נושא טוב לעבודת מחקר בחוג לאנתרופולוגיה באונ` תגיד, זה מחמיר עם השנים או שזה קבוע מאז שאתה זוכר את עצמך ?
ג גוגי=GUGI New member 7/4/01 #21 שלום נועם... מה קרה הפטות והלסיס עלו לראש...? אגב זה לומדים אצל ניסן נתיב!! ואם השנים..זה הולך ודועך!! לסיס לסיס.. אז שיהיה לך יום רייחני
שלום נועם... מה קרה הפטות והלסיס עלו לראש...? אגב זה לומדים אצל ניסן נתיב!! ואם השנים..זה הולך ודועך!! לסיס לסיס.. אז שיהיה לך יום רייחני
ג גוגי=GUGI New member 7/4/01 #26 מעפנון... תתנהג יפה... ותקבל גם סלוףף..עם מנה יפה של זום.. ואם תתמתן..אפילו לחוח ומרק רגל.. גדלתי בשכונה של תיימנים!!!
מעפנון... תתנהג יפה... ותקבל גם סלוףף..עם מנה יפה של זום.. ואם תתמתן..אפילו לחוח ומרק רגל.. גדלתי בשכונה של תיימנים!!!
N noam011 New member 7/4/01 #31 איככככככככככ אני שונא מרק רגל לחשוב שאתה אוכל רגל של מישהו - בעעעעעעעעעעע זה לא מגעיל אותך ?
ת תאנה New member 7/4/01 #22 מישהי אמרה לי פעם שיש פה הרבה אנשים שיש להם שריטה במוח אבל יש את אלא עם המוח בשריטה.... לאן לשייך אותך נועם?
מישהי אמרה לי פעם שיש פה הרבה אנשים שיש להם שריטה במוח אבל יש את אלא עם המוח בשריטה.... לאן לשייך אותך נועם?