מחפש

seafox

New member
מרכוס מילר בקטעים השקטים שלו.

שאני לא זוכר את השמות כרגע... יוזב גם כן בשקטים...או אליין קארון.

zambush

New member
זה לא רק אתה ../images/Emo73.gif

זאת הזדמנות מצויינת להזכיר את Lee Ritenour, המבצע פזיו'ן רגוע, או smooth jazz אם מתעקשים. הבחור הוא ברזילאי אז יש לו השפעות דרום-אמריקאיות רבות כמו בוב מארלי, שזכה לביצוע מחדש של מיטב להיטיו ע"י לי. מנגד עומד לו האלבום Larry & Lee המבוצע ביחד עם Larry Carlton. זה אלבום שקט ורגוע, ועם זאת מעניין וסוחף. בניגוד למוסיקת מעליות שלא סוחפת, ודא"ג יכולה להיות גם מוסיקה קלאסית.

BoogieDTN

New member
יש לי את

LEE RITENOUR, יש לכם עוד משהו להציע? משהו בסגנון המ... איך להסביר את זה, AOLIAN WINTER של קונפיוז'ן (איתי לסקי ושלומי כהן...) One World Over, Reverie של CHICK COREA, יש גם כמה קטעים ב LIGHT AS A FEATHER.... של הרבי הנקוק - BUTTERFLY, BUBBLES, SUN TOUCH, VEIN MELTER...

seafox

New member
מה עם פאט מתיני בקטעים השקטים שלו

כמוlast train home

FABER

New member
אולי לא בדיוק מה שאתה מחפש אבל...

נסה את miles davis בדיסק כפול שנקרא bitches brew קצת אוונגרי ולא ממש פיוז'ן. או את john mclaughlin with the one truth band אם אתה חושק במשהו פחות ג'אזי אז נסה את ozric tentacles הם יותר רוקיסטים אבל משלבים אלקטרוניקה עם פאנק/רוק/ג'אז/ צ'יל וכתיבה מקורית. יהיה לך קשה למצוא הרבה אמנים שעושים שילוב של פיוז'ן,שבעיקרון זהו סגנון מהיר, עם צ'ילאוט שהוא ההיפוך מבחינת הקצב והאוירה.

Ruslan Sirota

New member
some more

spyro gyra, the rippingtones, lee ritenour, dave benoit.. most of the GRP (Grusin Rosen Productions.. its a record label) compilations out there are probably what you're looking for.

zambush

New member
החלף בבקשה את Lee Ritenour ../images/Emo73.gif

ב- Dave Grusin, משתי סיבות. האחת, Lee Ritenour כבר הוזכר בשרשור הזה. השניה, Dave Grusin עוד לא

BoogieDTN

New member
אוקיי

תודה, למרות שאני מכיר את כל האומנים/הרכבים אני אבדוק אם יש להם מה שאני מחפש, בינתיים כמה קטעים מומלצים של אותם אומנים (לאו דווקא מה שחיפשתי): Rippingtons - LIFE IN THE TROPICS The Rippingtons - Cruisin' Down Ocean Drive David Benoit - Freedom At Midnight David Benoit - Tango In Barbados Lee Ritenour and Larry Carlton - Reflection Of A Guitar Player Lee Ritenour - Any Time Of Day Lee Ritenour - Mr Briefcase Dave Grusin & Lee Ritenour - Early A.M. Attitude Gerald Albright & Lee Ritenour - Jamming Lee Ritenour & Joe Sample - norwegian wood Lee Ritenour & Larry Carlton - Closed Door Jam Lee Ritenour & Phil Perry - I Can't Let You Go Lee Ritenour and Dave Grusin - Get Up Stand Up Spyro Gyra - Morning Dance

zambush

New member
I Can't Let You Go ../images/Emo73.gif

אח, אם רק שאר שירי הפופ המציפים את הרדיו היו ברמה כזאת... זה השיר הכי טוב שלו (לדעתי), מה גם שהוא לא חידוש של שיר מוכר אחר, לפחות לא אחד שאני מכיר.

zambush

New member
Rio Funk הוא לא שיר ../images/Emo73.gif

כשאמרתי שיר התכוונתי שאשכרה שרים בו, מוציאי הברות ווקאליות. יש לו מלא קטעים טובים בשלל סגנונות, funk, fusion וכו'.

Ruslan Sirota

New member
so maybe

our friend here,. isnt as much after the elevator part of things so,. how about you check (some real music) Yellowjackets - "Dreamland" the whole CD is one of my favorites.

BoogieDTN

New member
אוקיי אני אבדוק

לא בדיוק הבנתי למה התכוונת עם המעליות...

למעלה