מחפש SM ליום שישי

מחפש SM ליום שישי

יש מצב להשאיל ממישהו ? (פוחד אפילו לשאול) בין 8:30 ל 16:00. מוכן לשלם קצת, אבל לא הרבה. אורן

45degrees

New member
שברת שילמת? כולל אם הלך מנוע?

נניח כתוצאה משרשרת טיימינג שהתפרקה?

נפלתי, שברתי, שילמתי |]פטיש|

אבל עם אתה נותן לי איזה גרוטאה שהמנוע שלה רגע לפני אוברול בתקווה שהוא ילך בדיוק כשאני רוכב עליו, אז לא נראה לי. אגב - כל מי שקנה DR-Z SM חדש ואין לו כסף לקורס, יכול לבוא איתי, אני אעשה את הקורס, הוא יסתכל, ילמד, ואני בטוח שכפיר גם יאשר לו כמה הקפות על חשבוני
איך הרעיון הזה ?

kramberg

New member
כמו המציע שלו

הרעיון דבילי לחלוטין, למה לעזאזל מישהו ישאיל לך אופנוע סופרמוטו?

"היתרון" בלהשאיל סופר מוטו

למה לעזאזל להשאיל לי סופר מוטו. צודק. מין הסתם את האשה הייתי מקבל קודם. אז ככה: 1. אני מוכן לשלם סכום סימלי. (יש מישהו שרוצה 1000 שקל אבל זה לעל היכולת שלי) 2. אני מהמר פה שכפיר יסכים לאמן על אותו אופנוע גם את אותו בחור מדי פעם. (טוב לתפרן שרוצה קורס ואין לו כסף) 3. יש שעתיים חופשי אח"כ שאני אתרום אותם, בתיאום כמובן עם כפיר. 4. אתם כל כך רוצים רוכבים חדשים, אז יאללה - בשביל לעשות נפשות לסופר מוטו
האמת - את ה CBR1000RR שלי לא היייתי משאיל, אבל יש כאלו שמוכנים, אז למה לא לנסות ? אורן אגב - אני לא אהיה ליד מחשב עד מחר אחרי הצהריים, אז אם משיהו מוכן בכל זאת, אשמח אם ישאיר מסר עם מספר טלפון . תודה

kramberg

New member
יש לי רעיון הרבה יותר פרקטי בשבילך

תזרוק את ה-CBR1000RR ובכסף תקנה אחלה של סופרמוטו.

מסכים

עכשיו תמצא לי קונה ל CBR1000RR שלי מודל 2006 יד ראשונה 6000 ק"מ ללא שריטות, נפילות או מכות.

Spread The DOOM

New member
לא ברור

מהודעותיך לא ברור איזה אופנוע לא היית משאיל, מה זה החשאיות הזאת. למרות שאתה מבקש לשאול אחד. תכונה שאני מחבב מאוד.

kramberg

New member
משווה ומוסיף

מסטיק בזוקה ונעל שאפשר לקשור על האגזוז.

Super Max

New member
קודם לא הייתי בטוח, אבל עכשיו שכנעת אותי

יאללה, קח את האופנוע שלי. אתה יודע מה, סתם כי אני נדיב, קח גם את הדירה שלי. אני מקווה שהיא תספק אותך, כי היא קטנה יחסית ואני לא בטוח שהיא תוכל לאחסן את האגו המנופח שלך.

למעלה