מחפש stanazolic

bigym

New member
מחפש stanazolic

אם יש משהו שיודע איפה אפשר להשיג מוזמןלהשאיר לי הודעה תודה מקרב בחברות ואהבה

bigym

New member
למה לא

אני לא חושב שאני היחידי כאן שמשתמש בחומרים כאלה

sowhatt

New member
מכיוון שכל החומרים האלו

לא מעניינים אותי בגלל שאני לא רוצה להשתמש בהם אז אין לי מושג מהם. השכילני ואמור לי מהם.

tommythecat

New member
הוא מדבר על סטרואידים אנאבוליים

ואגב, להשכלה כללית Stanazolic הוא סטרואיד שמשמש לטיפול בבעלי חיים ולא בבני אדם. Winstrol הוא המוצר המקביל לבני אדם. חלק מהשתמשים מעדיפים את המוצר הוטרינרי (כן, לבעלי חיים...) שמוזרק, בניגוד למוצר לבני אדם שנלקח דרך הפה. בקיצור, להתרחק מזה כמו מאש! כל טוב, יוסי

bigym

New member
אכן כך

אף על פי שזהו סוג של סף סטרואיד אם כי הוא לא נחשב ל"בטוחים " ביותר הוא אינו מסוכן ולגבי העדפה לstanazolic הוטרינרי הוא טוב יותר מהWinstrol האנושי שגם הוא מוזרק והוא מיוצר במינונים גבוהים יותר

operationss

New member
אני לא מבין בזה כלום אבל

נראה לי שסתרת את עצמך הרגע - אמרת במשפט אחד סטרואיד ואינו מסוכן - זה פרדוקס שלא קיים לדעתי ...

bigym

New member
סתרתי??חלילה

קדם כל ואני מקווה שאני לא נשמע כמטיף בעד כי אני לא אמנם סטרואידים הם בד"כ הורמונים אדרוגניים ומשום כך ונגזר מזה גם אנבולים אולם כולם כאחד משמשים ברפואה כתרופות החלמה ושיקום וישנם סוגים פחות בעלי סיכון כגון זה למשל ויש עוד רבים אחרים אך שוב זה לא להטפה ואיש איש יעשה שיקוליו הוא בקשר לצריכת חומרים תוספים וכו"

JerseyGirl

New member
תגדיר סטרואיד אנאבולי בטוח

כולם עושים אוסטאופרוזיס כולם מעלים בצורה משמעותית את הסיכון לסרטן אשכים כולם יכולים לגרום לאימפוטנציה והרשימה ארוכה ומפותלת... כל מה שנגזר מטסטוסטרון (וזהו סטרואיד שנגזר מטסטוסטרון כמובן) יכול לעשות את כל הסיבוכים שכבר דיברו עליהם פה עשרות פעמים, ואף נתנו קישורים למקומות שבהם צוינו תופעות הלוואי. אז רק כדי להבהיר אין כזה דבר סטרואיד אנאבולי בטוח. כולם רעים לך.

bigym

New member
מצב בטוח

כמובן שכל כל מה שנגזר מטסטוסטרון במינונים גבוהים וממושכים יגרום נזקים קשים לגוף ,המסוכן יותר דווקא לא נמצא ברשימה שלך והוא רמת אסטרוגן שעושה שמות בגוף של גבר אבל במינונים מקובלים ובטווח זמנים סביר הוא אינו מסוכן כלל ויש רופאים אף שטוענים שזהו אנטי איג´ינג אולם אני לא חושב שצריך להסחף ,אם שומרים על הכללים ומשתדלים להיות בהשגחה הדבר יכול בהחלט להואיל וכדרך אגב WINSTROL אינו סוג וממשפחה של טסטוסטרון

אלי ו.

New member
אם החלטת לקחת סטרואידים

תתחיל ללמוד. בכדי לקחת סטרואידים בלי לפגוע בבריאות צריך לעשות שיעורי בית והרבה. הבחור שימכור לך את הסטרואידים יתן לך הרבה אינפורמציה, למרבה הצער, הוא יודע רק קצת יותר ממך. והאינפורמציה שתקבל היא מאוד בערבון מוגבל. מהיכרותי עם רופא שמטפל בנפגעי סטרואידים, אני יודע על הרבה חבר´ה שנפגעים לפעמים באופן בלתי הפיך. יש באמזון כמה ספרים, ותוכל למצוא ברשת הרבה אינפורמציה. במקביל תצטרך למצוא רופא שיהיה מוכן לשלוח אותך לבדיקות תקופתיות תכופות בכדי לעקוב על השפעת הסטרואידים ישירות עליך. אי אפשר להראות כמו רוני קולמן (מר אולימפיה) בלי לפגוע בבריאות בצורה רצינית. אפשר להגביל את הפגיעה בבריאות אם לומדים הרבה ומתיעצים עם רופא שמבין בנושא. כעיקרון, אם אתה לא אתלט תחרותי אני לא רואה שום סיבה להכנס לנושא הסטרואידים בכלל. אם נכנסת בכ"ז, תהיה אחראי והגבל את הנזקים.

bigym

New member
פרמקולוגיה

אלי ידידי אנחנו כמובן שאיננו מכירים אך לדעתי יש לנו ידיד משותף and i dont wana start any blasphamous rumors אבל ידידנו משתמש על לקוחותיו בחומרים לא פחות טובים מאלה שאני משתמש השתמשתי ואי פעם אשתמש והאמן לי ידיעותי ניסיוני והרקע שלי הן בתחום הרפואה פרמקולוגיה וספורט עשירים ומקצועיים מאד ואי אפשר למכור לי סיפורים בחברות

למעלה