מחפש

• פותח הנושא zco
  • פורסם בתאריך

zco

New member
מחפש

תודה על הניסיון לעזור משה המקורי הבחורה שאני מחפש היא בגובה 165 סמ בדרך כלל רוקדת עם חצאית וסרט או בנדנה על הראש לפי מה שידוע לי היא מחיפה.

zco

New member
נשמע מוכר

אהלן דינדונית. הבחורה צריכה להיות בת 35 לערך. תודה על העזרה.

יגעת ומצאת תאמין

ובכן, כשרות מיוחד בשבילך מצאתי את הגברת. היא צולמה תוך כדי ריקוד חסידי סוער. אמנם בלי בנדנה, אבל גם בלי חצאיח

בעיה1

New member
אני מחפש

חברת ילדות שלי בת 87, עונה לשם פלורה, בתנאי שתצעקו לה ישר לתוך האוזן את שמה. היא היתה אתי בלהקת "העצמות השבורות" - הופענו יחד בפסטיבל במוסקבה , של לנין ומרכס. מי שמכיר את מקום מושבה כרגע, אשמח לקבל פרטים. תזכו למצוות.

יכולת לעזור יותר

זקנמוךקרח נכבד. היית צריך להצביע על מי מהארבעה היא זאת שהוא מחפש. בכל זאת עברו כמה שנים והיא בוודאי התפתחה. אגב - לפי הצעדים אני מזהה שזה הריקוד "כליזמר". האמנם ? מירי.

אכן כלייזמר בביצוע יחודי מאוד

על הגדר. ואכן נכון מה שאומרים כי ריקוי העם הישראלים נרקדים בכל מיני מקומות שונים ומשונים. בשבוע הבא - הורה ממטרה סוערת בביצוע של להקת המחול של הפינגווינים.

צליל ב

New member
תמונה יפה של הקואלות,

הקואלה היא הסמל של אוסטרליה למרות הנטיה לחשוב על הקנגרו.

אולי המומחה שלנו

לאתר האוסטרלי אבי שף, יוכל לסייע לנו ולמצוא את הריקוד הזה באתר האסטרלי הטוב יותר. ב"מרקיד" לא מצאתי - אין תמונות של הרקדנים. מירי.

shaffavi

New member
מצאתי

פה אגב, מירי, יש איזה שהוא ריקוד שאת כן מוצאת במרקיד? מעניין, כי אני ואחרים לא מוצאים שם שום ריקוד כבר מזה זמן. וכמובן, גם שום הודעת הסבר. אבי (בלי תוספות)

למעלה