אבל עם אתה נותן לי איזה גרוטאה שהמנוע שלה רגע לפני אוברול בתקווה שהוא ילך בדיוק כשאני רוכב עליו, אז לא נראה לי. אגב - כל מי שקנה DR-Z SM חדש ואין לו כסף לקורס, יכול לבוא איתי, אני אעשה את הקורס, הוא יסתכל, ילמד, ואני בטוח שכפיר גם יאשר לו כמה הקפות על חשבוני
למה לעזאזל להשאיל לי סופר מוטו. צודק. מין הסתם את האשה הייתי מקבל קודם. אז ככה: 1. אני מוכן לשלם סכום סימלי. (יש מישהו שרוצה 1000 שקל אבל זה לעל היכולת שלי) 2. אני מהמר פה שכפיר יסכים לאמן על אותו אופנוע גם את אותו בחור מדי פעם. (טוב לתפרן שרוצה קורס ואין לו כסף) 3. יש שעתיים חופשי אח"כ שאני אתרום אותם, בתיאום כמובן עם כפיר. 4. אתם כל כך רוצים רוכבים חדשים, אז יאללה - בשביל לעשות נפשות לסופר מוטו
האמת - את ה CBR1000RR שלי לא היייתי משאיל, אבל יש כאלו שמוכנים, אז למה לא לנסות ? אורן אגב - אני לא אהיה ליד מחשב עד מחר אחרי הצהריים, אז אם משיהו מוכן בכל זאת, אשמח אם ישאיר מסר עם מספר טלפון . תודה
יאללה, קח את האופנוע שלי. אתה יודע מה, סתם כי אני נדיב, קח גם את הדירה שלי. אני מקווה שהיא תספק אותך, כי היא קטנה יחסית ואני לא בטוח שהיא תוכל לאחסן את האגו המנופח שלך.