מחפש...

Superunknown1

New member
מחפש...

אני מחפש דיסק אוסף של פאנק-פופ/פאנק רוק/אימו, משהו בסגנון של הלהקות: good charlotte rufio face to face FSF sum 41 [אל תירו בי...] nofx למישהו יש המלצות?

a fire inside

New member
...

כנס לאינטרפאנק ותרשום תלהקות ותראה איזה אוספים יש של הלהקות האלה.. interpunk.com

Superunknown1

New member
כי....

שמתי לב שאתם לא מתים פה, בפורם, על כל אוהבי הבלינק-גריןדיי-סאם-ניופאונד-וכאלה..

xero1

New member
לא יודע אם יש אוספים ללהקות האלה

ביחד. אבל הינה כמה אוספים שאני יודע שחלק מהלהקות שם משתתפות בהם: punk o rama (לא משנה איזה מספר), זה לרוב פאנק-רוק, נופקס, ראנסיד, בד ראליג´ן, ועוד כל מיני, לא מכיר את כולם, יש איזה 7 או 8. חברת התקליטים fat wreck (בבעלותה של נופקס) הוציאה פעם איזה אופס עם 101 שירים קצרים ומצחיקים של המון להקות (חלק גדול מהן אפילו איכותיות). אין לי כח לחפש קישור לזה, אתה יכול למצוא על זה מידע בטח באתר שלהם, ששם יש גם כל מיני להקות משובחות.

OPERATi0N_iVY

New member
הממ... יש מלא..

פאנק-או-ראמה, פט מיוזיק (פט מיוזיק פור פט פיפל וכו..), EMO DIARIES אם אתה רוצה אימו, יש את האוספים שיוצאים בעקבות הוורפד טור, ראיתי גם פעם איזה אוסף מסריח כזה בשם "PURE TALENT" או משהו כזה, שנראה לי שתאהב... NITRO REC. הוציאו את DEEP THOUGHTS ועוד כמה אוספים כאלה... אחר-כך יש גם את כל הBEFORE YOU WERE PUNK שיצאו איזה 3 ממנו, שזה אוסף שבו להקות כמו האלה שהזכרת עושות קאברים לשירי שנות ה-80 ויוצא דווקא לא רע לפעמים...

למעלה