מחפש ...
היי! אני בן 24, רזה וגבוה עם יתרונות, אמביציות וחסרונות משלי. סטודנט למשפטים, ובנוסף מתעניין בעסקים, בפסיכולוגיה, במטפיסיקה ובפילוסופיה. בעל אופי לא קל, תובעני אבל נדיב וטוב לב... ובכלל לא שלילי; אופטימי וריאליסטי...וטיפה מטורף
אוהב טבע ונופש בטבע. אוהב מסעדות טובות עם מטבח טעים
מעדיף לבלות בחברה קטנה ולא רועשת במיוחד, והמצב האידאלי - זוג....סרט, בר/בית קפה, באולינג, מרכז ספורט,קמפינג, מרחצאות (כמו חמת גדר, למשל); ים או על החוף!!! ... או באיזה צימר... או פשוט להשאר יום שלם בבית עם בן זוג ולא לחשוב בכלל לצאת מהמיטה (0= אבל עם ראש פתוח גם לדברים נוספים...מיוחדים..בלתי צפויים ורומנטיים
מועדונים ודיסקוטקים - לא הסגנון שלי ....ועוד אני אוהב פטל
) מעריך כנות, הגינות ופתיחות; ואכפתיות - גם חשובה. דוא"ל שלי: [email protected] אני מחפש: בחור עד 24 (נא להקפיד!) לא נשי, יללן או נודניק. נאה ולא מעשן מישהו שאיתו יחד נוכל להשיג יותר מאשר כל אחד נפרד...שאפשר לדבר איתו על דברים יומיומיים הנוגעים לנו. לחכות זה לזה בערבים-לדאוג כשאחד מאיתנו מתאחר... לריב וישר להתפיס. כנה, אכפתי ונאמן... למשהו יציב, מעניין, מקורי, ייחודי ומיוחד
איפה אתה מסתובב??
היי! אני בן 24, רזה וגבוה עם יתרונות, אמביציות וחסרונות משלי. סטודנט למשפטים, ובנוסף מתעניין בעסקים, בפסיכולוגיה, במטפיסיקה ובפילוסופיה. בעל אופי לא קל, תובעני אבל נדיב וטוב לב... ובכלל לא שלילי; אופטימי וריאליסטי...וטיפה מטורף