מחפש

maorss

New member
מחפש

פסיכולוג טוב באיזור רחובות. האם תוכלו להמליץ לי על מישהו? מהם המחירים לטיפול פסיכולוגי (למפגש)? אודה לכל מי שיענה. תודה, מאור.

irisgh

New member
לא מכירה, אבל מידע כללי:

לא מכירה מישהו להמליץ. אם אשמע, אכתוב. לעניין: מחירים 200-300 ש"ח למפגש, והממש מפורסמים גובים יותר. אם כסף זה מה שיעצור אותך, ישנן תחנות לבריאות הנפש, ציבוריות, שמקבלות אנשים שרוצים טיפול, לרוב בחינם. בניגוד לסטיגמה, לא צריך להיות דווקא 'חולה נפש' בשביל לפנות, מספיק בעיות רגילות לגמרי (קושי עם חבר/ה, קושי למצוא בן/בת זוג, התלבטות לגבי זהות: כיוון מקצועי, התלבטות מינית, קשיים ביציאה מהבית, יחסים לא הכי הכי במשפחה, מצבי רוח, תקופה של דכדוך, בעיות רגילות של גיל ההתבגרות וכד'), כמו שיש ללא מעט מאיתנו. לפחות ככה זה היה עד שהתחילו ליישם את חוק הבריאות הממלכתי על שירותי בריאות הנפש, נבדוק עד כמה זה ממשיך. יש תחנה כזו ברחובות (ברמז 80, מתחת ללשכת משרד הבריאות המחוזית, מול קופ"ח), ואני לא מכירה את האנשים שם, ולכן לא יכולה להמליץ או לא להמליץ. אבל בחלק מהתחנות לבריאות הנפש ישנם אנשים ממש טובים. אם אתה במקרה לומד בפקולטה לחקלאות (אין לי מושג בן כמה אתה), אז יש שם 'שרותי היעוץ לסטודנט', שאין לי מושג כמה הם פנויים עכשיו, אבל המחירים שלהם מוזלים. קופות החולים מעניקות גם הן הנחה לפגישות עם פסיכולוגים, מתוך רשימה של פסיכולוגים שעובדים איתם. טיפול הוא לפעמים עניין ממושך, אז הנחה זה בהחלט עוזר
בהצלחה. (קראתי פנייה קודמת שלך. אתה עושה נכון לחפש).

למעלה